پاورپوینت نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها در یک بررسی تطبیقی .ppt


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها در یک بررسی تطبیقی .ppt دارای ۳۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها در یک بررسی تطبیقی .ppt  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها در یک بررسی تطبیقی .ppt

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها در یک بررسی تطبیقی .ppt

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها در یک بررسی تطبیقی .ppt :

اسلاید ۱ :

ژاپن

üژاپن اولین کشوری بود که نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها را در سال ۱۷۲۱ و به گونه ای استراتژیک و بنیانی مطرح و پیاده نموده است.

üسال ۱۷۲۱ در ژاپن یک جعبه کوچکی قرار داده شده بود تا مردم نظراتشان را در این جعبه کوچک بیاندازند، این جعبه ها به دستور شوگان هشتم موسوم به یوکوشیمین توکوگاوا نهاده شده بود، همه شهروندان این اجازه را داشتند که پیشنهادها، درخواستها و حتی شکایتهایشان را به این جعبه بیاندازند.

 بنظر شوگان ها این روش بهترین مکانیسم جهت درک نظرات

 و دیدگاههای مردم نسبت به خط مشی های حکومتی بود.

اسلاید ۲ :

سوئد

üپس از ژاپنی ها ، این سوئدی ها بودند که از طریق تشکیل کمیته های سلطنتی و به گونه ای نهادینه شده حرکت نمودند، حرکتی قوی و محکم که هنوز پس از گذشت سالیان مدید، کشوری نتوانسته به این درجه محکم، نظام مند و نهادینه گر عمل نماید.

üدر سال ۱۷۴۲ کمیته های سلطنتی نظرات مردم را در تصمیم گیریهای سازمانی دخالت دادند، چون می دانستند که هیچ چیز برای مردم ارزشمند تر از آن نیست که نظراتشان را در تصمیم گیریهای خودشان بطور عینی و مشهود مشاهده نمایند.

ü(Bardewich 1986)

اسلاید ۳ :

ایتالیا

   پس از سوئدی ها، این بار  ایتالیائی ها وارد میدان مشارکت شدند و به دستور “دوگ ونس” dake Venice از طریق نصب منشوری در قصر پادشاهی مزایای پیشنهادهای مردم را به دیواره های قصر آویختند.

اسلاید ۴ :

انگلستان

üدر سال ۱۷۷۰ اولین بار برنامه های نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها در ناوگان دریائی انگلیس اجرا گردید.

üاین امر بیانگر آن بود که آنها به شنیدن صدای نیروهای خود در نیروی دریائی اهمیت می دادند و این بدون ترس از تنبیه و یا مجازات ناشی از عملکرد بود.

ü استقرار نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها ترس ناشی از حرف زدن و اظهار نظر را از بین برد، چون تا قبل از اجرای نظام پیشنهادها اینکه نیروئی جرئت حرف زدن داشته باشد مترادف با به دار آویختن اش بود.

اسلاید ۵ :

روسیه

üدر روسیه، پطر کبیر برای اولین بار مردم روسیه را به ارائه پیشنهادها و نظراتشان دعوت نمود و توانست از طریق مشارکت مردم در ارائه تصمیم های خود پایه های امپراطوری خود را در روسیه مستحکم سازد.

اسلاید ۶ :

اسکاتلند

üدر اسکاتلند برای اولین بار یک اسکاتلندی جوان بنام ویلیام دنی (William denny) به کارکنان خود دستور داد تا پیشنهادهای خود را در زمینه کاهش هزینه های ساخت کشتی به وی ارائه دهند, این اتفاق در سال ۱۸۷۱ در اسکاتلند افتاده است. ویلیام دنی مالک شرکت تولید کشتی موسوم به دومبارتن (Dumbarton) بوده است.

üاندیشه ویلیام دنی منجر به پایه گذاری قوانین و مقررات مدونی جهت راهنمائی کمیته های نظام پیشنهادها برای پرداخت پاداش بوده و از سوی دیگر موجب افزایش خلاقیت و اختراع و تحول عظیمی در صنعت کشتی سازی گردید.

üاین موضوع اولین تلاش سیستماتیک و مدون اجرائی بوده است که به منظور افزایش خلاقیت در یک شرکت اجرا شده است.

اسلاید ۷ :

üدر کشور آلمان در سال ۱۸۷۲ اولین بار این شرکت کروپ آلمانی بود که در اجرای نظام پیشنهادها پیشگام بوده است. وی در این سال حقوق و مزایای کارکنان را نیز بطور مفصل تدوین نمود.

üدر این سال کروپ در خصوص نحوه ارائه پیشنهادها، ارزشیابی، و تأیید یا رد پیشنهاد و نحوه پویا سازی نظام پیشنهادها مباحث مسبوطی را وضع نمود.

اسلاید ۸ :

üدر کشور امریکا برای اولین بار و در سال ۱۸۹۴ آقای جان پاترسون (Johan Patterson) بنیانگذار شرکت مالی و پولی ملی آمریکا موسوم به (N.C.R) نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها را تحت عنوان “نظام صد نفر” اجرا نمود.

üوی اولین فردی بود که در آمریکا توانست نظام پیشنهاد را به صورت کاملاً عاطفی و احساسی وارد نظام کارخانجات (N.C.R ) نماید.

اسلاید ۹ :

üدر کشور امریکا برای اولین بار و در سال ۱۸۹۴ آقای جان پاترسون (Johan Patterson) بنیانگذار شرکت مالی و پولی ملی آمریکا موسوم به (N.C.R) نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها را تحت عنوان “نظام صد نفر” اجرا نمود.

üوی اولین فردی بود که در آمریکا توانست نظام پیشنهاد را به صورت کاملاً عاطفی و احساسی وارد نظام کارخانجات (N.C.R ) نماید.

اسلاید ۱۰ :

üدر سال ۱۸۹۸ شرکت کداک با اجرای نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها از اشتهار کافی برخوردار شده و دبیر اجرای نظام پیشنهادها به دلیل موفقیت در اجرای این نظام به مقام ریاست کداک منصوب گردید. ابتدا در این شرکت برای هر کارگر که شیشه های پنجره های محل اشتغال خود را براق تر و تمیزتر نگه دارد معادل ۲ دلار جایزه تعیین نمود.

üدر سال ۱۹۱۵ یک شرکت نساجی موسوم به شرکت کانابوچی بوسکی (Kanebuchi Boseki) با توجه به تجارب شرکت (N.C.R) و بازدید از این شرکت نظام پیشنهادها را اجرا نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.