پاورپوینت اقتصاد سیاسی جهانی درک نظم اقتصادی بین المللی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت اقتصاد سیاسی جهانی درک نظم اقتصادی بین المللی دارای ۲۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت اقتصاد سیاسی جهانی درک نظم اقتصادی بین المللی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت اقتصاد سیاسی جهانی درک نظم اقتصادی بین المللی

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت اقتصاد سیاسی جهانی درک نظم اقتصادی بین المللی

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت اقتصاد سیاسی جهانی درک نظم اقتصادی بین المللی :

اسلاید ۱ :

ایده تضعیف جایگاه «دولت / ملت» توسط نیروهای فراملی جهانی شدن اقتصادی اغلب در نوشته‌های مربوط به نظام بین المللی و اقتصاد جهانی منعکس شده است. بسیاری از نویسندگان  ادعا می‌کنند که سازمان‌های بین المللی و بازیگران غیر دولتی جایگزین دولت – ملت‌ها به عنوان بازیگران برتر نظام بین الملل می‌شوند. آثاری که این ایده را تبلیغ می‌کنند اغلب عناوین تحریک کننده‌ای مانند «عقب نشینی دولت» ، «پایان جغرافیا» و «پایان حاکمیت»   دارند.

اسلاید ۲ :

      در ابتدای قرن بیست و یکم، دولت / ملت تحت فشارهای مهمی از دورن و بیرون قرار دارد و تردیدی نیست که دگرگونی‌های مهمی در آن ایجاد شده است .

     افزایش گروه‌های قومی و منطقه‌ای و تمایل آنها برای کسب استقلال یا خودمختاری بیشتر، در بسیاری از کشورها، یکپارچگی دولت‌ها را به شدت به چالش می‌کشد.

اسلاید ۳ :

با این وجودباید توجه داشت که کردها، فلسطینی‌ها و سایر گروه‌های قومی، خواهان تشکیل دولت- ملت‌های خاص خود از راه تقسیم دولت-  ملت‌های موجود به واحدهای کوچکتر هستند ولی این اقدام آنها به معنای از بین رفتن دولت- ملت نیست.

اما به نظر می رسد جهانی شدن اقتصادی و نیروهای اقتصادی فراملی در حال تضعیف و فرسایش حاکمیت اقتصادی از ابعاد مختلف هستند، همچنین درباره میزان جهانی شدن و پیامدهای آن بر وضعیت دولت / ملت مبالغه شده است. اما خوب یا بد، جهان همچنان دولت محور است.

اسلاید ۴ :

هزاران سال است که گسترش ایده‌ها، سبک‌های هنری و دیگر آثار هنری از جامعه‌ای به جامعه دیگر موجب بروز نگرانی‌هایی مشابه آنچه که اکنون در خصوص جهانی شدن اقتصادی وجود دارد، می‌شوند. با این وجود بحث درباره جهانی شدن اقتصادی که محصول ادغام سریع جوامع ملی در عرصه‌های اقتصادی و فناوری در دهه پایانی قرن بیستم و به ویژه بعد از پایان جنگ سرد است، از اهمیت به سزایی برخوردار بوده است. البته «یکپارچگی اقتصاد جهانی» محصول دگرگونی‌های مهمی در جریان‌های تجاری ، فعالیت شرکت‌های چند ملیتی و تحولات مالیه بین الملل بوده است.

اسلاید ۵ :

vبا وجود اهمیت روز افزون جهانی شدن اقتصادی، بر خلاف ادعای برخی از پژوهشگران، میزان یکپارچگی اقتصاد جهان بسیار نا موزون و محدود به برخی حوزه‌های اقتصادی خاص بوده است. همان‌طور که تعدادی از محققان اشاره کرده‌اند، دلایل زیادی وجود دارد که نشان دهنده کاهش سطح همگرایی جهان در شرایط فعلی (در مقایسه با اواخر قرن نوزدهم) است.

این واقعیت به ما گوشزد می‌کند، هرچند که روند رو به توسعه فناوری به عنوان علت جهانی شدن، غیر قابل بازگشت به نظر می‌رسد، اما سیاست‌های ملی که مسئول فرایند جهانی شدن اقتصادی هستند، برگشت پذیر بوده و سوابق گذشته نشان می‌دهد که احتمال چنین برگشتی در آینده نیز وجود دارد.

اسلاید ۶ :

با وجود افزایش تجارت در نیمه پایانی قرن گذشته، هنوز «تجارت» بخش کوچکی از اکثر اقتصادهای ملی را تشکیل می‌دهد. علاوه بر این با وجود افزایش شمار کالاهای قابل تجارت، تجارت محدود به برخی از بخش‌های اقتصادی است.

  • «امور مالی بین المللی» تنهاحوزه‌ای است که می‌توان ان را پدیده‌ای واقعاً جهانی نامید. با این وجود، حتی در مورد جهانی شدن امور مالی نیز باید با احتیاط سخن گفت. چرا که مالیه بین الملل نیز محدود به سرمایه گذاری‌های کوتاه مدت و سودآور است.
  • از نظر اقتصاددانان مهم‌ترین معیار سنجش همگرایی اقتصادی و وابستگی متقابل اقتصادهای ملی به یکدیگر «قانون قیمت‌های یکسان» است. اگر قیمت تمام شده کالاها و خدمات مشابه در اقتصادهای مختلف تقریباً یکسان باشد، می‌توان گفت که این اقتصادها در هم ادغام شده‌اند. با این وجود آمارها نشان می‌دهند که قیمت کالاهای مشابه در نقاط مختلف جهان تفاوت قابل ملاحظه‌ای دارند.

اسلاید ۷ :

  • .برخی از نظریه پردازان اصلاح طلب در کشورهای صنعتی با تاکید بر اصول اخلاقی، معتقدند که ثروت ملی باید میان کشورهای فقیر جهان توزیع شود، حتی این دسته از پژوهشگران نیز خواهان حذف موانع مهاجرت بین المللی برای ایجاد امکان مهاجرت کارگران فقیر به کشورهای ثروتمند و کاهش سطح نابرابری بین المللی درآمدها، نیستند.
    به نظر می رسد در مباحث مطرح درباره جهانی شدن، توجه اندکی به نیروی کار و مهاجرت آنها به عنوان مهم‌ترین عامل تولید شده است. مرزهای ملی همچنان مهم‌ترین ویژگی اقتصاد جهانی برای میلیاردها نفر از شهروندان کشورهای فقیر محسوب می‌شوند.

اسلاید ۸ :

.اما بعد جهانی‌ شدن‌ اقتصاد به‌ موضوع‌ اصلی‌ مورد علاقه‌ جامعه‌شناسان‌ پژوهشگر پیرامون‌ این‌ فرایند تبدیل‌ شده‌ است‌.

این‌ جنبه‌ دربردارنده‌ جهانی‌ شدن‌ تولید و معاملات‌ مالی‌ است‌.

 تولید جهانی‌ و جابه‌جایی‌ سرمایه‌ اکنون‌ از طریق‌ اقدامات‌ شرکتهای‌ چندملیتی‌ یکپارچه‌ شده‌ است‌. این‌ شرکت‌ها سردمداران‌ جهانی‌ شدن‌ اقتصاد هستند ، که‌ براساس‌ آن‌ ، تولید شرکت‌ به‌ کشوری‌ که‌ شرکت‌ در آن‌ تاسیس‌ شده‌ محدود نمی‌شود بلکه‌ نمایندگی‌های‌ مختلف‌ تولیدی‌ در کشورهای‌ مختلف‌ به‌ امر تولید می‌پردازند.

 .جهانی‌ شدن‌ اقتصاد باعث‌ کاهش‌ کنترل‌ دولت‌ ملت‌ به‌ سیاست‌ اقتصادی‌ شده‌ و دولت‌ کینزی‌ (کینز از متفکران‌ امریکایی‌ است‌ که‌ پس‌ از جنگ‌ جهانی‌ دوم‌ سنت‌ لیبرالی‌ را رد کرد و اعتقاد داشت‌ که‌ دولت‌ بایستی‌ در امور اقتصادی‌ مداخله‌ کند) پس‌ از جنگ‌ را به‌ زوال‌ کشانده‌ است‌.

 کانون‌ اصلی‌ بیم‌ و امیدهای‌ مربوط‌ به‌ جهانی‌ شدن‌ اقتصاد،شرکتهای‌ چند ملیتی‌ است‌.

اسلاید ۹ :

مشکلات جهانی شدن

ü در واقع بسیاری از مشکلاتی که ناشی از جهانی شدن اقتصادی پنداشته می‌شود، نتیجه سیاست‌های نا مطلوب ملی و تصمیمات دولت‌ها است. طرفداران محیط زیست اغلب مخالف روند جهانی شدن و آثار منفی آن هستند. اما واقعیت آن است که بخش اعظم خسارت‌های زیست محیطی، نتیجه سیاست‌ها و عملکرد دولت‌های ملی است.

üمخالفت با سرمایه‌داری اغلب متوجه عمده‌ترین نمایندگان نظام سرمایه‌داری در جهان مدرن، یعنی کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا، شرکت‌های چند ملیتی بزرگ و نهادهای اقتصادی بین المللی مانند “صندوق بین‌المللی پول” و “سازمان تجارت جهانی” است

üسرمایه‌داری، نظامی مبتنی بر محوریت منافع فردی است که اغلب با تأکید بر حرص و طمع توصیف شده است.با وجود نقاط ضعف و ایرادهای سرمایه‌داری، نمی‌توان مشکلانت امروزین بشر را با حمله به جهانی شدن و مخالفت با آن حل کرد.

اسلاید ۱۰ :

مشکلاتی نظیر نابرابری درآمد در سطح داخلی و بین المللی، معضل کارگران غیر ماهر و ; که دولت رفاه مدرن امروزه با آنها مواجه است، نباید ناشی از جهانی شدن اقتصادی معرفی شوند. تقریباً در تمام موارد مذکور، عوامل دیگری مانند تغییرات فناورانه، سیاست‌های ملی یا گسترش ایدئولوژی‌های اقتصادی محافظه کارانه، دخیل بوده و حتی تاثیر بیشتری داشته‌اند. در واقع آن دسته از افراد که نگران نابرابری  درآمد میان جوامع ملی هستند، باید توجه کنند که جهانی شدن، زمینه‌های لازم برای صادرات کالاها از کشورهای در حال صنعتی شدن به کشورهای صنعتی را، بهبود بخشیده و از این راه منافع زیادی را برای کشورهای در حال صنعتی شدن ایجاد کرده است. علاوه بر این اکثر کشورهایی که در قرن اخیر به جرگه کشورهای توسعه یافته وارد شده‌اند، از مشارکت فعالی در اقتصاد جهانی برخوردار بوده‌اند.

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.