مقاله تغییرات جرم به هنگام دگرسانی و کانی سازی گرمابی در ذخیره مس پورفیری چاه فیروزه، شهربابک، استان کرمان.


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات جرم به هنگام دگرسانی و کانی سازی گرمابی در ذخیره مس پورفیری چاه فیروزه، شهربابک، استان کرمان. دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات جرم به هنگام دگرسانی و کانی سازی گرمابی در ذخیره مس پورفیری چاه فیروزه، شهربابک، استان کرمان.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات جرم به هنگام دگرسانی و کانی سازی گرمابی در ذخیره مس پورفیری چاه فیروزه، شهربابک، استان کرمان.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات جرم به هنگام دگرسانی و کانی سازی گرمابی در ذخیره مس پورفیری چاه فیروزه، شهربابک، استان کرمان. :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

ذخیره مس پورفیری چاه فیروزه در ۳۲ کیلومتری شمال غرب شهر بابک واقع شده است. این ذخیره در ارتباط با یک توده پورفیری با ترکیب کوارتز دیوریت تا کوارتز مونزودیوریت است که در سنگهای آتشفشانی و آذرآواری ائوسن نفوذ کرده است. سنگ اولیه نسبتاً سالم شامل کانیهای پلاژیوکلاز ( ۵۰ – ۳۰%) کوارتز ( ۱۰ – ۲۵%) فلدسپات پتاسیمی( ۱ – ۵% ) بیوتیت( ۵ – ۱۰%) هورنبلند (۱ – ۴%) می باشد. کانیهای آپاتیت، زیرکن و تیتانیت به عنوان کانیهای فرعی حضور دارند. کانی سازی مس همراه با دگرسانی پتاسیک و فیلیک می باشد. انواع دیگر دگرسانی مانند پروپیلیتیک، رسی و سیلیسی نیز در منطقه گسترش دارد که از نظر کانی سازی اهمیت ندارند. در این مطالعه، دگرسانی پتاسیک و فیلیک که در ارتباط نزدیک با کانی سازی هستند، از لحاظ تحرک عناصر و انتقال جرم در طی تکامل سیستم گرمابی مورد بررسی قرار گرفتهاند. برای بیان تغییرات کمی در این سیستم گرمابی، دیاگرامهای ایزوکون به کار گرفته شدند. دیاگرامهای ایزوکون نشان می دهند که عناصر آلومینیوم، تیتانیوم و گالیم در طی فرایند دگرسانی ثابت باقی مانده اند. در زون دگرسانی پتاسیک، غنی شدگی آشکاری در اکسیدهای K2O و MgO،Fe2O3 و عناصر Cu،V،Cs ،Rb،S و Mo کاهشقابل توجهی در اکسیدهای ۲SiO و Na2O و عناصر ،Ba ،Sr LREE و U، Nb ،Zn ،Pb رخ داده است.. این تغییرات در نتیجه تشکیل بیوتیت ثانویه و به مقدار کمتر فلدسپات آلکالن حاصل شده است. دگرسانی پتاسیک همراه با افزایش شدید مس و مولیبدن می باشد که با کانی سازی رگه- رگچه ای و افشان کالکوپیریت و مولیبدنیت در این زون مشخصمی شود. دگرسانی فیلیک نسبت به دگرسانی پتاسیک، همراه با کاهش اکسیدهای ۳Na2O و MgO،Fe2O و عناصر Y و V،Mo،Cu و غنی شدگی در اکسیدهای CaO،K2O به مقدار کمتر ۲SiO و عناصر U و Pb ،Zn ،Cs،Nb ،Rb،Ba می باشد. این تغییرات در دگرسانی فیلیک، هماهنگ با سریسیتی شدن فلدسپارها و تخریب کانیهای بیوتیت و هورنبلند است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.