مقاله تاثیرویژگی های اولیه پلی پروپیلن بر فرآیندپذیری و خواص محصول تولیدی در فرآیند ذوب ریسی ( بررسی پلی پروپیلن V30S پتروشیمی اراک )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرویژگی های اولیه پلی پروپیلن بر فرآیندپذیری و خواص محصول تولیدی در فرآیند ذوب ریسی ( بررسی پلی پروپیلن V30S پتروشیمی اراک ) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرویژگی های اولیه پلی پروپیلن بر فرآیندپذیری و خواص محصول تولیدی در فرآیند ذوب ریسی ( بررسی پلی پروپیلن V30S پتروشیمی اراک )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرویژگی های اولیه پلی پروپیلن بر فرآیندپذیری و خواص محصول تولیدی در فرآیند ذوب ریسی ( بررسی پلی پروپیلن V30S پتروشیمی اراک )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرویژگی های اولیه پلی پروپیلن بر فرآیندپذیری و خواص محصول تولیدی در فرآیند ذوب ریسی ( بررسی پلی پروپیلن V30S پتروشیمی اراک ) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

مشخصه های ساختاری و ذاتی پلیمر و پارامترهای فرایندی از جمله عوامل تعیین کننده و تاثیرگذار بر خواص نهایی الیاف مصنوعی تولیدی بوسیله فرایند ریسندگی مذاب می باشند . در این کار تحقیقاتی تاثیر عوامل ساختاری و ذاتی پلیمر بر فرآیندپذیری، خواص الیاف ریسی ده شده و کاربرد نهایی محصولات تولیدی نساجی مورد بررسی قرار گرفته است . در این راستا به منظور تعیین ویژگی های ساختاری مواد اولیه، تست های کروماتوگرافی ژل تراوایی ) ) GPC ، رئومتری لوله موئین و طیف سنجی مکانیکی رئومتریک ) ) RMS ، گرماسنجی روبشی تفاضلی ) ) DSC ، شاخص جری ان مذاب MFI و چگالی مورد استفاده قرار گرفتند . همچنین آزمون های کشش و DSC برای ارزیابی خواص الیاف ریسیده شده بکار گرفته شد . نتایج حاکی از آن استکه در دمای ثابت، پلیمر دارای وزن مولکولی بالاتر به دلیل بالاتر بودن گرانروی و تنش اعمالی در خط ریسندگی، از استحکا م بیشتری برخوردار می باشد . در عین حال پلیمر با توزیع وزن مولکولی پهن تر به دلیل دارابودن مدول ذخیره و الاستیسیتی بالاتر از قابلیت ریسندگی و کشش مذاب کمتری برخوردار است . در این رابطه با بالارفتن دمای اکسترودر میزان بلورینگی الیاف افزایش یافته و استحکام آنها از یک نقطه ماکزیمم عبور می کند . در انتها پس از بررسی خواص نخ های یکسره تولیدی و مقایسه آنها با ویژگی های اولیه پلیمر و با توجه به نیازهای مورد نظر محصولات تولیدی در صنعت نساجی، کاربرد مناسب مواد اولیه مورد استفاده تعیین گردید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.