مقاله اندازه گیری چگالی و تخلخل فرآوردهای دانه ای به وسیله دستگاه پیکنومتر گازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری چگالی و تخلخل فرآوردهای دانه ای به وسیله دستگاه پیکنومتر گازی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری چگالی و تخلخل فرآوردهای دانه ای به وسیله دستگاه پیکنومتر گازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری چگالی و تخلخل فرآوردهای دانه ای به وسیله دستگاه پیکنومتر گازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری چگالی و تخلخل فرآوردهای دانه ای به وسیله دستگاه پیکنومتر گازی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

درصد چگالی های واقعی، ظاهری و کنترل و درصد تخلخ لهای خارجی و داخلی سه محصول گندم سخت(بزوستایا)، نرم لاین C7916 و ذرت لاین SC704 با دستگاه پیکنومتر گازی تعیین شد. برای تعیین حجم ظاهری، نمون هها بوسیله روغن جلا پوشش داده شد و حجم آنها بوسیله دستگاه اندازه گیری شد. با کسر حجم روغن جلا از حجم نمونه، حجم ظاهری مشخص شد.برای اندازه گیری حجم واقعی، نمونه ها توسط آسیاب چکشی خرد شده و سپس توسط دستگاه تعیین حجم شد. در انتها نمونه های بدن پوشش با روغن جلا توسط دستگاه تعیین حجم شد. فشار اولیه مناسب دستگاه با توجه به کمترین اختلاف چگالی ظاهری و کنترل برای نمون ههای مورد آزمایش۸۰kPa بدست آمد. میانگین چگالی های واقعی برای سه محصول گندم سخت، نرم و ذرت به ترتیب برابر۱/۵۰۸ ، ۱/۵۲۲ و ۱/۴۵۸g/cm2 میانگین چگال یهای ظاهری به ترتیب برابر ۱/۴۲۱ ، ۱/۴۱۸ و ۱/۳۱۵cm2 و میانگین چگالیهای کنترل به ترتیب برابر ۱/۴۶۴ ، ۱/۴۸۱ ، ۱/۳۳۴g/cm3 به دست آمد. میانگین درصد تخلخل داخلی نیز به ترتیب برابر با ۵/۷ ، ۶/۸ و۱۱/۴۵% و میانگین درصد تخلخل خارجی به ترتیب برابر ۴۵/۰۲ ، ۴۵/۷۵ و ۴۴/۰۳% بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.