مقاله اثر ارتفاع و زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه آویشن کوهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر ارتفاع و زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه آویشن کوهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر ارتفاع و زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه آویشن کوهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ارتفاع و زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه آویشن کوهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر ارتفاع و زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه آویشن کوهی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen) از جمله گیاهان بسیار مهم معطر و دارویی متعلق به تیره نعناعیان است که عمدتاً در ارتفاعات کوهستانی رویش دارد. مواد مؤثره این گیاه مقوی معده، ضد تشنج، ضد نفخ، ضد سرفه و جلوگیری کننده از سرطان می باشد. اسانس آن دارای خواص ضدمیکروبی قوی بوده و در صنایع غذایی، داروسازی، بهداشتی و زنبورداری کاربرد دارد. به منظور بررسی تأثیر ارتفاع و مراحل رشد بر ، میزان اسانس این گیاه، نمونه های مناسب از یکی از رویشگاههای طبیعی آن در آذربایجان غربی، از ارتفاعات ۱۴۰۰، ۱۶۰۰ و ۱۸۰۰ متری و در سه مرحله رشدی قبل از گلدهی، گلدهی کامل و بعد از گلدهی جمع آوری و اسانس آنها به روش تقطیر با آب استخراج و اندازه گیری شد. نتایج تجزیه های آماری نشان داد که اثر مرحل رشدی و نیز اثرات متقابل مرحل رشدی و ارتفاع بر بازده اسانس معنی دار بود اما ارتفاع محل تأثیر معنی داری بر بازده اسانس نداشت.بیشترین (۲۹۱%) و کمترین (۰۶۸%) بازده اسانس در ارتفاع ۱۶۰۰ متری و به ترتیب در مراحل گلدهی کامل و بعد از گلدهی بدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.