گزارش کار اموزی در بیمه سینا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کار اموزی در بیمه سینا دارای ۵۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کار اموزی در بیمه سینا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کار اموزی در بیمه سینا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کار اموزی در بیمه سینا :

مقدمه

در راستای تحقق امر خصوصی سازی در جمهوری اسلامی ایران و فراهم نمودن زمینه فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی بخش‌های غیر دولتی و ایجاد اشتغال در سطوح مختلف جامعه و نیز کاهش تصدی گری دولت در تخصیص منابع ملی به بخشهای مختلف، شرکت بیمه سینا(سهامی عام) با مشارکت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ایران و شرکت سرمایه گذاری نیرو (وابسته به وزارت نیرو) و صندوق ذخیره فرهنگیان کشور و بنیاد علوی و اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر در سال

۱۳۸۲ با مجوز بیمه مرکزی ایران و با سرمایه ای معادل یکصد و چهل میلیارد رالو تأسیس یافت. یکی از شاخص ترین سهامداران اصلی این شرکت بنیاد علوی است که هسته اصلی و پایگاه شروع فعالیت اقتصادی در شکل گیری این شرکت بوده و با توجه به اینکه بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران قهراً مالکیت شرکت بیمه ملی را دارا بوده است در تشکیل و راه اندازی شرکت بیمه سینا از امتیازات خاص این نهاد برخوردار بوده ، لذا شرکت بیمه سینا با اتکاء به نوع فعالیت و فلسفه وجودی این بنیاد توانسته است با بهره مندی از معافیت محدودیتهای مواد ۳۱، ۳۲، ۳۳ قانون تأسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری موضوع ماده ۳۴ همین قانون بسیاری از مشکلات و محدودیت ها را در شکل گیری و توسعه سریع این شرکت حل و فصل نماید، بدیهی است ارزش و اعتبار سهامداران بزرگ و تأثیر گذاری آنها در عملکرد شرکت بسیار مغتنم می باشد.
طبق قرار داد منعقده بین سایت اطلاع رسانی صنایع ایران و شرکت بیمه سینا از تاریخ ۱۸-۱۰-۸۵ کلیه اعضاء سایت اطلاع رسانی صنایع سلولزی ایران می توانند با معرفی نامه کتبی این سایت از تخفیفات ویژه بیمه ای برخوردار گردند.
توضیح این نکته ضروری است تخفیفات ویژه تعلق گرفته به اعضاء سایت اطلاع رسانی ایران غیر قابل مقایسه با دیگر تخفیفات ارائه شده از طرف شرکت های دیگر بیمه ای می باشد.

بیمه چگونه به وجود آمد؟
بیمه های غیرزندگی ، پیشینه بلند مدتی دارند. نوعی از بیمه های دریایی حدود ۳۰۰۰ سال قبل مورد استفاده قرار گرفت . بیمه های زندگی نیز سابقه زیادی دارند.این نوع بیمه ها نخستین بار هنگامی پدید آمد که سربازان رومی قسمتی از دستمزدخود را در صندوقی جمع آوری کردند تا چنانچه در جنگ کشته شدند، آن پول به خانواده هایشان پرداخت شود.

بیمه در دنیای امروز :

امروز دیگر تصوراین که گونه ای از فعالیت انسان بدون وجود بیمه شکل پذیردمشکل است . به ویژه آن که در قرن بیستم تحولات تکنولوژی ، حمل و نقل وارتباطات با سرعت و وسعت شگفت آوری انجام پذیرفته است . برجسته ترین نمونه این موضوع پیشرفت موتور اتوموبیل است که متعاقب آن بیمه اتوموبیل به یکی ازمهم ترین بخش های صنعت بیمه تبدیل شده است .
توسعه مهم دیگر، افزایش تعداد ریسک های یگانه خیلی بزرگ است .نفتکش های غول پیکر و هواپیماهای بسیار بزرگ نمونه هایی هستند که نشان می دهند سرمایه تحت پوشش بیمه ممکن

است صدها میلیون تومان ارزش داشته باشد. مشکلات مربوط به پوشش چنین سرمایه های عظیمی باعث شده است که بیمه گران به پشتیبانی یکدیگر، یک خطر بزرگ را در سطح داخلی و بین المللی به صورت بیمه اتکایی مجدد بین خود توزیع کنند و از عهده جبران خسارت های هنگفت برآیند.
همراه با ارتقا و پیچیدگی بیشتر زندگی انسان امروز، بیمه ها نیز از زوایای مختلف و با شتاب توسعه یافته اند. زیان هایی که ممکن است به طور ناخواسته در جریان فعالیت و زندگی عادی هر فردی به دیگران وارد آید و در قبال آن ها مسؤول واقع شود بابیمه مسؤولیت تحت پوشش قرار میگیرند.در این خصوص ، می توان به بیمه مسؤولیت پزشکان و بیمه مسؤولیت تولید کنندگان اشاره کرد. نمونه های جدیدتر، بیمه افترا برای روزنامه نگاران و ایستگاه های رادیو و تلویزیون و بیمه آلودگی ناشی از نشت نفت از تانکرهاست . بیمه های سیل ، زلزله وخرابی کامپیوترنیز بر همین منوال ظهور کرده اند.
بیمه های زندگی نیز پیشرفت های شگرفی یافته و مجموعه متنوعی از انواع این نوع بیمه را ارائه کرده است در این زمینه انواع بیمه های مستمری و عمر و پس انداز به طور چشم گیری افزایش یافته است در ادامه ، بیمه گران رشته زندگی مجبور شده اندکه با مشکلات جدیدی نظیر بیماری ایدز مواجه شوند و درباره پیشرفت علم ژنتیک بیندیشند.
مختصری از بیمه سینا
در راستای تحقق امر خصوصی سازی در جمهوری اسلامی ایران و فراهم نمودن زمینه فعالیت های اقتصادی و اجتماعی بخشهای غیر دولتی و ایجاد اشتغال در سطوح مختلف جامعه و نیز کاهش تصدی گری دولت در تخصیص منابع ملی به بخشهای مختلف، شرکت بیمه سینا(سهامی عام) با مشارکت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ایران و شرکت سرمایه گذاری نیرو (وابسته به وزارت نیرو) و صندوق ذخیره فرهنگیان کشور و بنیاد علوی و اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر در سال ۱۳۸۲ با مجوز بیمه مرکزی ایران و با سرمایه ای معادل یکصد و چهل میلیارد رالد تأسیس یافت.(این مبلغ درحال حاضر دویست و یک میلیارد رالک افزایش یافته است.) یکی از شاخص ترین سهامداران اصلی این شرکت بنیاد علوی است که هسته اصلی و پایگاه شروع فعالیت اقتصادی در شکل گیری این شرکت بوده و با توجه به اینکه بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران قهراً مالکیت شرکت بیمه ملی را دارا بوده است در تشکیل و راه اندازی شرکت بیمه سینا از امتیازات خاص این نهاد برخوردار بوده ، لذا شرکت بیمه سینا با اتکاء به نوع فعالیت و فلسفه وجودی این بنیاد توانسته است با بهره مندی از معافیت محدودیتهای مواد ۳۱، ۳۲، ۳۳ قانون تأسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری موضوع ماده ۳۴ همین قانون بسیاری از مشکلات و محدودیت ها را در شکل گیری و توسعه سریع این شرکت حل و فصل نماید، بدیهی است ارزش و اعتبار سهامداران بزرگ و تأثیر گذاری آنها در عملکرد شرکت بسیار مغتنم می باشد.

بیمه های غیرزندگی:
بیمه دریایی که امروز وجود دارد احتمالا در حدود سده های یازدهم و دوازدهم میلادی در منطقه ای در شمال ایتالیا به وجود آمده است شخصی به نام لومباردز درسده های چهاردهم و پانزدهم انگلیسی ها را با این نوع فعالیت آشنا ساخت مفاهیم بیمه گر و بیمه گری ، نخستین بار در بیمه

دریایی مطرح شد. آن روزها هر بازرگانی که حاضر به تقبل بخشی از یک خطر بود نام خود را همراه با سهمی که از آن خطر قبول می کرد در پایین صفحه ای که جزئیات خطر مزبور در آن درج شده بود می نوشت .آن وقت مالکان کشتی ها و بازرگانان دریافتند که می توانند کشتی ها را برای حمل

اجناس سودآور اعزام کنند زیرا می دانستند چنانچه کشتی دچار حادثه شود ازاین طریق جبران خواهد شد. در سال ۱۶۶۶ آتش سوزی بسیار بزرگی در لندن روی داد که باعث به وجودآمدن بیمه آتش سوزی شد. معلوم نیست که نخستین بیمه آتش سوزی به صورت امروزی در چه زمانی صادر شد اما گفته می شود که نخستین شرکت بیمه آتش سوزی به نام اداره آتش در سال ۱۶۸۰ بنیان نهاده شد که بعدها فونیکس لقب گرفت.

فصل اول

بیمه چیست ؟
بیمه ، اشخاصی را که متحمل لطمه ، زیان یا حادثه ناخواسته ای شده اند قادر می سازد که پیامدهای این وقایع ناگوار را جبران کنند. خسارت هایی که به این قبیل افراد پرداخت میگردد از پول هایی تأمین می شود که برای خرید بیمه نامه می پردازند و با پرداخت آن در جبران خسارت همدیگر مشارکت می کنند. به بیان دیگر همه آن هایی که خود را بیمه میکنند با مشارکت در سرمایه ای که متعلق به همه خریداران بیمه است ، در جبران خسارت و زیان های هریک از افراد بیمه شده ،شریک و سهیم می شوند.
بیمه گران خطرهای احتمالی را به خوبی می شناسند و احتمال وقوع آن ها رامی دانند بنابر این می توانند میزان حق بیمه ای را که هر شخص باید بپردازد به نحوی محاسبه کنند که مبلغ جمع آوری شده برای جبران خسارت هایی که پیش خواهد آمد، کافی باشد. بدیهی است که تنها تعدادی از آنان که خود را بیمه کرده اندنیاز به جبران خسارت از محل مبلغ جمع آوری شده خواهند داشت .
بر این اساس ، مقدار حق بیمه مربوط به هر نفر متقاضی بیمه با توجه به دو عامل مهم محاسبه می شود: نخست این که ، به طور کلی احتمال بروز خسارت در آینده چه قدر است و دوم ،آن که احتمال وقوع حادثه برای بیمه گذار متقاضی بیمه بیشتریا کمتر از میانگین احتمال خطر مزبور باشد. برای روشن شدن موضوع ۳ مثال می آوریم .
۱ در بیمه های مربوط به اتوموبیل : جوانی که اتوموبیل پرقدرتی دارد یاراننده ای که قبلا چند مورد تصادف داشته و خودش مقصر بوده است ، از راننده میان سال و با تجربه ای که اتوموبیل کم قدرتی دارد و قبلا تصادف نکرده است ، حق بیمه بیشتری می پردازد.
۲ در بیمه آتش سوزی : صاحب مغازه ساندویچ فروشی ، ازصاحب یک دفتر خدماتی حق بیمه بیشتری می پردازد یعنی ، هر چه احتمال خطربیشتر باشد، حق بیمه نیز بیشتر خواهد بود.
۳ برای فردی جوان و تندرست که شغل بی خطری دارد خریدن بیمه زندگی آسان تر و حق بیمه آن هم کمتر خواهد بودتا فرد سال مندی که شغل پرخطری دارد.
نفع بیمه پذیر:
نفع بیمه پذیر یک اصل اساسی بیمه است . مفهوم این اصل آن است که فردی که در صدد گرفتن بیمه است باید به طور قانونی اختیار بیمه کردن اموال ، حادثه یازندگی را داشته باشد. به بیا

ن دیگر، وقوع حادثه ای که تحت پوشش بیمه است ، یامرگ بیمه شده باید باعث زیان مالی برای خریدار بیمه شود. برای مثال ، آقای الف نمی تواند خانه آقای ب را بیمه کند زیرا تخریب خانه آقای ب موجب زیان مالی برای آقای الف نمی شود. بر همین قیاس ، شما نمی توانیدزندگی دیگران را بیمه کنید مگر آن که منفعتی در زندگی فرد بیمه شده داشته باشید.

دیگر اصول بیمه:
اصول بیمه را که شامل همه بیمه ها می شود به صورت زیر بیان می کنند:

الف- بیمه تنها به اندازه ارزش واقعی اموال تحت پوشش بیمه خسارت را جبران می کند. برای مثال بیمه نمیتواند زیان های عاطفی را تحت پوشش قرار دهد.
ب – همواره باید تعداد فراوانی خطرهای همگون وجود داشته باشد تا بااستفاده از تشابه خطرها بتوان خسارت را بین همه بیمه گذاران توزیع کرد.
پ – باید امکان محاسبه احتمال وقوع خسارت وجود داشته باشد تا بیمه گران بتوانند حق بیمه متناسب با خطر مربوط را تعیین کنند.
ت – خسارت ها نباید عمدی و قابل اجتناب باشند یا قبل از بیمه کردن ، به وجودآمده باشند. به طور بدیهی نمی توان برای خانه ای که آتش گرفته و فردی که فوت کرده است بیمه نامه گرفت .
ث – زیان مالی برخی از خطرها چنان گسترده است که فقط دولت توانایی مقابله با آن ها را دارد. این نوع خطرها ) اغلب ناشی از جنگ یا تابش های هسته ای و رادیواکتیو( به طور معمول بیمه پذیر نیستند.

خطر :
بیمه نگرانی ناشی از خطر را از زندگی مردم و فعالیت های اقتصادی دور می کندو به بیمه گذاران آرامش خاطر می دهد. بیمه گذار می داند که در ازای پرداخت حق بیمه چنانچه حادثه نامنتظره ای رخ دهد، زیان مالی آن از محل حق بیمه های جمع آوری شده جبران خواهد شد. به بیان بهتر، بیمه گذار با پرداخت حق بیمه و دریافت بیمه نامه ، آرامش خاطر به دست می آورد پس اگر حادثه ای رخ نداد وخسارتی نیز دریافت نشد، خریدن بیمه نامه بیهوده نبوده است.
بیمه قراردادی است بین بیمه گر و بیمه گذار که بیمه گر متعهد می شود در قبال در یافت وجهی تحت عنوان حق بیمه ، خسارات وارده به بیمه گذار را جبران نماید. اصولاً بیـمه یک قـــرارداد و توافق بین شرکت یا سازمان بیمه ای با افـراد و اقشـار جامعه است و هـر گونه توافقی که در آن شده باشد لازم الاجراست.
انواع بیمه نامه ها
– بیمه های آتش سوزی شامل:بیمه آتش سوزی واحدهای مسکونی، صنعتی، غیر صنعتی، تجاری، اداری و عمومی، بیمه آتش سوزی طرح فراگیر ، بیمه آتش سوزی طرح مناطق زلزله خیز خفیف و شدید
– بیمه های باربری (حمل و نقل) شامل : بیمه های صادراتی ، وارداتی، داخلی و ترانزیت
– بیمه های مهندسی شامل: بیمه تمام خطر پیمانکاران (مقاطعه کاری C.A.R)، بیمه تمام خطر نصب (E.A.R) بیمه ماشین آلات پیمانکاری (C.P.M) بیمه شکست ماشین آلات (M.B.) بیمه سازه های تکمیل شده (C.E.C.R)، بیمه بویلر و مخازن تحت فشار، بیمه فساد کالا در سردخانه (D.O.S) بیمه تجهیزات الکترونیکی(E.E) و;
– بیمه های مسئولیت شامل: بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان بیمه مسئولیت متصدیان حمل و نقل زمینی (داخلی)، بیمه مسئولیت متصدیان حمل و نقل بین المللی بر اساس کنوانسیون C.M.R بیمه مسئولیت متصدیان حمل و نقل هوایی، بیمه مسئولیت حرفه ای پزشکان، پیراپزشکان، مهندسان طراح، ناظر و محاسب، بیمه مسئولیت حرفه ای وکلای دادگستری و بیمه مسئولیت سردفتران، بیمه مسئولیت ناشی از آتش سوزی، بیمه مسئولتی مدیران اماکن مسکونی، تجاری ، ورزشی، پارکینگ ها، تعمیرگاه ها، استخرها، ناجیان غریق، سینماها، سالنهای خودرو، بیمه مسئولیت مدیران اماکن مسکونی، تجاری، ورزشی، پارکینگ ها، تعمیرگاها، استخرها، ناجیان غریق، سینماها، سالنهای تئاتر و بیمه رایانه، بیمه مسئولیت تولید کنندگان و فروشندگان محصول، بیمه مسئولیت شکارچیان و محیط بانان، بیمه مسئولیت مدنی مسئولین فنی بیمارستان ها، درمانگاهها و کلینیک ها، بیمه های اعتباری (عدم وصول مطالبات)، بیمه دام بیمه صداقت در امانت، بیمه مسئولیت شرکتهای توزیع کننده گاز مایع، بیمه مسئولیت مستاجر در برابر موجر، بیمه مسئولیت سازمانهای دولتی، بیمه مسئولیت جامع (CGL)
– بیمه های عمر شامل: بیمه عمر زمانی، بیمه عمر مانده بدهکار، بیمه تمام عمر، بیمه عمر به شرط حیات، بیمه عمر و پس انداز (مختلط)، بیمه عمر سرمایه فرزندان
– بیمه های حوادث شامل: حوادث انفرادی و حوادث گروهی
– بیمه مازاد درمان گروهی
– بیمه کشتی
– بیمه بدنه هواپیما، بیمه مسئولیت شرکت های هواپیمایی نسبت به مسافران و خدمه پرواز، بیمه حوادث سرنشین هواپیما، بیمه مسئولیت شرکت های هواپیمایی نسبت به اشخاص ثالث.
– بیمه خودو شامل: بیمه بدنه خودرو، بیمه شخص ثالث خودرو.
– بیمه وکالت پوششی مطمئن و نوین از شرکت بیمه سینا
– بیمه مسافرین عازم به خارج از کشور (AXA)
– بیمه توریست گروهی
– بیمه ده ساله عیوب اساسی و پنهان ساختمان
– بیمه نوزاد شامل: معلولیت مادرزادی، معلولیت بیماری، معلولیت حادثه.

اهداف و سیاستگذاریهای شرکت

ارکان شرکت عبارتند از: مجمع عمومی هیأت مدیره، مدیرعامل، معاونین، مشاورین، مدیران ستادی، مدیران مناطق، روسای مجتمع های تخصصی، روسای شعب و مسئولین صدور. اعضاء هیأت مدیره نمایندگان رسمی سهامداران عمده شرکت می باشند، معاونین و مدیران تخصصی شرکت به لحاظ داشتن تخصص و تجربه و شایستگی با معرفی مدیرعامل در آزمونهای تخصصی بیمه مرکزی ایران شرکت نموده و طبق تأییدیه آن نهاد به کار مشغول شده اند. در استخدام و

به کارگیری پرسنل شرکت از چند ترکیب متفاوت و ارزشمند استفاده شده است. الف) هسته مرکزی: این هسته از ترکیب مدیران کارآمد و نخبه بیمه کشور تشکیل شده است که با احتساب تجارب مکتسبه در رشته های تخصصی مرتبط و جانبی می توان به ۲۷۰ سال تجربه کاری اشاره نمود، فعالیت این گروه تحت نظر مدیرعامل ضمن پاسداری و حراست از اهداف و ارکان اصلی شرکت، انتقال تجربه و دانش به مدیران رسته های میانی شرکت است که الزاماً و به حکم لیاقت و پشتکار و هنر مدیریت سکانداران آینده این شرکت محسوب خواهند شد.
ب) مدیران میانی: این گروه از میان افراد تحصیل کرده و دارای تخصص های بیمه ای و فارغ التحصیل از مراکز علمی بیمه ای کشور بوده و پس از تأیید بیمه مرکزی ایران تصدی پست های مدیریت میانی را عهده دار می باشند که با ارشاد و راهنمائیهای سطوح بالا و استفاده از تجربیات گروه الف نقش بسیار حساسی را در تصمیم گیریهای مدیریتی ایفا می نمایند.
ج) گروه سوم: با داشتن شرایط تحصیلی و علمی گروه ب و برخورداری از توان و تجربیات بالا عهده دار سرپرستی امور بیمه ای در شعب شرکت در سراسر کشور ایران بوده و براساس اصل اختیار توأم با مسئولیت زیر نظر گروه دوم(ج) خدمت می نمایند.
د) گروه چهارم:گروه کارشناسان و کارکنان زیرمجموعه گروههای سه گانه فوق بوده و کلاً با درجات تحصیلی کارشناسی بیمه، امور جاری بیمه ای شرکت را در رسته های صف و ستاد و با عناوین سازمانی، مسئول و رئیس و تحت نظر گروه سوم به بالا به انجام می رسانند، جهت مزید آگاهی آن که به جز چند مورد محدود که به انجام امور خدماتی شرکت مشغولند کلیه کارکنان اعم از بیمه ای، مالی و اداری دارای مدرک کارشناسی و کاردانی بوده و با استفاده از بهترین نرم افزارهای اختصاصی امور مربوطه را به نحو احسن انجام می دهند. شایان ذکر آن که شرکت بیمه سینا به دلیل اینکه سهامداران عمده آن به نوعی از سطر در سلسله مراتب حکومتی و اداری و به صورت بلافصل تحت نظر مقام معظم رهبری خدمت می نمایند لذا کارکنان و مدیران و مسئولین آن نیز با داشتن اعتقاد و تعهد و الزام عمل به موازین شرعی و اخلاق اسلامی و تمکین از ولی فقیه یکی از شرکتهای نادر و نمونه در جمهوری اسلامی ایران است.

اعضاء هیات مدیره
در شرکتهای بیمه ای(سهامی عام) انتخاب هیأت مدیره علاوه بر آن که منوط به آراء صاحبان سهام می باشد ولی در انتخاب آن از ترکیب معقول، دانش و تجربه و خدمت و توان تخصصی مدیریت استفاده شده است، لذا به منظور آنکه به توان توصیه های صحیح و قابل اعتمادی را به مدیرعامل که علی الاصول دارای تخصص و تجربه در کلیه رشته های بیمه ای می باشد ارائه نمود باید در انتخاب آنان به این عوامل فوق استناد و استشهاد نمود، از این رو هیأت مدیره شرکت بیمه سینا با پنج عضو که سه عضو آن دارای درجه دکترای تخصصی و دو نفر واجد درجات کارشناسی

ارشد می باشند یکی از هیأت های سیاست گذاری علمی و تجربی بخش خصوصی است که نظیر آن را در سایر شرکتها کمتر می توان یافت. شرکت بیمه سینا در حاضر با عنایت به اصل استفاده بهینه از کارکنان موجود و جلوگیری از هزینه های غیرضرور و اضافی، سیاست جدیدی را مورد عمل قرار داده است که مالاً با استفاده از سطح نگهداشت کارکنان و جلوگیری از رشد بی رویه تشکیلات اداری و پرهیز از ایجاد شعب جدید توانسته است به بهره وری صحیح و قابل قبولی دست یابد، بدیهی است چنانچه نیازی به خدمات جدید پشتیبانی باشد الزاماً از شرکتهای خد

ماتی استفاده خواهد شد.

انواع بیمه

۱ _ بیمه مهندسی
بیمه های مهندسی اصولاً خسارات فیزیکی ناگهانی و غیر قابل پیش بینی را در طول مدت بیمه جبران می نماید. بیمه های مهندسی به دو دسته کلی تقسیم می شوند یک گروه برای دوره ساخت که این بیمه ها تمام خطر هستند و گروه دیگر برای زمان بهره برداری صادر می شوند که تمام خطر نیستند. در بیمه های تمام خطر مورد بیمه در مقابل کلیه خطراتی که در اثر حادثه بوجو

عناوین خطرات تحت پوشش نیست، بلکه فقط استثنائات ذکر می شوند. دربیمه های غیر تمام خطر اولاً مسئولیت مدنی در مقابل اشخاص ثالث بیمه نیستند و ثانیاً باید خطرات تحت پوشش به صراحت قید شوند.

الف) بیمه های دوره عملیات ساخت :
۱- بیمه تمام خطرپیمانکاران(مقاطعه کاری):(.Contractors All Risk Insurance (C.A.R این بیمه نامه به طور کلی برای تمامی پروژه های راه وساختمان، از جمله: سدها، راه ها، شبکه های آبیاری و زهکشی، کانال ها، احداث ساختمان های مسکونی، تجاری وغیره صادر می شود.
۲- بیمه تمام خطر نصب : (.Erection All Risk Insurance (E.A.R این بیمه برای پروژه هایی صادر می شود که ارزش اقلام مورد نصب بیش از ۵۰% ارزش مجموع کل پیمان یا قرارداد پروژه را تشکیل داده باشد، از آن جمله می توان به پروژه های خطوط انتقال نیرو، نصب کارخانجات و غیره اشاره کرد.
۳- بیمه ماشین آلات پیمانکاری: (.Contractors Plant Machinery Insurance (C.P.M این بیمه نامه برای ماشین آلات پیمانکاران، از جمله : لودر، گریدر، بولدزر، میکسر و غیره – که درکارگاه پروژه های عمرانی درمعرض خطرات گوناگونی قرار دارند – صادر می شود وخطراتی مانند: سقوط از ارتفاع، سرقت، آتش سوزی وغیره راتحت پوشش قرار می دهد.

ب) بیمه های دوره بهره برداری
۱ – بیمه شکست ماشین آلات : (.Machinery Breakdown Insurance (M.B این بیمه تمامی خسارت های فیزیکی وارد به ماشین آلات وتاسیسات کارخانجات را تحت پوشش قرار می دهد و به طور معمول می توان بعد از اتمام بیمه تمام خطر نصب و پس از تحویل موقت نسبت به دریافت چنین پوششی اقدام لازم رابه عمل آورد.
۲ – بیمه سازه های تکمیل شده:(.Civil Engineening Complanted Risks Insurance (C.E.C.R این بیمه نامه بعداز اتمام بیمه نامه تمام خطر پیمانکاران و برای زمان بهره برداری پروژه هایی مانند: سد، پل، راه و پروژه های آبیاری و زهکشی صادر می شود .
۳ – بیمه بویلر ومخازن تحت فشار : دراین بیمه، جبران خسارت ناشی از انفجار، اعم از داخلی ویا خارجی ویا انهدام ماشین بخار، با رعایت مقررات و استانداردهایی که الزامی است، تحت پوشش قرار می گیرد .

۴ – بیمه فساد کالا در سردخانه ها : (.Deterioration Of Stock Insurance (D.O.S این بیمه، جبران خسارت کالای فاسد شدنی درسردخانه وانبار ناشی از شکست ماشین آلات سردکننده ویا تخلیه ونشت مواد سردکننده از لوله یخچال ها ویا خطرات ناشی از قطع برق عمومی را (به شرط اینکه تامین برق اضطراری امکان پذیر نباشد) تحت پوشش قرار می دهد.
۵ – بیمه تجهیزات الکترونیکی : (.Electronic Equipment Insurance(E.E این بیمه نامه خسارت فیزیکی وارد به تمامی دستگاههای الکترونیک، مانند : تلفن، تابلو برق، تلکس و وسایل تصویری ویا آموزشی و امثال اینها راتحت پوشش قرار می دهد .
۶ – بیمه عدم النفع،ناشی ازشکست ماشین آلات: Machinery Loss Of Profit Insurance این بیمه بطور کلی بیمه نامه مکمل بیمه شکست ماشین آلات است وچنانچه دراثر حوادث تحت پوشش ، وقفه ای در واحد اقتصادی ویا خط تولید بوجود آید وبیمه گذار بر اثر این حادثه درآمدی را از دستداده و متحمل ضرر وزیان شود، تحت پوشش بیمه نامه عدم النفع ،خسارت وارده جبران می شود.

برای مشاهده فایل های مشابه پیشنهاد می‌کنیم گزارش کار اموزی دراداره برق را لطفا ببینید.

۲ _ بیمه مسئولیت
مسئولیت مدنی، عبارتست از تعهد و الزامی که شخص نسبت به جبران زیان وارده به دیگری- اعم از اینکه زیان مذکور دراثر عمل خود شخص مسئول- یا اعمالی از سوی عوامل وابسته به او و یا ناشی از اشیا واموال تحت مالکیت یاتصرف وی محقق شده باشد.

بیمه مسئولیت دارای انواع مختلف است وبدین شرح :
۱_ بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان : این بیمه نامه تمامی خسارت های جانی (بدنی) کارکنان رادر محوطه کار ودرحین انجام کار که کارفرما مسئول آن شناخته شود تحت پوشش قرار می دهد.
۲_ بیمه مسئولیت متصدیان حمل ونقل زمینی(داخلی) : دراین بیمه نامه، مسئولیت مدنی شرکت های حمل ونقل داخلی درمقابل صاحبان کالا، مطابق باقانون تجارت وشرایط بارنامه های صادره بیمه می شوند.
۳ _ بیمه مسئولیت متصدیان حمل ونقل بین المللی براساس کنوانسیون C.M.R : این بیمه نامه مسئولیت مدنی شرکت های حمل ونقل بین المللی را مطابق کنوانسیون بین المللی C.M.R تحت پوشش قرار می دهد.
۴ _ بیمه مسئولیت متصدیان حمل ونقل هوایی : این بیمه نامه مسئولیت شرکت های حمل ونقل هوایی را درمقابل صاحبان کالا، مطابق باشرایط بارنامه های حمل ونقل هوایی وکنوانسیون ورشو پوشش می دهد.
۵ _ بیمه مسئولیت حمل و نقل بین المللی دریایی: عبارت است از مسئولیت بیمه گذار در قبال صاحبان کالا در حدود مقرر قانون دریایی ایران مصوب سال ۱۳۴۳ و با رعایت قانون بیمه مصوب سال ۱۳۱۶ و قانون مسئولیت مدنی سال ۱۳۳۹ (هـ .ق .
۶ _ قرارداد تضمین تعهدات شرکت های حمل ونقل درمقابل گمرک : این قرارداد تمام تعهدات شرکت های حمل ونقل بین المللی درارتباط با گمرک جمهوری اسلامی ایران و در ارتباط با حقوق و عوارض گمرکی، عملیات حمل ونقل کالا و خودرو را بیمه می کند.
۷ _ بیمه نامه مسئولیت حرفه ای: بیمه مسئولیت حرفه ای پزشکان، بیمه مسئولیت حرفه ای مهندسان طراح، ناظر و محاسب، بیمه مسئولیت سردفتران و بیمه مسئولیت حرفه ای وکلای دادگستری .
۸ _ بیمه نامه های مسئولیت عمومی : ۱-۸) بیمه نامه مسئولیت ناشی از آتش سوزی ؛ ۲-۸) بیمه نامه مسئولیت مدیران واحدهای اقامتی مانند هتل ها ؛ ۳-۸) بیمه نامه مسئولیت شرکت های نصاب سیستم های گازسوز خودرو؛ ۴-۸) بیمه نامه مسئولیت مدیران اماکن مسکونی، تجاری، ورزشی، پارکینگ ها، تعمیرگاه ها، استخرها، ناجیان غریق، سینماها، سالن های تئاتر وغیره ؛ ۵-۸) بیمه نامه مسئولیت ناشی از اجرای عملیات ساختمانی(ثالث) وغیره.
۹ _ بیمه رایانه : این بیمه نامه ، تمامی خسارتهای فیزیکی وارد آمده به رایانه را طبق شرایط بیمه نامه جبران می کند .

۱۰ _ بیمه نامه مسئولیت تولیدکنندگان و فروشندگان محصول ازجمله : عایقهای رطوبتی، قطعات خودرو .
۱۱ _ بیمه نامه مسئولیت شکارچیان ومحیط بانان .
۱۲ _ بیمه نامه مسئولیت مدنی مسئولین فنی بیمارستان ها ، درمانگاهها وکلینیک ها .
۱۳ _ بیمه های اعتباری (عدم وصول مطالبات) .
۱۴ _ بیمه نامه دام: مانند اسب های مسابقه ودامداری های صنعتی ؛
۱۵ _ بیمه نامه صداقت درامانت، بیمه مسئولیت شرکت های توزیع کننده گاز مایع، بیمه مسئولیت مستاجر در برابر موجر وغیره.
۱۶ _ بیمه نامه مسئولیت سازمانهای دولتی : شرکت بیمه سینا ، بیمه مسئولیت مدنی شهرداری ها ، شرکتهای توزیع نیروی برق وآب و فاضلاب را به اجرا در آورده است.
۱۷ _ بیمه نامه مسئولیت جامع CGL : مطابق با شرایط این بیمه نامه پیمانکاران پروژه های ساختمانی و تاسیساتی می توانند به صورت جامع مسئولیت خود را در قبال کارکنان و اشخاص ثالث توام تحت پوشش بیمه قرار دهند.

۳ _ بیمه کیفیت ساخت
تحقیقا” قسمت عمده ارزش دارائی ها در کشور به بخش ساختمان مربوط است وبخش اعظم ثروت اکثر مردم به مستغلات آنان اختصاص دارد، زمین و ساختمان ستون فقرات ثروت ملی است از این رو حضور بخش ساختمان در بازار سرمایه کشور به عنوان یک ضرورت اساسی مطرح می باشد .
طی سالهای ۷۹ تا ۸۳ از تعداد ۴۵۰ هزار پروانه ساختمانی صادره شده توسط شهرداریها تعداد ۴۱۲ هزار واحد مسکونی با متوسط زیر بنای ۱۲۰ متر مربع یعنی حدود ۵۰ میلیون متر مربع سالیانه در مناطق شهری کشور وبا ارزش اعیانی معادل ۱۰۰ هزار میلیارد رالش به قیمت امروز ساخته وپایان کار صادر شده است . میانگین شاخص های وضعیت مسکن نشان می دهد که حدود ۶۷ درصد واحدهای مسکونی ساخته شده طی ۵ سال گذشته با اسکلت فلزی وبتن آرمه بنا شده اند. بدیهی است که ارتقاء کیفیت ساخت وساز در کشور وجلوگیری از مخاطراتی که این دارائی عمده مردم را در پهنه سرزمین ایران تهدید می کند می بایست به عنوان یک هدف مهم در راس برنامه های بخش عمومی وخصوصی قرار گیرد. روند ساخت وساز در سالهای اخیربیانگر توجه سازندگان بخش ساختمان به نوع وکیفیت سازه ساختمانها ومقاوم نمودن آنان در مقابل خسارت های فیزیکی ناشی از عیوب پنهان زیر بوده است .
کیفیت بد وغیر استاندارد مواد، مصالح، تجهیزات وتاسیسات ساختمان. ۲- نقص وعیب ناشی از اشتباه وسهل انگاری عوامل انسانی واجرائی درطراحی ، اجراء ، کنترل وبازرسی فنی ساختمان. درکشور ما درمقایسه با سایر کشورهای توسعه یافته عوامل فوق از ریسک بیشتری برخوردارند لذا شناخت درست این ریسک وتعریف آن عده کثیری از سازندگان وخریداران ساختمانهای نوساز را به منظور اخذ پوشش کافی برای حفظ سرمایه گذاری خود درقبال مخاطرات فوق ترغیب نموده وضرورت ایجاد پوشش بیمه عیوب اساسی و پنهان ساختمان را تائید می نماید.

تعهدات بیمه گر :
۱_ تامین هزینه تعمیر، جایگزینی ، نوسازی و یا مستحکم کردن ساختمان ناشی از صدماتی که در ساختمان براثر آشکار شدن عیب یا عیوب پنهان ایجاد شده با شرایط مشابه وضعیت ساختمان قبل از وقوع خسارت .
۲_ تامین هزینه هائی که به منظور جلوگیری از تخریب وتوسعه خسارت صورت می گیرد.
۳_ تامین هزینه های لازم برای پاکسازی محل و برداشت ضایعات حداکثر تا پنج درصد مبلغ بیمه شده .
۴_ تامین هزینه های تعمیرات مقدماتی در صورتی که بخشی از تعمیرات نهائی را تشکیل داده و هزینه های کلی تعمیر را افزایش ندهد.

مدت اعتبار بیمه نامه : مدت اعتبار این بیمه نامه از ساعت ۲۴ روزی که به عنوان آغاز بیمه قید شده شروع می شود و در ساعت ۲۴ روز مشابه ده سال بعد پایان می پذیرد وبیمه گر تنها نسبت به خطرهائی که درفاصله بین این دو تاریخ وقوع یافته متعهد می باشد مگر اینکه توافق دیگری صورت گیرد.

حق بیمه : مبلغی است که میزان آن درشرایط خصوصی بیمه نامه تعیین شده (حداقل ۱۵ درصد مبلغ بیمه) و بیمه گذار موظف است آنرا هنگام عقد قرارداد بیمه یا به ترتیبی که در قرارداد بیمه مشخص می شود به بیمه گر پرداخت نماید.

تاریخ شروع پوشش بیمه نامه : تاریخ یا تاریخ های صدور گواهی پایان کار تهیه شده توسط مهندس معماریامهندس ساختمان بیمه گذار می باشد در صورتیکه قراردادساختمان برای بیشتر از یک گواهی پایان کار باشد، تاریخ شروع پوشش بیمه نامه هر قسمت همان تاریخی است که گواهی پایان کار برای آن قسمت از ساختمانها صادر شده است مگر توافق دیگری صورت گیرد.

سرویس بازرسی: اشخاص حقیقی یا حقوقی که از طرف بیمه گر مسئول کنترل ، بررسی وصدور گواهی تائید آزمایشات و نقشه ها ومقادیر کارواسناد مشابه مربوط به فعالیت های ساختمان ویا هرموضوع مورد نیاز بیمه گربه منظور تعین میزان ریسک تحت پوشش این بیمه نامه به کارگرفته می شوند.
گواهی بیمه گواهینامه ای که بوسیله بیمه گر قبل از شروع کارهای ساختمانی صادر می شود ودارای توافق نامه مورد نظر بیمه گر است . تا بتوان بیمه ای که دراین بیمه نامه تعریف شده است وحاوی مفاد و شرایط مندرج در گواهی نامه مذکور می باشد، صادر گردد.
گواهینامه تائید کار این گواهینامه ، قبل از شروع پوشش بیمه نامه توسط سرویس بازرسی برای بیمه گر ، صادر می شود وجزء لاینفک اسناد قرارداد است.

۴ _ بیمه کشتی :
در بیمه کشتی خسارات یاد شده در زیر با توجه به شرایط بیمه نامه و نوع آن زیر پوشش قرار می گیرد:
الف- خسارت وارده به کشتی در اثر آتش سوزی، انفجار، طوفان، به گل نشستن وبرخورد با صخره، برخورد شناور با شناورهای دیگر، برخورد هواپیما ویا وسایل مشابه یا سقوط اشیاء از آنها با کشتی ویا برخورد با تجهیزات و تاسیسات ساحلی ، همچنین خسارت ناشی از زلزله ، آتشفشان و صاعقه و حوادث ناشی از بارگیری و تخلیه و نیز خسارات ناشی از ترکیدن دیگ بخار ، شکستن شفت ، زیان های همگانی و هزینه نجات و خسارت وسیله و ادوات صیادی.
ب- مسئولیت ناشی از برخورد : اگرکشتی بیمه شده با کشتی یا شیء دیگری برخورد کند و بیمه گذار مسئولیت جبران خسارت را داشته باشد ، بیمه گر خسارت را مطابق شرایط بیمه نامه بشرح زیر تامین خواهد کرد :
۱ خسارت کلی وجزئی وارده به کشتی دیگر یا محمولات آن ویا اشیای دیگر ونیز زیان ناشی از عدم استفاده کشتی دیگر ومحمولات آن .
۲ زیان همگانی، هزینه نجات کشتی دیگر ومحمولات آن .

۵ _ بیمه هواپیما
انواع بیمه های هوایی در ارتباط با هواپیماهای مسافربری و باری، هلی کوپتر و انواع هواپیماهای سبک و فوق سبک را می توان به شرح ذیل تقسیم نمود:
۱- بیمه بدنه هواپیما : در این بیمه، بیمه گر مطابق شرایط بیمه نامه کلیه خسارات کلی و جزئی وارده به بدنه هواپیما را پرداخت کرده، یا هواپیما را تعمیر و یا جایگزین می نماید.
۲- پوشش بیمه ای مخصوص سرنشینان هواپیما:
۱-۲_ بیمه مسئولیت قانونی شرکتهای هواپیمائی نسبت به مسافران و خدمه پروازی:
بر اساس این پوشش بیمه گر مسئولیت قانونی بابت صدمات بدنی ناشی ازحادثه (منجر به فوت و یا غیر آن) وارد به مسافرین و خدمه پروازی، مادامی که به هواپیما سوار می شوند، در مدتی که داخل هواپیما هستند و یا در حالی که از هواپیما پیاده می شوند شامل نقص عضو موقت، نقص عضو دائم و هزینه های دائم و هزینه های درمانی را تحت پوشش قرار می دهد. قابل ذکر ا

ست که هنگام تنظیم بیمه نامه می بایست به پیمان ۱۹۲۹ ورشو و پروتکل ۱۹۵۵ و نیز قانون دیات اسلامی توجه کامل داشت.
۲-۲_ بیمه حوادث سرنشین:
بر اساس این بیمه نامه بیمه گذاران می توانند در صورت توافق بیمه گر و همچنین تأیید سازم

ان هواپیمائی کشوری، پوشش بیمه ای ارزانتری را نسبت به بیمه مسئولیت سرنشین ابتیاع نمایند که فقط صدمات ناشی از حادثه وارد به سرنشینان که منجر به فوت یا نقص عضو دائم می گردد را جبران می نماید.
۳- بیمه مسئولیت شرکتهای هواپیمایی نسبت به اشخاص ثالث:
اگر در اثر سقوط و یا برخورد هواپیما، اشخاص ثالث (به غیر از سرنشینان هواپیما) دچار خسارت شوند بیمه گر با توجه به حدود و شرایط بیمه نامه و بنا به تشخیص محاکم صالحه، خسارات مالی و جانی را جبران خواهد کرد.

۶ _ بیمه آتش سوزی :
بعد از بیمه باربری بیمه آتش سوزی قدیمی ترین نوع بیمه است .بیمه آتش سوزی یکی از بیمه های فراگیر در هر جامعه ای محسوب می شود و از عمومیت زیادی برخوردار است زیرا هر واحد مسکونی ، اداری ، تجاری ، صنفی ، صنعتی و غیر صنعتی و ;. می تواند تحت پوشش این نوع بیمه نامه قرار گیرد . شرکت بیمه سینا در راستای تامین امنیت خاطر بیمه گزاران با انعقاد قرارداد با بزرگترین شرکت بیمه اتکائی جهان swiss re توانسته تعهداتی که در سطح کشور قبول می نماید نزد شبکه اتکائی جهان توزیع کند .
خطرات اضافی بیمه آتش سوزی : در بیمه آتش سوزی علاوه بر خطرات اصلی (حریق , انفجار , صاعقه) خطرهایی مانند زلزله , آتشفشان , سیل , طوفان , رانش زمین , سقوط بهمن , ترکیدگی لوله آب , ضایعات ناشی از برف و باران , سقوط هواپیما و بالگرد , شکست شیشه , ظروف تحت فشار , خودسوزی , شورش آشوب بلوا و ;. با توجه به نیاز بیمه گذاران بصورت یکساله پوشش داده می شود که در صورت درخواست بیمه گذار کمتر از یکسال, با تعرفه کوتاه نیز می توان صادر نمود.

ردیف نوع خطرات اضافی نرخ در هزار
۱ سیل و طغیان آب رودخانه ها ۲/۰
۲ زلزله با توجه به محل مورد بیمه , نوع سازه و نوع ریسک تعیین نرخ می گردد –
۳ طوفان , گردباد و تندباد ۱۵/۰
۴ ترکیدگی لوله آب ۲/۰
۵ ضایعات ناشی از برف و باران ۲/۰
۶ نشست , رانش و ریزش زمین ۱

۷ سقوط هواپیما , بالگرد و یا پرتاب قطعات آنها
۷-۱) مناطق دور از فرودگاه(بیش از ۵ کیلومتر)
۷-۲) مناطق نزدیک به فرودگاه(کمتراز ۵ کیلومتر)
۰۵/۰
۱/۰
۸ شورش , آشوب , بلوا ۵/۰
۹ سرقت ۸ تا ۱۲
۱۰ شکست شیشه ۲۰
۱۱ ظروف تحت فشار ۱
۱۲ سقوط بهمن ۳/۰
۱۳ خود سوزی ۱
۱۴ هزینه پاکسازی ۵۰% بالاترین نرخ

انواع بیمه های آتش سوزی :
۱ بیمه آتش سوزی واحدهای مسکونی : این بیمه نامه بصورت انفرادی و گروهی صادر شده و در بیمه آتش سوزی مجتمع ها , تخفیف گروهی در حق بیمه اعمال می شود.
۲ واحدهای صنعتی :مراکز صنعتی می توانند ساختمانها , ماشین آلات , تاسیسات , موجودی مواد اولیه , موجودی مواد در حال تولید , موجودی انبار ها و; خود را در مقابل خطرات مذکور به بهای روز بیمه نمایند.
۳ واحدهای غیر صنعتی : مراکز غیر صنعتی شامل : مراکز تجاری , مراکز اداری , مراکز خدماتی , مراکز عمومی و از این قبیل می توانند ساختمان , تاسیسات , موجودی و ; خود را در مقابل خطرات مذکور به بهای روز بیمه نمایند .
۴ طرح بیمه فراگیر :در این طرح بیمه گذار می تواند ساختمان خود را از ۵۰ میلیون رالط تا ۳۰۰ میلیون رالز و اثاثیه خود را از ۲۰ میلیون رال تا ۱۰۰ میلیون رالث و اثاثیه تحت پوشش سرقت از ۱۰ میلیون رالز تا ۵۰ میلیون رالر تحت پوشش قرار دهد . ضمناً بیمه گذار این امکان را دارد مطابق میل خود یک ردیف از چهار ردیف پیشنهادی مربوط به خطرات تحت پوشش را انتخاب نماید که شامل ۱- حریق , انفجار , صاعقه ۲- حریق , انفجار , صاعقه , زلزله ۳- حریق , انفجار , صاعقه , زلزله , سیل ۴- حریق , انفجار , صاعقه , زلزله , سیل , سرقت می باشد . حق بیمه این طرح از مبلغ ۱۳۵۰۰ رالب تا ۷۶۸۰۰۰ رالج با توجه به انتخاب بیمه گذار متغیر می باشد
۵ طرح بیمه مناطق زلزله خیز خفیف و شدید :در این طرح بیمه گذار می تواند از ۱۰۰۰۰۰۰ رالد تا ۴۰۰۰۰۰۰۰۰ رالم ساختمان و اثاثیه خود را تحت پوشش حریق , انفجار , صاعقه , زلزله قرار دهد . حق بیمه این طرح برای هر ۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال سرمایه در مناطق زلزله خیز خفیف ۶۷۰۰ رالم و در مناطق زلزله خیز شدید ۹۷۰۰ رالز می باشد .

۷ _ بیمه باربری :
امروزه حمل و نقل به عنوان بخش یا نظامی بنیادین در ساختمان اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و نظامی هر کشوری نقش عمده ای ایفا می نماید و به همین دلیل دست یابی به نظامی قوی، مستحکم، هماهنگ و کارآمد در حمل و نقل از ضرورتهای اساسی اقتصاد کشور بوده و در زمره امور زیربنایی توسعه اقتصادی به شمار می رود. با درک اهمیت سیستم حمل و نقل و رابطه مهم آن با توسعه از یک طرف و گسترش روز افزون آن از طرف دیگر، وجود خدمات مناسب بیمه ای برای تقویت نظام حمل و نقل کشور بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد.بیمه های باربری در سه نوع متفاوت (A, B, C) یا به گونه TOTAL LOSS ارائه می شود. خطرات تحت پوشش در شرایطA, B, C به شرح جدول ذیل می باشد: استثناء ها: (مواردی که از شمول بیمه خارج است) ۱ اشعه یون ساز و آلودگی مواد رادیو اکتیو ناشی از هرگونه سوخت یا فضولات

هسته ای ۲ عدم قبول ورود کالا از طرف بیمه گذار و یا ممانعت از ورود کالا توسط کشور وارد کننده کالا ۳ سوء عمل ارادی بیمه گذار که منجر به خسارت یا تلف شدن مورد بیمه شده باشد. ۴ نشت و ریزش عادی مورد بیمه و خطر های مشابه آنها، مانند کسری عادی وزن و فرسودگی و پوسیدگی ۵ تلف، آسیب یا هزینه ناشی از عیب ناکافی و نامناسب بودن بسته بندی یا آماده سازی مورد بیمه ۶ تلف، آسیب یا هزینه ناشی از عیب ذاتی یا ماهیت مورد بیمه ۷ ت

لف، آسیب یا هزینه ناشی از کاربرد هر نوع سلاح جنگی که با انرژی، شکست هسته ای یا واکنش مشابه دیگر یا نیرو و ماده رادیواکتیو کار کند. ۸ عدم قابلیت دریانوردی کشتی یا کرجی، نامناسب بودن کشتی، کرجی، وسیله حمل، کانتینر یا لیفت وان برای حمل سالم مورد بیمه.

خطرات بیمه شده کلوزها
A B C
آتش سوزی و انفجار
به گل نشستن، زمین گیر شدن، برخورد با کف دریا،غرق شدن یا واژگون شدن کشتی یا شناور
واژگون شدن یا از راه یا از خط خارج شدن وسیله حمل زمینی
تصادم یا برخورد کشتی، شناور یا وسیله حمل دیگر با هر جسم خارجی به غیر از آب
تخلیه کالا در بندر اضطراری
فدا کردن کالا در در جریان خسارت عمومی
به دریا انداختن کالا جهت سبک سازی کشتی
تلف کلی هر بسته در حین بارگیری ، تخلیه و ترانس شیپمنت
عدم تحویل یک بسته کامل تجاری *
*
*
*

*
*
*
*
* *

*
*
*
*
*
*
*
* *
*
*
*
*
*
*
*
*
زلزله، آتشفشان یا صاعقه
به دریا افتادن کالا از روی عرشه کشتی
ورود آب دریا، دریاچه یا رودخانه به کشتی، شناور، محفظه کالا، کانتینر، لیفت وان یا محل انبار
خسارت های ناشی از کالای مجاور
روغن زدگی، شکست، فرو رفتگی، آبدیدگی، چنگک زدگی و ریزش و کسری
دزدی *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

طوفان
دزدی دریایی
آسیب و یا تخریب عمدی مورد بیمه که توام با سوء نیت است از طرف هرکس
خسارتهای ناشی از باران، آفتاب و دم
سائیدگی، زنگ زدگی، نشت، لب پریدگی، کج شدن، خراشیدگی، ضربه دیدگی
کرم زدگی، موش خوردگی، آفتاب زدگی و ; *
*
*
*
*
*

– خطر های جنگ، اعتصاب، شورش، بلوا و تروریسم جزء استثناء های بیمه نامه است و در صورتی که توافقی بین بیمه گر و بیمه گذار انجام پذیرد، این خطر ها نیز می توانند تحت پوشش قرار گیرند. حمل کالا در کانتینر، حمل کالا با هواپیما، حمل کالا با کشتی طبقه بندی شده میان کشور های حوزه خلیج فارس و دریای خزر و نیز پرداخت نقدی از جمله مواردی است که در آنها می توان به بیمه گذار تخفیف داد.

۸ _ بیمه بدنه خودرو :
در تشریح بیمه های خودرو و پوشش حوادث ناشی از تصادفات آن، می توان بیمه وسایل نقلیه را به دو قسمت بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث تقسیم کرد:
– بیمه بدنه خودرو: بیمه بدنه خودرو جبران کننده خطرات ناشی از حوادثی است که برای اتومبیل رخ می دهد و به طور معمول شامل سه خطر حادثه، آتش سوزی و سرقت کلی است؛ البته خطرات اضافی دیگری نیز از قبیل شکست شیشه به هر علت، سرقت در جا (جزئی) ، توقف در مدت تعمیر وسیله نقلیه و نوسان قیمت ها و ; وجود دارد که بیمه گذار می تواند با پرداخت حق بیمه اضافی، آنها را نیز تحت پوشش بدنه اتومبیل قرار دهد.

الف. خطرات اصلی: ۱ حادثه: خسارتی که ناشی از برخورد موضوع بیمه به یک جسم ثابت یا متحرک و یا برخورد اجسام دیگر به موضوع بیمه و یا واژگونی و سقوط موضوع بیمه باشد و یا چنانچه در حین حرکت، اجزاء و یا محمولات موضوع بیمه به آن برخورد نماید و موجب بروز خسارت شود. ۲ آتش سوزی: خسارتی که در اثر آتش سوزی، صاعقه و یا انفجار به موضوع بیمه و یا لوازم یدکی اصلی همراه آن وارد گردد. ۳ سرقت کلی: در صورتی که موضوع بیمه دزدیده شود و یا در اثر عمل دزدی یا شروع به دزدی به وسیله نقلیه و یا وسایل اضافی آن که در بیمه نامه درج شده است خسارت وارد شود. ضمناً در صورت سرقت کلی, در صورتیکه ظرف مهلت ۶۰ روزه خودروی مسروقه

کشف نشود . بیمه گذار می تواند پس از انتقال سند به بیمه گر خسارت خود را دریافت کند .۴ بیمه محدود : بیمه گذار می تواند پوشش محدود به یک یا چند خطر به شرح زیر را خریداری کند:
۱ پوشش آتش سوزی (خسارت جزئی و کلی) ۲ پوشش سرقت (جزئی و کلی) ۳ حادثه (جزئی و کلی) ۴ فقط خسارت جزئی برای تمام خطرهای تحت پوشش: (حادثه، آتش سوزی، سرقت) ۵ خسارت کلی برای تمام خطرات تحت پوشش: (حادثه، آتش سوزی، سرقت) ب. خطرات اضافی: بیمه گذار می تواند با پرداخت حق بیمه ای اندک، برای خطرهایی که در بیمه نامه های معمولی پوشش ندارند، بیمه تهیه کند.
این پوششها عبارتند از: ۱ سرقت در جا : سرقت لوازم خودرو از قبیل رادیو ضبط، لاستیک ها، آیینه ها و سایر اقلام مورد نظر قابل جبران است. ۲ شکست شیشه : اگر شیشه خودرو به تنهائی و به عللی غیر از خطرات اصلی مانند: پرتاب سنگ از بیرون و یا شکست در اثر تغییر دما آسیب ببیند هزینه آن قابل جبران است. ۳ غرامت عدم استفاده از وسیله نقلیه به علت تعمیرات : هرگاه در اثر تصادف، خودرو به تعمیرگاه منتقل شود، برای مدت عدم استفاده، روزانه مبلغی به عنوان عدم النفع به بیمه گذار پرداخت می شود که در صورت خرید چنین پوششی حداقل مبلغ ۲۰۰۰۰ رال و حد اکثر ۱۵۰۰۰۰ ریال پرداخت خواهد شد . ۴ نوسان قیمت ها: با توجه به اینکه ارزش خودرو ممکن است در اثر شرایط بازار افزایش پیدا کرده و در هنگام حادثه بیشتر از مبلغ بیمه شده در روز شروع بیمه باشد، می توان با خرید این پوشش بدون اعمال ماده ۱۰ قانون بیمه، خسارت را به ارزش

واقعی روز دریافت کرد. لازم به ذکر است که نوسان قیمت فقط در مورد خسارت های جزئی قابل پرداخت است. ۵ آسیب های طبیعی : خطرات سیل، زلزله، آتشفشان، با حق بیمه اضافی تحت پوشش قرار می گیرد. ۶ رنگ، اسید و مواد شیمیایی : خسارت وارده بر اثر مواد شیمیایی (اسید، رنگ و 😉 در این پوشش جبران می شود.
تذکر مهم: بیمه گذار هنگام صدور بیمه نامه بدنه خودرو، در صورت تمایل می تواند ۳۰ درصد حق بیمه را نقدی و بقیه را به اقساط پرداخت کند.
برای تشویق و تقدیر از بیمه گذارانی که در طول مدت اعتبار بیمه نامه بدنه، هیچ گونه حادثه ای نداشته باشند، تخفیف عدم خسارت تعلق می گیرد. تخفیف مزبور هنگام تجدید بیمه نامه سال بعد، از مبلغ حق بیمه کسر خواهد شد.
تخفیف عدم خسارت به شرح زیر است:
یک سال ;;;;;;;;;.. ۲۵ درصد تخفیف در حق بیمه دو سال پی در پی

;;;;;;; ۳۵ درصد تخفیف در حق بیمه
سه سال پی در پی ;;;;;;. ۴۵ درصد تخفیف در حق بیمه چهار سال و بیشتر ;;;;;;. ۶۰ درصد تخفیف در حق بیمه

۹ _ بیمه شخص ثالث
بیمه شخص ثالث مطابق قانون بصورت اجباری اعمال می شود . در واقع بیمه شخص ثالث , تضمینی است از سوی دارندگان وسائل نقلیه , به افراد ثالث که در صورت بروز حادثه و ایجاد خسارت مالی و یا جانی توسط بیمه گر قابل جبران خواهد بود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.