پاورپوینت مصرف صحیح روغن
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت مصرف صحیح روغن دارای ۲۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت مصرف صحیح روغن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت مصرف صحیح روغن
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت مصرف صحیح روغن
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت مصرف صحیح روغن :
اسلاید ۱ :
امروزه در کشور ما از هر ۸۰۰ نفری که روزانه فوت میکنند متاسفانه ۳۰۰ نفر آنها بعلت بیماریهای قلبی عروقی است .
بر اساس نظرات متخصصین تغذیه و قلب یکی از عوامل بسیار مهم در بروز این بیماری ؛ نوع و میزان مصرف روغنهای خوراکی است .
مصرف سرانه چربی در استان ما روزانه ۴۹ گرم است ؛درحالیکه میانگین مصرف کشوری ۴۶ گرم در روز گزارش شده است .
اسلاید ۲ :
مقایسه این وضعیت با بار بیماریهای قلبی عروقی در کشور و استان؛ آینده نگران کننده ای را ترسیم میکند .
بنابراین انجام مداخلات آمو زشی ؛ بهداشتی و اطلاع رسانی ؛ اصلاح باورها و تغییر رفتار یک ضرورت است .
اسلاید ۳ :
نقش چربیها در بدن:
۱- منبع انرژی هستند.
۲- سیر کننده هستند .
۳- حلال ویتامین های محلول در چربی ( A.D.E.K)هستند.
۴- به غذا طعم و مزه میدهند .
۵- باعث رشد میشوند .
۶- موجب افزایش اشتها میشوند .
۷-تامین اسیدهای چرب ضروری بدن
۸- و کلسترول که در حد معینی برای انجام اعمال حیاتی بدن لازم است توسط چربی به بدن میرسد و یا در کبد از چربی ساخته میشود .
اسلاید ۴ :
کلسترول خون چیست :
nکلسترول بطور طبیعی در بدن به اندازه ۲ گرم به ازای یک کیلو گرم وزن وجود دارد
n
nضرورت وجود کلسترول:
برای ساخته شدن هورمون ها و نمک های صفراوی و سلول ها
منابع کلسترول: زرده تخم مرغ و گوشت و روغنها ی حیوانی و جامد هیدروژنه و امعاء و احشاء
اسلاید ۵ :
انواع کلسترول :
nکلسترول بد یاLDL
nکلسترول خوب یا HDL
n
بالا بودن کلسترول بد موجب سخت شدن عروق ؛ افزایش فشار خون و سکته قلبی خواهد شد .
اسلاید ۶ :
انواع مختلف چربی در رژیم غذایی ما وجود دارد ؛ بخاطر داشته باشیم که تمام انواع چربیها ؛پر کالری هستند .
nانواع چربیها :
nحیوانی ( چربیهای اشباع)
n گیاهی ( چربیهای اشباع و غیر اشباع)
n
n
اسلاید ۷ :
چربیهای اشباع :
این نوع چربیها در دمای اتاق جامدند و این خاصیت موجب انتخاب روغنهای جامد از سوی اکثر مردم میشود .
اما بخاطر بسپارید این چربیها باعث افزایش کلسترول بد خواهد شد .
از منابع این چربیها میتوان از محصولات لبنی و گوشت های پر چرب وروغنهای نارگیل و روغن نخل نام برد .
اسلاید ۸ :
چربیهای غیر اشباع :
این چربیها در دمای اتاق بصورت مایع است و از انواع آن روغن هسته انگور ؛کانولا؛ آفتابگردان و زیتون را میتوان نام برد
گروه دیگری از چربی های غیر اشباع ؛ چربی های ترانس هستند که بصورت طبیعی وجود ندارد و در حین تبدیل روغنهای مایع به جامد بوجود میایند .
چربی های ترانس در بدن تبدیل به کلسترول شده موجب افزایش بروز بیماری های قلبی عروقی میگردند و نیز خطر ابتلا به انواع سرطانها را افزایش میدهد .
اسلاید ۹ :
چربی های امگا ۳ و امگا ۶ :
nهر دوی این چربیها از نوع غیر اشباع هستند
nمنابع اسید های چرب امگا ۳ : ماهی های چرب مثل شاه ماهی و ساردین و قزل آ لای دریایی
n
nمنابع اسید های چرب امگا ۶ : آفتابگردان و ذرت و سو یا
اسلاید ۱۰ :
نقش امگا ۳ در سلامتی :
این چربیها در پیشگیری از بیماریها ی قلبی عروقی؛ کاهش چربی خون و مرگ ومیر نقش بسیار مهمی دارند
و
از سایرکمبودهای این ماده ؛اختلال رشد – لاغری- آسیب در بینایی و توانایی یاد گیری – تغییرات رفتاری – افزایش فشار خون – ادم – خشکی پوست را میتوان نام برد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.