پاورپوینت بازدارندگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پاورپوینت بازدارندگی دارای ۹۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پاورپوینت بازدارندگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بازدارندگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت بازدارندگی :
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید پاورپوینت بازدارندگی توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه پاورپوینت بازدارندگی قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت بازدارندگی :
اسلاید ۱ :
مقدمه
بازدارندگی به معنای جلوگیری از بروز اقدامات تهدید آمیز از طریق تهدید کردن و بلوف زدن، مفهومی استراتژیک می باشد. به عقیده بسیاری از صاحبنظران، کاربست این استراتژی منجر به برقراری ثبات نسبی( تا پیش از حوادث ۱۱ سپتامبر) ، شده بود.
لذا شاید بتوان ادعا نمودکه بازدارندگی، یک استراتژی برای حفظ وضع موجود است.
اسلاید ۲ :
ویژگی اصلی بازدارندگی آن است که ایجاد آن،هزینه هایی بسیار کمتر از دفاع در بر دارد.
همچنین بازدارندگی یک استراتژی پیشگیرانه تلقی می شود که تحقق آن یکی از دغدغه های اصلی بیشتر دولت ها می باشد.
البته باید یاد آور شد که بازدارندگی یک راه حل نهایی نیست بلکه با آن تنها می توان برای یافتن راه حل های دایمی،زمان به دست آورد.
اسلاید ۳ :
بازدارندگی در لغت
واژه بازدارندگی در مقابل واژه انگلیسی Deterrence به کار می رود و به معنی منع کردن و توقیف کردن و جلوگیری کردن است یعنی پیشگیری (کسی)از انجام عملی به سبب ترس،وحشت،تهدید و ترور.
فرهنگ معین «بازداشتن» را در فارسی به معنی «منع کردن، جلوگیری کردن، توقیف کردن و حبس کردن» معنی می کند.
اسلاید ۴ :
تعاریفی ازبازدارندگی:
بازدارندگی یعنی بلوف زدن در تهدید وتلاشی است در جهت اینکه طرف مقابل اقدام به عملی ننماید.
——————————————————————-
بازدارندگی بعنوان یک استراتژی در پی آنستکه متخاصمان را بنحوی تشویق و ترغیب کند تا در پیگیری منافع خویش،از انجام برخی اقدامات پرهیز کند.
——————————————————————-
بازدارندگی نوعی اعمال نفوذ است که ضمن آن طرف مقابل تهدید می شود که چنانچه در جهت مطلوب عمل کند،مورد مجازات یا دست کم محرومیت قرار نخواهد گرفت.
ژنرال بوفر استراتژیست معروف فرانسوی می گوید:
باز دارندگی دشمن را از نظرفیزیکی دفع نمی کند بلکه به لحاظ روانی از تجاوز او جلوگیری میکند.
اسلاید ۵ :
مفاهیمی از بازدارندگی
- استراتژی بازدارندگی ، سد یا مهار حمله نظامی رقیب است.
- در بازدارندگی به رقیب تفهیم می شود که اگر در جهت مطلوب عمل نماید مورد مجازات قرار نخواهد گرفت.
- بازدارندگی برای حفظ وضع موجود و حفظ تداوم صلح است.
اسلاید ۶ :
معمولاً در بازدارندگی ، عمل متقابل یا تلافی جویانه نفس اساسی دارد. این پیام باید طوری باشد که اگر دشمن، جنگ را آغاز کند، بهای بسیار سنگینی را بپردازد. پس بازدارندگی بین دو دولت الف و ب عبارت است از قدرت تهدید از ناحیه الف علیه ب به منظور پیش گیری از آغاز جنگ از ناحیه ب، به نحوی که در فقدان این قبیل تهدیدات ب بتواند به جنگ مبادرت ورزد. البته باید متوجه بود که بین بازدارندگی از طریق انکار (denial) و بازدارندگی از طریق عمل متقابل و تلافی (Retaliation) تفاوتهایی وجود دارد. «انکار» یعنی هرگونه پیش گیری از حمله مانند استفاده از فن آوری و عدم توانایی فنی برای ساقط کردن کلاهکهای هسته ای در هنگام حمله، ولی «تلافی»، تهدید به عمل متقابل است.
اسلاید ۷ :
نظریه ی بازدارندگی به طور ناگهانی ظهور نکرد، بلکه به تدریج و با طی مراحلی تکامل یافت. بازدارندگی یکی از شعبات مکتب رئالیسم است که دست کم در طول نیم قرن گذشته با تعریف جدید خود و تکیه بر سلاحهای غیرمتعارف، توانسته است تعبیین کننده ی عرصهی روابط بینالملل باشد.
اسلاید ۸ :
این دیدگاه با تأکید بر اصالت قدرت در روابط انسان ها، مسلح بودن را عامل آرامش و برقراری صلح میداند. در طول دورانی که ایالات متحده، سلاح اتمی را در انحصار خود داشت، هیچ نظریه ی استراتژیک منظمی در مورد بازدارندگی وجود نداشت، قبل از آن به پیشنهاد “جورج کنان” اندیشمند روابط بین الملل، سیاست تحدید یا سد نفوذ پدید آمد، در واقع، کنان نه بر ابزارهای سد نفوذ تاکید و نه آنها را رد می کرد، بلکه اعتقاد داشت که این ابزارها در کنار اهرم های سیاسی و اقتصادی موجود، بخشی از ابزارهای دیپلماتیک را تشکیل می دهد.
اسلاید ۹ :
از نظر تاریخی، بازدارندگی تنها به دوران پس از جنگ جهانی دوم مربوط نمیشود و قدمتی به طول پیدایش دولت دارد، اما نکته اساسی این است که این نظریه با چنین سابقهای هیچگاه ضمانت اجرایی چندانی نداشته است. از فردای جنگ جهانی دوم با اختراع بمب اتم و توسعه سلاحهای اتمی صحبت بر سر این بود که مبحث بازدارندگی باید به صورت دکترین سیاسی با ضمانت اجرایی در آید براین اساس، دکترین بازدارندگی که روی تعادل و توازن اتمی بین دو ابر قدرت طرحریزی شد، به دنبال ممانعت از جنگ بود، و هم به این دلیل که جنگ اتمی پیروز نداشت. در حالیکه تا آن زمان تمام نظریههای نظامی اساسا بر پایه پیروزی در جنگ استوار بود.
اسلاید ۱۰ :
براساس تعاریف کلاسیک، نظریه بازدارندگی عبارت است از کوشش یکی برای اعمال نفوذ در دیگری تا او را از اقدام به عمل که متضمن خسارت یا هزینهای برای اولی است بازدارد. این نظریه براساس تهدید بنا شده است و هدفش آن بازداشتن بازیگر از بازیاش براساس ایجاد ترس است. در حقیقت، نظریه بازدارندگی بر این باور است که در شرایطی که هزینه پیشبینی شده برای یک تجاوز نظامی از منافع مورد نظر بیشتر باشد، تصمیم گیرندگان از توسل به جنگ خودداری میکنند. به عبارت بهتر، تا هنگامی که طرف مقابل قدرت وارد کردن ضربه را پس از دریافت ضربه نخست دارد، هیچ ابرقدرتی ریسک آغاز جنگ اتمی را نمیپذیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.