مقاله برخی ویژگیهای فیزیکی ۶ رقم هسته خرمای ایرانی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برخی ویژگیهای فیزیکی ۶ رقم هسته خرمای ایرانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برخی ویژگیهای فیزیکی ۶ رقم هسته خرمای ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برخی ویژگیهای فیزیکی ۶ رقم هسته خرمای ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برخی ویژگیهای فیزیکی ۶ رقم هسته خرمای ایرانی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

هسته شش رقم خرمای عمده کشور شامل استعمران، دیری، کبکاب، برهی، زاهدی و برم به ترتیب با رطوبت های ۸/۹۱ ، ۸/۳۴ ، ۹/۵۵ ، ۸/۸۵ ، ۹/۱۲ و ۸/۲۲ درصد بر پایه تر (w.b) برای مطالعه ویژگی های فیزیکی انتخاب شد. ابعاد، قطر میانگین هندسی، قطر میانگین حسابی، ضریب کرویت، مساحت سطح، حجم، چگالی جامد، چگالی توده، ضریب اصطکاک ایستایی بر روی سطوح مختلف وتخلخل با استفاده از روش های استاندارد انداز هگیری شد. نتایج نشان داد که طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی و قطر میانگین حسابی برای هسته های خرما به ترتیب ۱۶/۴۳ تا ۲۴/۵۱ میلی متر ، ۷/۲۴۸ تا ۸/۸۹۳ میلی متر ، ۶/۰۴ تا ۷/۴۶۹ میلی متر ، ۹/۶۷۶ تا ۱۱/۷۵ میلی متر و ۱۰/۴۵ تا ۱۳/۶۲۴ میلی متر متغیر بود . ضریب کرو یت، مساحت سطح، حجم، چگالی توده، چگالی جامد و تخلخل هسته های خرما به ترتیب ۰/۴۴۴ تا ۰/۵۸۹ ، ۲۹۴/۷۱ تا ۴۳۵/۵۵ میلی متر مربع ، ۰/۴۸۳ تا ۰/۹۶۳ سانتی متر مکعب ، ۶۸۳/۱۱ تا ۸۱۳/۴۲ کیلوگرم بر متر مکعب ، ۱۲۵۴/۳۵ تا کیلوگرم بر متر مکعب ، ۱۳۳۸/۶۲ و ۳۸/۲ تا ۴۸/۳ درصد بود . در بررسی ضریب اصطکاک ایستایی هسته های خرما بر روی سطوح مواد مختلف مشاهده شد که مقدار آن ۰/۲۵ تا ۰/۳۶ بر روی سطح گالوانیزه، ۰/۲۱ تا ۰/۳۱ بر روی سطح فولادی، ۰/۲۳ تا ۰/۲۹ بر روی سطح آلومینیومی، ۰/۷۳ تا ۰/۴۸ بر روی سطح چوب چند لایه و ۰/۴۲ تا ۰/۵۶ بر روی سطح لا ستیکی متغیر بود . وزن هزار دانه و سطح تصویر برای این شش رقم هسته خرما اندازه گیری شد که به ترتیب ۶۲۲/۱۶ تا ۱۲۶/۵ گرم و ۶۳/۸۶۶ تا ۱۱۲/۸۸۳ میلی متر مکعب حاصل شد. نتیجه میشود که ویژگی های فیزیکی هسته های خرما به واسطه تغییر در رقم متفاوت هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.