پاورپوینت مصرف صحیح روغن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت مصرف صحیح روغن دارای ۲۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت مصرف صحیح روغن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت مصرف صحیح روغن

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت مصرف صحیح روغن

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت مصرف صحیح روغن :

اسلاید ۱ :

امروزه در کشور ما از هر ۸۰۰ نفری که روزانه فوت میکنند متاسفانه ۳۰۰ نفر آنها بعلت بیماریهای قلبی عروقی است .

بر اساس نظرات متخصصین تغذیه و قلب یکی از عوامل بسیار مهم در بروز این بیماری ؛ نوع و میزان مصرف روغنهای خوراکی است .

مصرف سرانه چربی در استان ما روزانه ۴۹ گرم است  ؛درحالیکه  میانگین مصرف کشوری ۴۶ گرم در روز گزارش شده است .

اسلاید ۲ :

مقایسه این وضعیت با بار بیماریهای قلبی عروقی در کشور و استان؛ آینده نگران کننده ای را ترسیم میکند .

 بنابراین انجام مداخلات آمو زشی ؛ بهداشتی و اطلاع رسانی ؛ اصلاح باورها و تغییر رفتار یک ضرورت است .

اسلاید ۳ :

نقش چربیها در بدن:

۱- منبع انرژی هستند.

۲- سیر کننده هستند .

۳- حلال ویتامین های محلول در چربی ( A.D.E.K)هستند.

۴- به غذا طعم و مزه میدهند .

۵- باعث رشد میشوند .

۶- موجب افزایش اشتها میشوند .

۷-تامین اسیدهای چرب ضروری بدن

۸- و کلسترول که در حد معینی برای انجام اعمال حیاتی بدن لازم است توسط چربی به بدن میرسد و یا در کبد از چربی ساخته میشود .

اسلاید ۴ :

کلسترول خون چیست :

nکلسترول بطور طبیعی در بدن  به اندازه ۲ گرم به ازای یک کیلو گرم وزن وجود دارد

n

nضرورت وجود کلسترول:

برای ساخته شدن هورمون ها و نمک های صفراوی و سلول ها

منابع کلسترول: زرده تخم مرغ و گوشت و روغنها ی حیوانی و جامد هیدروژنه و امعاء و احشاء

اسلاید ۵ :

انواع کلسترول :

nکلسترول بد یاLDL

nکلسترول خوب یا HDL

n

بالا بودن کلسترول بد موجب سخت شدن عروق ؛ افزایش فشار خون و  سکته قلبی خواهد شد .

اسلاید ۶ :

انواع مختلف چربی در رژیم غذایی ما وجود دارد ؛ بخاطر داشته باشیم که تمام انواع چربیها ؛پر کالری هستند .

nانواع چربیها :

nحیوانی ( چربیهای اشباع)

n گیاهی ( چربیهای اشباع و غیر اشباع)

n

n

اسلاید ۷ :

چربیهای اشباع :

این نوع چربیها در دمای اتاق جامدند و این خاصیت موجب انتخاب روغنهای جامد از سوی اکثر مردم میشود .

اما بخاطر بسپارید این چربیها باعث افزایش کلسترول بد خواهد شد .

   از منابع این چربیها میتوان از محصولات لبنی و گوشت های پر چرب وروغنهای نارگیل و روغن نخل نام برد .

اسلاید ۸ :

چربیهای غیر اشباع :

این چربیها در دمای اتاق بصورت مایع است و از انواع آن روغن  هسته انگور ؛کانولا؛ آفتابگردان و زیتون را میتوان نام برد

گروه دیگری از چربی های غیر اشباع ؛ چربی های ترانس هستند که بصورت طبیعی وجود ندارد و در حین تبدیل روغنهای مایع به جامد بوجود میایند .

چربی های ترانس در بدن تبدیل به کلسترول شده موجب افزایش بروز بیماری های قلبی عروقی میگردند و نیز خطر ابتلا به انواع سرطانها را افزایش میدهد .

اسلاید ۹ :

چربی های امگا ۳ و امگا ۶ :

nهر دوی این چربیها از نوع غیر اشباع هستند

nمنابع اسید های چرب امگا ۳ : ماهی های چرب مثل شاه ماهی و ساردین و قزل آ لای دریایی

n

nمنابع اسید های چرب امگا ۶ : آفتابگردان و ذرت و سو یا

اسلاید ۱۰ :

نقش امگا ۳ در سلامتی :

این چربیها در پیشگیری از بیماریها ی قلبی عروقی؛ کاهش چربی خون و مرگ ومیر نقش بسیار مهمی دارند

                                  و

 از سایرکمبودهای این ماده ؛اختلال رشد – لاغری- آسیب در بینایی و توانایی یاد گیری – تغییرات رفتاری – افزایش فشار خون – ادم – خشکی پوست را میتوان نام برد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.