مقاله تأثیر تمرینات قدرتی بر برخی شاخص‌های آنتروپومتریک و پروفایل لیپیدی پلاسما در مردان مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تمرینات قدرتی بر برخی شاخص‌های آنتروپومتریک و پروفایل لیپیدی پلاسما در مردان مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تمرینات قدرتی بر برخی شاخص‌های آنتروپومتریک و پروفایل لیپیدی پلاسما در مردان مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تمرینات قدرتی بر برخی شاخص‌های آنتروپومتریک و پروفایل لیپیدی پلاسما در مردان مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تمرینات قدرتی بر برخی شاخص‌های آنتروپومتریک و پروفایل لیپیدی پلاسما در مردان مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه‌کننده به بیمارستان گلستان اهواز :

تعداد صفحات :۲۱

زمینه و هدف: فعالیت بدنی یکی از ارکان درمان دیابت می­باشد به همین منظور مطالع حاضر با هدف بررسی اثر تمرینات قدرتی بر برخی شاخصهای آنتروپومتریک و پروفایل لیپیدی پلاسما در مردان دیابتی نوع ۲ صورت گرفت.
روش بررسی: در این تحقیق نیمه­تجربی از بیماران مراجعه­کننده به کلینیک دیابت بیمارستان گلستان اهواز ۲۰ مرد دیابتی نوع ۲ با میانگین سنی ۴/۳±0/46 سال و قند خون ناشتای ۵/۳۱±75/148میلی­گرم بر دسی­لیتر که شرایط ورود به مطالعه را داشتند، انتخاب و به صورت تصادفی به ۲ گروه ۱۰ نفره (تمرینات قدرتی و کنترل) تقسیم شدند. تمرینات ورزشی سه­بار در هفته و به مدت هشت هفته انجام شد. در پیش­آزمون و پس­آزمون شاخص­های بیوشیمی و آنتروپومتریک اندازه­گیری شد. برای تحلیل تغییرات شاخصهای اندازه­گیری شده از آزمون­های T-Test و سطح معناداری ۰۵/۰≥P استفاده شد.
یافته­ها: پس از دور تمرین کاهش معناداری در میانگین نسبت دور کمر به دور لگن (۰۲۱/۰=P) و افزایش معناداری در سطح لیپوپروتئین پرچگال پلاسما (۰۳۹/۰=P) در گروه تمرینات قدرتی مشاهده شد، همچنین تفاوت معناداری در اختلاف مقادیر ایجاد شده در شاخصهای درصد چربی بدن (۰۴۸/۰=P) و نسبت دور کمر به دور لگن (۰۳۹/۰=P) بین دو گروه مشاهده گردید.
نتیجه­گیری: با توجه به یافته­های این مطالعه، به نظر می­رسد که تمرینات قدرتی می­تواند روش مؤثری در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخصهای آنتروپومتریک در بیماران دیابتی نوع ۲ باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.