مقاله بررسی امکان باکتریزدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی امکان باکتریزدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان باکتریزدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان باکتریزدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امکان باکتریزدایی از لاشه طیور به وسیله گاز ازون :
تعداد صفحات :۱۸
خلاصه: ازون یک اکسید کننده قوی است که تاکنون به طرز وسیعی جهت ضدعفونی آب آشامیدنی و فاضلاب مورد استفاده قرار گرفته است. این گاز به دلیل اثرات سریع و فوری، ارزان بودن و نیز به عنوان یک روش غیر حرارتی میتواند در صنایع غذایی جهت ضد عفونی آب، انواع مواد غذایی، سطوح و یا سایر تجهیزات و وسایل موجود در کارخانههای غذایی به کار گرفته شود. در این مطالعه به طور جداگانه سوسپانسیونی از استافیلوکوک ارئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم، اشرشیا کولی و کمپیلوباکتر ژژونی تهیه و ۱۰۰ میکرولیتر از آن ها بر روی محیط کشت به صورت سطحی کشت گردید و یا ۱۰ میکرولیتر روی قطعاتی از پوست جدا شده مرغ قرار گرفته و درون محفظهای با گاز ازون تیمار شدند. ۱۵ دقیقه ازون تراپی محیطهای کشت باعث log 3.8 – ۳.۶ کاهش در تعداد باکتریهای گرم منفی و log 3.3 – ۲.۹ موجب کاهش در تعداد باکتریهای گرم مثبت گردید. اثرات گاز ازون بر روی باکتریها هنگام آزمایش بر روی پوست مرغ، کاهش چشمگیری داشت. پس از ۱۵ دقیقه ازون تراپی حدود log 1 کاهش در تعداد کلیه باکتریها مشاهده گردید. کمپیلو باکتر ژژونی نسبت به سایر باکتریهای مورد آزمایش، حساسترین باکتری نسبت به گاز ازون بود. گرچه این گاز، برخی اثرات منفی روی چربیهای غیر اشباع دارد ولی با توجه به تأثیر خوب گاز ازون در کنترل میکروارگانیسم ها، میتوان از این گاز در صنایع غذایی جهت استریل نمودن تجهیزات، کارتنهای بستهبندی، انواع مواد غذایی جامد و مایع بلاخص میوهها و سبزیها بهره گرفت؛ اما لازم است از دوزهای کمتر جهت مواد غذایی چرب استفاده کرد. در این رابطه بهرهگیری از روشهای ترکیبی ازون با سایر روشهای فیزیکی و یا شیمیایی میتواند مفید باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.