تاثیر و نقش سازه های ( کابلی و چادری ) در رفتار شناسی انسان با توجه به هماهنگی و سازگاری آن با طبیعت با رویکرد معماری بیونیک (نمونه موردی سازه های کششی پارک آب و آتش تهران)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر و نقش سازه های ( کابلی و چادری ) در رفتار شناسی انسان با توجه به هماهنگی و سازگاری آن با طبیعت با رویکرد معماری بیونیک (نمونه موردی سازه های کششی پارک آب و آتش تهران) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر و نقش سازه های ( کابلی و چادری ) در رفتار شناسی انسان با توجه به هماهنگی و سازگاری آن با طبیعت با رویکرد معماری بیونیک (نمونه موردی سازه های کششی پارک آب و آتش تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر و نقش سازه های ( کابلی و چادری ) در رفتار شناسی انسان با توجه به هماهنگی و سازگاری آن با طبیعت با رویکرد معماری بیونیک (نمونه موردی سازه های کششی پارک آب و آتش تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر و نقش سازه های ( کابلی و چادری ) در رفتار شناسی انسان با توجه به هماهنگی و سازگاری آن با طبیعت با رویکرد معماری بیونیک (نمونه موردی سازه های کششی پارک آب و آتش تهران) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

معماران از الگوهای طبیعی برای ساخت ساختمان ها ایده می گیرند. با ایده گرفتن از طبیعت برای معماری ساختمان ها، معماران درواقع روح بخشی به ساختمان ها را تمرین می کنند. طبیعت در لغت دارای معانی گوناگون است و طبیعت از ماده (طبع) به معنای مجموعه پدیده ها و موجوداتی است که بشر در پیدایش ان دخالتی نداشته است. طبیعت به معنای نهاد، سرشت فطرت، ماده و جهان مادی نیز امده است. تمام فعالیت ها و اقدامات بشر نمودی در طبیعت دارد و در حقیقت ریشه و بنیاد آن در طبیعت است. تاثیر طبیعت در انسان را می توان به تاثیر جسمانی و تاثیر باطنی و روحی تقسیم کرد سهم قابل توجهی از مصرف انرژی، آب، مصالح و زمین های کشاورزی در صنعت ساختمان می باشد.. یکی از سیستم های ساختمانی که در دهه های اخیر به دلیل تعامل و سازگاری با محیط زیست و همچنین انعطاف و پویایی و رفتار خالص در سازه آن مورد توجه بیشتری قرار گرفته، سیستم های سازه های کششی (کابلی-چادری) می باشد. در سازه های کابلی اجزا (شامل میله ها و یا سیم های به هم تافته شده) عمدتا تحت کشش خالص قرار می گیرند. سازه های چادری یا پارچه ای نیز پوشش هایی نازک اما پایدار در برابر تغییر شکل و شکست هستند که مقاومت خود را از طریق پیش تنیدگی پوسته کسب می کنند. منبع الهام این سازه ها از پدیده های طبیعی و طبیعت است. بال های پرندگان و تار عنکبوت به ترتیب می تواند منبع الهام اولیه و ارتباط میان انسان و پدیده های طبیعی، برای ساخت سازه های چادری و کابلی باشد. به همین منظور در مقاله پیش رو ابتدا به بررسی پیشینه موضوع و معرفی سازه های کششی (کابلی_چادری)، ویژگی ها و معایب و مزایای آن پرداخته شده وسپس اشتراکات و پیوندهای موجود میان این سازه ها به عنوان ساخت مصنوع بشر و محیط اطراف به عنوان سازه طبیعی تجزیه و تحلیل می شود. تماس انسان و محیط ، تغییر و تحول و دگرگونی هایی را در هر دو بوجود می آورد. محیط تحت تاثیر این تماس تغییر پیدا می کند و انسان نیز تحت اثرات محیط حالت های جدید به خود می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.