مقاله تاثیر سیلیسیم برروند تبلور مجدد برنج ۳۰-۷۰ حاوی اهن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سیلیسیم برروند تبلور مجدد برنج ۳۰-۷۰ حاوی اهن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سیلیسیم برروند تبلور مجدد برنج ۳۰-۷۰ حاوی اهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سیلیسیم برروند تبلور مجدد برنج ۳۰-۷۰ حاوی اهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سیلیسیم برروند تبلور مجدد برنج ۳۰-۷۰ حاوی اهن :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

عناصر الیاژی عموما به منظور ایجاد خواص معین در کاربردهایی ویژه به برنجها اضافه میشوند در فرایند تولید برنجها وجود عناصر ناخالصی نظیر اهن در ترکیب نهایی امری اجتناب ناپذیر و گاها حذف آن توام با هزینه زیاد و یا غیر ممکن است وجود اهن در مقادیری بیش از ۰/۰۵ درصد اثر منفی قابل توجهی برخواص مکانیکی برنج ها دارد. دراین پژوهش تاثیر عنصرناخالص اهن بررفتار تبلور مجدد و سختی برنج ۳۰-۷۰ و کاهش اثرات مضر ان با افزودن عنصر الیاژی سیلیسیم، مورد بررسی قرارگرفته است برای این منظور دو اسلب برنج یکی با ۰/۵ درصد اهن و دیگری با ۰/۳ درصداهن به همراه ۰/۷۵ درصد سیلیسیم در کوره تحت اتمسفر گاز خنثی ریخته گری شد. نمونه های حاصل به همراه نمونه های ۳۰-۷۰ بعد از ۶۵ درصد کاهش سطح مقطع طی نورد سرد، در کوره حمام نمک مذاب در محدوده دمایی ۷۰۰-۴۰۰ دره به صورت ایزوترمال انیل شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.