پاورپوینت جنگ نرم مبانی، ابزارها، شگردها و راههای مقابله
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت جنگ نرم مبانی، ابزارها، شگردها و راههای مقابله دارای ۹۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت جنگ نرم مبانی، ابزارها، شگردها و راههای مقابله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت جنگ نرم مبانی، ابزارها، شگردها و راههای مقابله
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت جنگ نرم مبانی، ابزارها، شگردها و راههای مقابله
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت جنگ نرم مبانی، ابزارها، شگردها و راههای مقابله :
اسلاید ۱ :
«و الفتنه اکبر من القتل و لایزالون یُقاتلونکم حتی یَرُدُّوکُم عَنْ دینِکُم إن استطاعُوا». (بقره/۲۱۷)
در این آیه مقارنه زیبایی بین فتنه و جنگ دائمی دشمنان دین با دینداران برقرار شده است. این جنگ دائمی بسته به موقعیتهای زمانی و مکانی و شرایط فرهنگی و علمی شکل و شمایل خاص خود را پیدا میکند.
اسلاید ۲ :
انواع جنگ
جنگها با توجه به معیارهای مختلف به انواع متفاوتی تقسیم میشوند. مثلاً بر اساس توازن قوا، به جنگ عادلانه و غیر عادلانه، بر اساس مقیاسهای جغرافیایی به جنگهای محلی، منطقهای، فرامنطقهای و جهانی، با توجه به نوع تاکتیک، به منظم (کلاسیک) و نامنظم (چریکی)؛ بر اساس نوع سلاح به هستهای و غیرهستهای تقسیم میشوند.
در یک تقسیم کلی و با توجه به ابزارهای به کار گرفته در جنگ و همچنین هدف اصلی از آن، میتوان جنگها را به سه نوع تقسیم کرد: جنگهای سخت (Hard War)، جنگهای نیمهسخت (Simi hard war) و جنگهای نرم (Soft War).
اسلاید ۳ :
تعریف جنگ نرم
پرفسور حمید مولانا در کتاب «اطلاعات عالمگیر و ارتباطات جهانی» در سال ۱۹۸۶ قدرت نرم را به قدرت بر شکلدهی و تغییر ایدهها و ترجیحات طرف مقابل تعریف کرد.
جوزف نای: قدرت نرم را به «توانایی شکلدهی ترجیحات دیگران» تعریف کرد. جوزف نای قدرت سخت را به «قدرت برای اجبار» و قدرت نرم را به «قدرت برای جذب و اقناع» تعریف میکند.
«جنگ نرم، استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن تاثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی طرف و یا گروههای دوست است به نحوی که برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی پشتیبان باشد»
اسلاید ۴ :
واژههای هم افق
در اصطلاحات نظامی و سیاسی، اصطلاحاتی از قبیل «جنگ روانی»، «عملیات روانی»، «انقلاب مخملی»، «انقلاب رنگی» و «جنگ رسانهای» همگی از اشکال و انواع جنگ نرم و بعضاً به صورت ناشیانهای به عنوان مرادف جنگ نرم به شمار میروند. در همه این موارد هدف این است که اراده و خواست مهاجمان بدون استفاده از ابزار و وسایل نظامی بر دیگران تحمیل شود.
اسلاید ۵ :
عدم کارایی جنگ سخت علیه ایران
مارک پالمر در گزارشی با عنوان «ایران-آمریکا، رهیافت جدید» به سیاستمداران غربی میگوید: «ایران به لحاظ وسعت سرزمینی، کمیت جمعیت، کیفیت نیروی انسانی، امکانات نظامی، منابع طبیعی سرشار، و موقعیت جغرافیایی ممتاز در منطقه خاورمیانه و نظام بینالملل، به قدرتی کمنظیر تبدیل شده است که دیگر نمیتوان با یورش نظامی، آن را سرنگون کرد.» وی تأکید میکند تنها راه مبارزه با ایران، مبارزه نرم است. باید دکترینهای جنگ نرم را علیه ایران به کار گرفت. وی در گزارش خود از سه دکترین «مهار»، «نبرد رسانهای» و «ساماندهی نافرمانیهای مدنی»، (موسوم به طرح دلتا) که علیه اتحاد جماهیر شوروی به کار گرفته شد، یاد میکند.
اسلاید ۶ :
علت تقابل اسلام و غرب
جورج شولتز (۱۹۲۰- )، استراتژیست معروف آمریکایی که در سالهای ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۸ وزیر دارایی و خزانهداری آمریکا در دولت ریگان بود، میگوید: «انقلاب اسلامی خطرناکترین دشمن مشترک تمدن غرب، در سراسر تاریخ آن است»
ریچارد نیکسون (۱۹۱۳-۱۹۹۴)، که از سال ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۴ رئیس جمهور آمریکا بود، در کتاب پیروزی بدون جنگ میگوید: «اسلام خمینی و بنیادگرایی اسلامی برای ما، خطرناکتر از تهدید کمونیسم و شوروی است»
سؤال: علت تقابل اسلام و غرب چیست؟ چرا دنیای غرب این همه علیه اسلام و به ویژه تشیع و جمهوری اسلامی فعالیت میکند؟
اسلاید ۷ :
قطع دست غربیان از منابع کشور
پاسخ اول: انقلاب اسلامی موجب شده است دست غربیها از منابع و ذخایر مادی و زیرزمینی کشور قطع شود.
این پاسخ در جای خود بخشی از حقیقت است. فرهنگ حاکم بر مردم غرب فرهنگی منفعتطلبانه و سودگرایانه است؛ معیار آنها در تعاملات و تقابلاتشان، منافع خودشان است. آنان سالیان سال کنترل کامل منابع و ذخایر نفتی و ملی کشور ما را در اختیار داشتهاند.
اما حقیقت آن است که این پاسخ، پاسخی سطحی است. مشکل ما و غرب مشکل چهارتا چاه نفت و ده تا معدن ذغالسنگ و مس و فولاد نیست.
اسلاید ۸ :
پاگذاشتن به حریم دانشهای ممنوعه
پاسخ دوم: جمهوری اسلامی با پیشرفتهای علمی و فناوری خود آینده اقتصادی و سیاسی و نظامی غرب را تهدید میکند. زیرا به وادیهایی گام نهاده است که در آن وادیها غرب یکه تازی میکرده است. برخی از نمایندگان مجلس ششم (۱۲۷نماینده) در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۱ و اعضای تیم مذاکره کننده هستهای جمهوری اسلامی با کشورهای اروپایی در دوران اصلاحات واقعاً و به طور جد چنین اعتقادی داشتند!
اسلاید ۹ :
تهدید منافع و دوستان غرب
پاسخ سوم: علت اصلی مخالفتهای غرب با جمهوری اسلامی، تهدید دوستان امریکا از سوی جمهوری اسلامی است: چون جمهوری اسلامی از حزب الله و حماس دفاع میکند و این گروهها با اسرائیل مخالفاند پس غرب با ایران مخالفت میکند. این راهحل برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری دوره دهم برای تنش زدایی با غرب بود!
اسلاید ۱۰ :
تقابل دو نوع ایدئولوژی
پاسخ درست: مشکل ما و غرب، مشکل تقابل دو نوع ایدئولوژی و دو نوع جهانبینی است. نوع نگاه جمهوری اسلامی به جهان و انسان و سیاست و امنیت و معنویت و سعادت و اخلاق و اقتصاد و رفاه و عدالت کاملاً با نوع نگاه غربیان متفاوت است.
رابطه ایران اسلامی و آمریکا و اروپای لیبرال، رابطه گرگ و میش است. یعنی رابطه دو نظام با دو ماهیت کاملاً متمایز و متفاوت است. هرگز آشتی نمیپذیرند.
در اینجا به طور اجمال به مبانی فرهنگ جدید غرب و مقایسه آنها با مبانی اسلامی و مردمسالاری دینی اشاره میکنیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.