بررسی همزمانی فرآیند الکتروکواگولاسیون و الکتروفنتون در تصفیه پذیری آلکیل بنزن سولفونات خطی از فاضلاب صنایع شوینده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی همزمانی فرآیند الکتروکواگولاسیون و الکتروفنتون در تصفیه پذیری آلکیل بنزن سولفونات خطی از فاضلاب صنایع شوینده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی همزمانی فرآیند الکتروکواگولاسیون و الکتروفنتون در تصفیه پذیری آلکیل بنزن سولفونات خطی از فاضلاب صنایع شوینده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی همزمانی فرآیند الکتروکواگولاسیون و الکتروفنتون در تصفیه پذیری آلکیل بنزن سولفونات خطی از فاضلاب صنایع شوینده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی همزمانی فرآیند الکتروکواگولاسیون و الکتروفنتون در تصفیه پذیری آلکیل بنزن سولفونات خطی از فاضلاب صنایع شوینده :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
فاضلاب صنایع شوینده به دلیل داشتن میزان بالای دترجنت، BOD و COD به محض ورود به آبهای سطحی اکسیژن محلول در آب را کاهش داده و موجودات آبزی را از بین میبرد. برای این منظور رآکتوری با ابعاد ۲۵*۲۵*۲۵ ساخته شد وکلیه آزمایشات هیدرولیک و اعمال فرآیند بصورت ناپیوسته به ترتیب الکتروانعقاد و سپس الکتروفنتون برای فاضلاب واقعی صنعت شوینده انجام پذیرفت. اهداف در نظر گرفته شده در رآکتور ۲SECEF تاثیر همزمانی الکترود آهن و آلومینیوم در حذف LAS بوده که مورد بررسی قرارگرفت. همچنین عوامل موثر که در این فرآیند مورد بررسی قرار گرفتهاند شامل ۳) pH ، ۷ و (۱۱، زمان تماس ۱۰)، ۲۰، ۳۰، ۶۰ و ۹۰ دقیقه)، غلظت اولیه ۱۰۰) LAS، ۲۰۰ و ۵۰۰ میلی گرم بر لیتر) و میزان ولتاژ ۱۰)، ۲۰ و ۳۰ ولت) بودند. با توجه به مرجع روشهای استاندارد برای اندازهگیری LAS طول موج ۶۵۲ نانومتر توسط دستگاه اسپکتروفتومتر لحاظ شد. نتایج نشان داد که در بهینهترین حالت به دست آمده با افزایش زمان تماس بین الکترودها و فاضلاب صنعت شوینده مقدار اولیه LAS به میزان ۱۰۰ میلی گرم بر لیتر به نسبت کاهش یافت تا جایی که در مدت زمان ۲۰ دقیقه و۳= pH میزان آن از ۱۰۰ میلیگرم بر لیتر اندازه گیری شده قبل از ورود به رآکتور به مقدار ۰/۴۵ میلیگرم بر لیتر رسید که برابر با راندمان حذفی به مقدار ۹۹/۵۵ درصد بود که بیشترین راندمان حذف ثبت شده در کلیه فازهای این مطالعه محسوب شده که این حاکی از عملکرد موثر رآکتور الکتروفنتون-کوآگولاسیون همزمان (SECEF) میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.