پاورپوینت زونا
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت زونا دارای ۲۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت زونا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت زونا
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت زونا
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت زونا :
اسلاید ۱ :
ویروس هرپس زوستر که اغلب آن را به زونا می شناسند به آن در پزشکی واریسلا زوستر می گویند که باعامل آبله مرغان یکی می باشد.زونا به آبله مرغان بالغین شهرت دارد. ویروس “واریسلازوستر” جزء خانواده ویروس های “هرپس” که تبخال را ایجاد می کند است، لغت زوستر به معنی تسمه یا کمربند است
اسلاید ۲ :
بیماران مبتلا به آبله مرغان پس از این که بهبود یافتند ، این ویروس به صورت غیرفعال برای تمام عمر در اعصاب مجاور نخاع این بیماران باقی می ماند و آنان را برای همیشه نسبت به آبله مرغان مصون می سازد ، هر چند موارد استثناء نیز وجود دارد . ضعیف شدن سیستم ایمنی افراد مسن ( بالاتر از پنجاه سال ) می تواند ویروس موجود در بدن آنها را دوباره فعال کند و موجب بروز بیماری زونا شود .
عوامل محرک که باعث فعا لیت مجدد ویروس در گانگلیون می شوند هنوز شناخته نشده اند به نظر می رسد ضعف سیستم ایمنی باعث تکثیر ویروس در گانگلیون شده و متعاقب آن التهاب و درد شدید ایجاد می کند. ویروس در مسیر رو به پایین عصب به طرف پوست حرکت کرده و موجب تشکیل وزیکول می شود. احتمالا .ایمنی سلولی مهمترین عامل دفاعی میزبان در برابر عفونت واریسلا-زوستر است
اسلاید ۳ :
نواحی درگیر:
پس ازمدتی کوتاه حدود چند روز از شروع بیماری، وزیکول های متعددی بر روی پوست منطقه ای که حس آن توسط اعصاب مبتلا تامین می شوند به وجود می آید ضایعات مشخص زونا درهمان ناحیه دردناک درسطح پوست ظاهر می شود. به عنوان یک اصل نحوه توزیع ضایعات پوستی متناسب با مناطقی است که توسط یک گانگلیون ریشه خلفی عصب دهی می شوند.
ضایعات پوستی ناشی از زوستر از لحاظ پاتولوژی شبیه ضایعات واریسلا هستنداین بثورات معمولا بصورت محدود ، منطقه ای و یک طرفه بوده و تنه ، سر و گردن وکمروناحیه ساکرال را بیشتر از سایر نقاط بدن در گیر می کند.پس از مدتی وزیکول ها به سرعت تبدیل به پوستول می شوند وظرف یک هفته به دلمه یا کراست تبدیل شده و انتشار ضایعات متوقف می گردد. ولی درد نورالژی بیمار در صورت عدم شروع درمان در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول شروع بیماری ممکن است مدتها باقی بماند وبیمار را دچار مشکلات زیادی بنماید
اسلاید ۴ :
تشخیص زونا:
در این دوره پیش از بروز دانههای پوستی، تشخیص بیماری ممکن است مشکل باشد و درد آنقدر شدید باشد که بسته به محل عصبی که درگیر شده بیماری با سنگ کلیه، سنگ صفرا، آپاندیسیت، التهاب پرده پوشاننده ریه و تجمع مایع در آن (پلورزی) یا حتی حمله قلبی اشتباه شود.
اسلاید ۵ :
علائم شایع
- تاولهای قرمز و دردناک که امکان دارد در هر جایی از بدن به وجود آیند. این تاولها ۵-۴ روز پس از آغاز علایم اولیه ظاهر میشوند. تاولها معمولاً در روی یک نوار پهن پوست قرمز در امتداد مسیر رشتههای عصبی حسی در یک ناحیه خاص پوست پدید میآیند. تاولها را غالباً میتوان در ناحیه قفسه سینه دید که البته تنها در یک طریف بدن گسترش مییابند.
تب و لرز خفیف
احساس کسالت
تهوع، دلپیچه یا اسهال خفیف
درد روی قفسه سینه، صورت، یا درد سوزشی در پوست شکم برحسب ناحیهای که گرفتار شده است .
اسلاید ۶ :
.۱عفونت باکتریایی ثانویه در تاولهای زونا
.۲درد مزمن، خصوصاً در سالمندان، که تا ماهها یا سالها در مسیر رشتههای حسی محل قبلی وجود تاولها باقی میماند.
.۳زخم قرنیه
.۴عفونت دستگاه عصبی مرکزی
.۱سن بالای ۵۰ سال
.۲استرس
.۳وجود یک بیماری که باعث کاهش مقاومت بدن شده باشد
.۴استفاده از داروهای سرکوبکننده ایمنی یا ضدسرطان
.۵جراحی یا تاباندن اشعه به نخاع
.۶لوسمی یا لنفوم
.۷بیماری هوجکین
اسلاید ۷ :
سوال:
آیا زونا یک بیماری واگیردار است؟
- روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: زونا یک بیماری عفونی پوستی ویروسی است و ویروس آن همان ویروس آبله مرغان است بنابراین زونا واگیردار نیست و فعال شدن ویروس آبله مرغان در بدن است که منجر به ابتلاء افراد به آبله مرغان می شود.
اسلاید ۸ :
واکسن آبله مرغان برای پیشگیری از زونا در افراد بالای ۶۰ سال ضروری است
بر اساس آخرین تحقیقات پزشکی، تزریق نوعی واکسن جدید ویروس آبله مرغان برای پیشگیری از بیماری زونا در افراد بالای ۶۰ سال ضرروی است.به گزارش فارس به نقل از پایگاه اینترنتی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده، این ویروس که در کودکان باعث ایجاد بیماری آبله مرغان می شود، در بزرگسالی ممکن است منجر به بیماری زونا شود که طی آن ویروسی که سالها در نخاع بیماران به حالت خفته باقی مانده است باعث درد شدید و بروز علائم پوستی در امتداد مسیر یک عصب (معمولاً روی سینه یا شکم) می شود. درد ناشی از این بیماری که ممکن است باعث زمینگیر شدن بیمار شود از چند هفته تا چند سال طول می کشد.
واکسن جدید که در سال ۲۰۰۶ به تأیید سازمان دارو و غذای آمریکا رسیده است، توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیمارهای برای افرادی که در سن ۶۰ یا بالاتر به سر می برند توصیه شده است. شواهد نشان می دهد که واکسن مذکور باعث کاهش میزان شیوع این بیماری تا حد ۵۰ درصد در بیماران معمولی و تا حد ۶۴ درصد در افراد بین سنین ۶۰ تا ۶۹ سال می شود.
تقریباً ۹۵ درصد افراد طی عمر خود به ویروس زونا آلوده می شوند و به این ترتیب، اکثر مردم در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.
اسلاید ۹ :
درچه شرایطی باید به پزشک مراجعه نمود؟
- اگر شما یا یکی از اعضای خانوادهتان علایم زونا را دارید.
* اگر علیرغم درمان ، درد غیرقابل تحمل باشد.
* اگر دچار علایم جدید و غیر قابل توجیه شدهاید. داروهای مورد استفاده در درمان ممکن است عوارض جانبی به همراه داشته باشند.
اسلاید ۱۰ :
درمان زونا :
- درمان زونا به عوامل متعددی مانند سن بیمار، محل ضایعات، وضعیت ایمنی بیمارو وجود بیماریهای همراه بستگی دارد.
تشخیص معمولا تا زمان بروز بثور پوستی امکانپذیر نیست. قبل از آن، علایم ممکن است شبیه آپاندیسیت، جمع شدن مایع دور ریه یا سایر بیماریها باشند.
* ندرتا آزمایش خون ، کشت مایع تاولها و نمونهبرداری از پوست انجام میگیرد.* هدف اصلی درمان عبارت است از تخفیف خارش و درد تا حدامکان، که برای این کار معمولا از داروهای مالیدنی و خوراکی استفاده میشود. دردی که پس از پاک شدن تاولها باقی میماند را خیلی مشکل بتوان درمان کرد، و متأسفانه هیچ راه قطعی برای پیشگیری از آن وجود ندارد.
* در وان آبی بخوابید که به آن نشاسته ذرت یا پودر جو دوسر اضافه شده باشد.
* سایر روشهای کاهش درد نیز مطرح هستند، اما تأثیر هیچ کدام بهطور قطعی اثبات نشده است. این روشها عبارتند از تحریک یا مالش متناوب، استفاده از جریان الکتریکی در پوست ، گرما ، اسپری سرد ، و قطع رشتههای عصبی یا جراحی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.