مقاله تاثیر ازتوباکتر در مقادیر مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ازتوباکتر در مقادیر مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ازتوباکتر در مقادیر مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ازتوباکتر در مقادیر مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ازتوباکتر در مقادیر مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

برنج از مهمترین غلات جهان می باشد که منحصرا به منظور مصرف انسان کشت می شود و این گیاه غذای عمده بیش از نصرف مردم دنیاست. بعضی از باکتری های موجود در ریزوسفر با مکانیسم های مختلفی باعث تغییرات فیزیولوژیک و مورفولوژیک در گیاه شده و مجموعه این تغییرات روی رشد تغذیه و سلامت آن اثر مثبت می گذارند این باکتری ها تحت عنوان باکتری های محرک رشد گیاه نامیده می شوند ازتوباکتر جز این گروه از محرک های رشد هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.