مقاله بررسی امکان باکتری‌زدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی امکان باکتری‌زدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان باکتری‌زدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان باکتری‌زدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان باکتری‌زدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون :

تعداد صفحات :۱۸

خلاصه:   ازون یک اکسید کننده قوی است که تاکنون به طرز وسیعی جهت ضدعفونی آب آشامیدنی و فاضلاب مورد استفاده قرار گرفته است. این گاز به دلیل اثرات سریع و فوری، ارزان بودن و نیز به عنوان یک روش غیر حرارتی می­تواند در صنایع غذایی جهت ضد عفونی آب، انواع مواد غذایی، سطوح و یا سایر تجهیزات و وسایل موجود در کارخانه­های غذایی به کار گرفته شود. در این مطالعه به طور جداگانه سوسپانسیونی از استافیلوکوک ارئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم، اشرشیا کولی و کمپیلوباکتر ژژونی تهیه و ۱۰۰ میکرولیتر از آن ها بر روی محیط کشت به صورت سطحی کشت گردید و یا ۱۰ میکرولیتر روی قطعاتی از پوست جدا شده مرغ قرار گرفته و درون محفظه­ای با گاز ازون تیمار شدند. ۱۵ دقیقه ازون تراپی محیط­های کشت باعث log 3.8 – ۳.۶ کاهش در تعداد باکتری­های گرم منفی و log 3.3 – ۲.۹ موجب کاهش در تعداد باکتری­های گرم مثبت گردید. اثرات گاز ازون بر روی باکتری­ها هنگام آزمایش بر روی پوست مرغ، کاهش چشمگیری داشت. پس از ۱۵ دقیقه ازون تراپی حدود log 1 کاهش در تعداد کلیه باکتری­ها مشاهده گردید. کمپیلو باکتر ژژونی نسبت به سایر باکتری­های مورد آزمایش، حساس­ترین باکتری نسبت به گاز ازون بود. گرچه این گاز، برخی اثرات منفی روی چربی­های غیر اشباع دارد ولی با توجه به تأثیر خوب گاز ازون در کنترل میکروارگانیسم ها، می­توان از این گاز در صنایع غذایی جهت استریل نمودن تجهیزات، کارتن­های بسته­بندی، انواع مواد غذایی جامد و مایع بلاخص میوه­ها و سبزی­ها بهره گرفت؛ اما لازم است از دوزهای کمتر جهت مواد غذایی چرب استفاده کرد. در این رابطه بهره­گیری از روش­های ترکیبی ازون با سایر روش­های فیزیکی و یا شیمیایی می­تواند مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.