پاورپوینت ارتباط بین سرمایه اجتماعی و نحوه گذراندن اوقات فراغت
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت ارتباط بین سرمایه اجتماعی و نحوه گذراندن اوقات فراغت دارای ۴۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت ارتباط بین سرمایه اجتماعی و نحوه گذراندن اوقات فراغت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت ارتباط بین سرمایه اجتماعی و نحوه گذراندن اوقات فراغت
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت ارتباط بین سرمایه اجتماعی و نحوه گذراندن اوقات فراغت
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت ارتباط بین سرمایه اجتماعی و نحوه گذراندن اوقات فراغت :
اسلاید ۱ :
مقدمه و بیان مساله
فعالیت های بدنی و ورزش در شرایط کنونی در جوامع مختلف دنیا به صورت ضرورتی انکار ناپذیر پذیرفته شده است و با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ایجاد عوامل گوناگون رفاهی و در نتیجه کم تحرکی و جنب وجوش، نیاز به تخصیص ساعاتی از اوقات زندگی به حرکات بدنی کاملا محسوس و الزامی است.
سرمایهی اجتماعی بستر مناسبی برای بهره وری سرمایهی انسانی، فیزیکی و راهی برای نیل به موفقیت قلمداد شده است. مدیران و کسانی که بتوانند در سازمان سرمایهی اجتماعی ایجاد کنند، راه کامیابی شغلی و سازمانی خود را هموار می سازند
اسلاید ۲ :
اهمیت و ضرورت تحقیق
}فعالیت های بدنی و ورزش در شرایط کنونی در جوامع مختلف دنیا به صورت ضرورتی انکار ناپذیر پذیرفته شده است و با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ایجاد عوامل گوناگون رفاهی و در نتیجه کم تحرکی و جنب وجوش، نیاز به تخصیص ساعاتی از اوقات زندگی به حرکات بدنی کاملا محسوس و الزامی است
} از سوی دیگر سرمایهی اجتماعی بستر مناسبی برای بهره وری سرمایهی انسانی، فیزیکی و راهی برای نیل به موفقیت قلمداد شده است. مدیران و کسانی که بتوانند در سازمان سرمایهی اجتماعی ایجاد کنند، راه کامیابی شغلی و سازمانی خود را هموار می سازند. سرمایهی اجتماعی به زندگی فرد معنا و مفهوم میبخشد و زندگی را ساده تر و لذت بخش می سازد(بیکر، ۱۹۹۷).
اسلاید ۳ :
اهداف تحقیق
اهداف فرعی
تعیین میزان هر کدام از مؤلفههای سرمایهی اجتماعی: (ارتباط متقابل، اعتماد، تعهد، مشارکت، نگرش، هنجارهای اجتماعی و یکپارچگی)ی در بین اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان.
تعیین میزان استفاده از انواع فعالیت های فراعتی ( آموزشی پژوهشی، فرهنگی اجتماعی، شخصی خانوادگی و تفریحی ورزشی) در بین اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان.
تعیین رابطه بین مؤلفه های سرمایهی اجتماعی ( ارتباط متقابل، اعتماد، تعهد، مشارکت، نگرش، هنجارهای اجتماعی، و یکپارچگی) و امور آموزشی پژوهشی در اوقات فراغت اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان.
تعیین رابطه بین مؤلفه های سرمایهی اجتماعی ( ارتباط متقابل، اعتماد، تعهد، مشارکت، نگرش، هنجارهای اجتماعی، و یکپارچگی) و امور فرهنگی اجتماعی در اوقات فراغت اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان.
تعیین رابطه بین مؤلفه های سرمایهی اجتماعی ( ارتباط متقابل، اعتماد، تعهد، مشارکت، نگرش، هنجارهای اجتماعی، و یکپارچگی) و امور شخصی و خانوادگی در اوقات فراغت اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان.
تعیین رابطه بین مؤلفه های سرمایهی اجتماعی ( ارتباط متقابل، اعتماد، تعهد، مشارکت، نگرش، هنجارهای اجتماعی، و یکپارچگی) و امور ورزشی تفریحی در اوقات فراغت اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان.
تعیین تفاوت بین میانگین استفاده از انواع فعالیت های فراغتی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهر اصفهان بر اساس ویژگیهای جمعیت شناختی (جنس، سن، مرتبه علمی، نوع تخصص و سابقه خدمت).
تعیین تفاوت بین میانگین سرمایه اجتماعی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهر اصفهان بر اساس ویژگیهای جمعیت شناختی (جنس، سن، مرتبه علمی، نوع تخصص و سابقه خدمت).
اسلاید ۴ :
روش تحقیق
نوع تحقیق براساس جمع آوری اطلاعات توصیفی از نوع همبستگی است و براساس هدف تحقیق از نوع کاربردی است.
در این تحقیق متغیر پیش بین سرمایه اجتماعی بود. برای سنجش و اندازه گیری سرمایه اجتماعی، از پرسشنامه محقق ساخته بر اساس مدل (SCAT) استفاده به عمل آمد. برای محاسبه پایایی ابزار از ضریب آلفای کرونباخ مورد محاسبه قرار گرفت که ضریب ۰/۹۴ بدست آمد.
در این تحقیق متغیر ملاک نحوه گذران اوقات فراغت بود. برای سنجش چگونگی اوقات فراغت از پرسشنامه محقق ساخته استفاده به عمل آمد. برای سنجش پایایی، آلفای کرونباخ ۰/۸۲ بدست آمد.
برای بررسی روایی پرسشنامه ها با نظرخواهی از صاحب نظران، در اختیار ۸ نفر از استادان و متخصصین فن قرار گرفت و پس از تایید و انجام اصلاحات لازم، برای پاسخ گویی بین آزمودنی ها توزیع شد.
اسلاید ۵ :
تجزیه وتحلیل داده ها
در سطح توصیفی از شاخص های گرایش مرکزی و شاخص های پراکندگی استفاده شد.
در سطح استنباطی از روش های آماری مانند آزمون های کالموگراف اسمیرنوف، آزمون لوین، ضریب همبستگی، آزمونهای t تک نمونه ای و وابسته و آزمون F، رگرسیون ساده و چندگانه استفاده شد.
اسلاید ۶ :
یافته های تحقیق
فرضیه دوم پژوهش:
: بین مؤلفههای سرمایهی اجتماعی (ارتباط متقابل، اعتماد، تعهد، مشارکت، نگرش، هنجارهای اجتماعی، و یکپارچگی ) و امور آموزشی پژوهشی در اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد.
جدول (ANOVA): تبین امور آموزشی و پژوهشی بر اساس مؤلفه های سرمایهی اجتماعی
اسلاید ۷ :
یافته های تحقیق
فرضیه سوم پژوهش:
: بین مؤلفههای سرمایهی اجتماعی (ارتباط متقابل، اعتماد، تعهد، مشارکت، نگرش، هنجارهای اجتماعی، و یکپارچگی ) و امور فرهنگی اجتماعی در اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد.
جدول (ANOVA): تبین امور فرهنگی و اجتماعی بر اساس مؤلفه های سرمایهی اجتماعی
اسلاید ۸ :
یافته های تحقیق
فرضیه پنجم پژوهش:
بین میزان سرمایهی اجتماعی با توجه به ویژگیهای دموگرافیک( جنسیت، سن، نوع تخصص، سابقه خدمت و دانشکده ) تفاوت معناداری وجود دارد.
اسلاید ۹ :
یافته های تحقیق
فرضیه ششم پژوهش:
بین نحوه گذران اوقات فراغت با توجه به ویژگیهای دموگرافیک( جنسیت، سن، نوع تخصص، سابقه خدمت و دانشکده ) تفاوت معناداری وجود دارد.
اسلاید ۱۰ :
پیشنهاد های کاربردی
یافته های مربوط به سؤال اول تحقیق نشان داد سرمایهی اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی کمی بالاتر از حد متوسط می باشد که این وضعیت خوبی را نشان نمی دهد. حال با توجه به وجود روش هایی برای افزایش سرمایهی اجتماعی، مدیران این سازمان می توانند با برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی نسبت به این مهم اقدام نمایند. مدیران محترم می توانند برای هدفمند کردن این آموزش ها از نتایج این پژوهش استفاده نمایند.
یافته های مربوط به سؤال دوم تحقیق داد ورزش و فعالیت های بدنی در اوقات فراغت در بین اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کمی بالاتر از حد متوسط می باشد، که در وضعیت ایدهال برای تضمین سلامت جسمانی و روانی افراد نیست. مدیران و متولیان سازمان میتوانند با بررسی عوامل موثر بر میزان فعالیت های بدنی در اوقات فراغت افراد سازمان، شرایط مناسبی برای بهبود و افزایش سطح اوقات فراغت فیزیکی فراهم سازند.
مشارکت دادن کارکنان در تصمیم گیری های سازمان می تواند موجب افزایش سرمایهی اجتماعی میگردد که در این خصوص به مدیران پیشنهاد می شود جهت تصمیم گیری های سازمانی از نظرات اعضای هیئت علمی نیز استفاده نمایند.
با توجه به نتایج این پژوهش و مطالعات مشابه، می توان به درستی دریافت که اوقات فراغت فیزیکی یکی از مطمئن ترین و مناسب ترین روش های افزایش و حتی ایجاد سرمایهی اجتماعی و طبع آن افزایش بهره وری سازمان است. مدیران و متولیان سازمان با نگاهی ویژه به فعالیت های بدنی و اوقات فراغت فیزیکی و تدوین برنامه های موثر و کاربردی به مهم دست یابند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.