پاورپوینت هرم غذایی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت هرم غذایی دارای ۲۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت هرم غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت هرم غذایی

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت هرم غذایی

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت هرم غذایی :

اسلاید ۱ :

مقداری از موادغذایی مختلف در یک گروه که    می توانند جانشین یکدیگر شوند و دارای ارزش مشابه می باشند

 (از نظر انرژی ،کربوهیدرات ،پروتئین وچربی)

۳۰گرم نان

نصف لیوان غلات پخته (بلغور ،جوپوست کنده، ذرت،;)

یک سوم لیوان برنج پخته تقریبا معادل ۵ قاشق غذا خوری

۲قاشق غذا خوری برنج خام

نصف لیوان ماکارونی پخته یا یک چهارم لیوان ماکارونی خشک

۳ قاشق غذا خوری آرد خشک

نصف لیوان یا معادل ۹۰ گرم سیب زمینی آبپز

اسلاید ۲ :

مواد غذایی مثل گندم برشته ،شیرین گندمک، پاپ کرن، بیسکوئیت،ویفر کیک کلوچه نیز در گروه نان وغلات طبقه بندی می شوند

از نان هایی استفاده کنید که در تهیه آنها از جوش شیرین استفاده نشده باشد

کربوهیدارت موجود در برنج به سرعت هضم وجذب میشودبنابراین برنج برای جبران نیروی ماهیچه ها بعداز فعالیت های جسمی شدید مفید است

اسلاید ۳ :

غذا هایی که با غلات کامل مثل بلغور جو ،بلغور گندم ،جو پرک ، نان سنگک ، نان بربری تهیه میشوند منابع خوبی از فیبر هستند

فیبر موجود در غلات سبوس نگرفته در تنظیم حرکات روده ها و پیشگیرى از یبوست به ویژه در دوران باردارى موثر است

برای کامل کردن پروتئین گروه نان وغلات بهتر است آنها را بصورت مخلوط با حبوبات مصرف کنید

برنج قهوه ای دارای سبوس حاوی منیزیم است که برای استحکام ماهیچه ها و ترکیب پروتئین بدن مورد نیاز است

اسلاید ۴ :

مهمترین منبع کلسیم(۹۹% کلسیم بدن در استخوان ها قرار دارد)

موثر در حفظ سلامت و استحکام استخوان ها ودندان ها و ذخایر کلسیم بدن

تامین کننده کلسیم ،فسفر، پروتئین با ارزش و انواع ویتامین های گروه A,B

یک لیوان یا cc 240 شیر یا ماست

یک سوم لیوان شیر خشک

نصف لیوان یا cc 120 ماست چکیده

۴۵-۶۰ گرم پنیر معادل ۲ قوطی کبریت

الیوان کشک

اسلاید ۵ :

مقدار مورد نیاز روزانه

بالغین                  ۲-۳ واحد

نوجوانان                 ۴ واحد

سالمندان                 ۳  واحد

زنان باردار و شیرده   ۴ واحد

اسلاید ۶ :

شیرکم چرب و پنیر کم نمک برای بالغین بر انواع پر چرب و شور ارجحیت دارد

پنیر علاوه بر صبحانه بهمراه سبزیجات و یا در سالاد نیز مصرف شود

شیر بصورت ساده یا همراه غلات حجیم شده مثل شیرین گندمک ، برشتوک ; یا بصورت فرنی و شیربرنج بعنوان دسر یا میان وعده در کودکان

از کشک درانواع غذاها (آش،کدو،بادمجان)استفاده شود

اگر مصرف شیر سبب ایجاد نفخ و مشکل گوارشی میشودپیشنهاد می گرددمعادل مقدار توصیه شده از ماست یا پنیر استفاده شود.

اسلاید ۷ :

به سه دسته تقسیم میشوند

۱- سبزی ها ومیوه های غنی از ویتامینCمثل: گوجه فرنگی فلفل دلمه ای مرکبات توت فرنگی

۲- سبزی ها ومیوه های غنی ازپیش ساز  ویتامینAسبزیجات ومیوه جات سبز تیره ویا زرد و نارنجی از نظر پیش سازویتامین Aغنی هستند مثل :اسفناج هویچ طالبی زرد الو شلیل

۳ – سایر سبزی هاو میوه جات مثل موز سیب گلابی انگور کرفس بادنجان کدو سبز  قارچ کاهو پیاز

اسلاید ۸ :

شست و شوى زیاد

قرار گرفتن در معرض هوا یا نور خورشید

پختن بمدت طولانی بخصوص در ظروف باز و همراه آب زیاد بدون مصرف آب آن

خرد کردن به فاصله زیاد از زمان مصرف

باعث تخریب و به هدر رفتن ویتامین هاى محلول در آب (B,C ) مى شوند

اسلاید ۹ :

افزایش مقاومت در برابر عفونت ها

کمک به التیام زخم ها

تامین سلامت و بینایی

سلامت پوست و بافت های مخاطی

کمک به سوخت و ساز مواد در بدن

تامین رشد به ویژه در سنین رشد

خون سازی

بهبود متابولیسم وسوخت وساز

فیبر ها نقش مهمی در کاهش کلسترول خون، فشار خون  وکاهش بروز بیماریهای غیر واگیر به ویزه بیماریهای قلبی عروقی و سرطان هادارد

اسلاید ۱۰ :

میوه هارا متنوع مصرف کنید

بهتر است در هر روز از هرسه دسته از میوه ها استفاده شود

همراه وعده اصلی میتوانید از انواع میوه استفاده کنید

استفاده ازمیوه هاى خشک مانند کشمش،توت خشک،انجیر خشک،برگه هلو خرما و ; به عنوان میان وعده

از آنجائى که خود میوه محتوى فیبر بیشترى نسبت آب میوه مى باشد در صورت ابتلا به یبوست بجاى آب میوه ازخود میوه و ترجیحابا پوست( در انواعى که پوست آنها قابل مصرف است) استفاده کنید

وقتی پوست میده را جدا کردید از قرار دادن آن در مجاورت هوا خودداری کنید زیرا ویتامین های ان مخصوصا ویتامین ث از بین میرود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.