مقاله بررسی گرادیان سرعت باد و شدت تلاطم بی‌بُعد شده با استفاده از نظریه همانندی مونین-ابخوف در زیرلایه زبری در یک منطقه شهری با توپوگرافی پیچیده (تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی گرادیان سرعت باد و شدت تلاطم بی‌بُعد شده با استفاده از نظریه همانندی مونین-ابخوف در زیرلایه زبری در یک منطقه شهری با توپوگرافی پیچیده (تهران) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی گرادیان سرعت باد و شدت تلاطم بی‌بُعد شده با استفاده از نظریه همانندی مونین-ابخوف در زیرلایه زبری در یک منطقه شهری با توپوگرافی پیچیده (تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی گرادیان سرعت باد و شدت تلاطم بی‌بُعد شده با استفاده از نظریه همانندی مونین-ابخوف در زیرلایه زبری در یک منطقه شهری با توپوگرافی پیچیده (تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی گرادیان سرعت باد و شدت تلاطم بی‌بُعد شده با استفاده از نظریه همانندی مونین-ابخوف در زیرلایه زبری در یک منطقه شهری با توپوگرافی پیچیده (تهران) :

تعداد صفحات :۲۵

نظریه مونین-ابخوف (۱۹۵۴) از ابتدا تا کنون اساس بسیاری از تحقیقات صورت گرفته در لایه مرزی جوٌ، به‌ویژه لایه سطحی، بوده است. از آنجا‌که این نظریه روشی کم‌‌هزینه برای برآورد شدت تلاطم و شارها که اساس کار مدل‌های پخش است به‌دست می‌‌دهد، مورد توجه خردهواشناسان نیز قرار گرفته است. درنتیجه، این نظریه در بسیاری از آزمایش‌‌های صورت گرفته بر سطوح متفاوت شامل آبها، مناطق روستایی، شهری و جنگلی، بررسی شده است تا صحت و دقت روابط همانندی که با آن پیشنهاد می‌‌شود، سنجیده شود. از‌این‌‌رو در این بررسی سعی شده تا خلاصه‌‌ای از تحقیقات صورت گرفته برای محاسبه پارامترهای لایه سطحی که در نظریه مونین-ابخوف از آنها استفاده می‌‌شود، به‌‌همراه مراحل پیشرفت، تعدیل و تکامل این نظریه از ابتدا تا امروز تهیه شود. در این راستا کاربرد این نظریه در منطقه شهری که دارای توپوگرافی است نیز تحقیق شده، و روابط همانندی با ثابت‌‌های تجربی برای پارامترهای بی‌بُعد گرادیان باد و شدت تلاطم بی‌بُعد شده برای هر سه مولفه باد در منطقه شهری تهران و در زیرلایه زبری، محاسبه شده است. برای این منظور از داده‌‌های سودار موسسه ژئوفیزیک و یک برج ۱۰۰ متری در نزدیکی آن استفاده شده است. نتایج نشان می‌‌دهد که این نظریه با رهیافت مقیاس‌‌بندی محلی را می‌‌توان در منطقه شهری با توپوگرافی پیچیده نیز به‌کار بست. بزرگ بودن گرادیان بی‌بُعد باد و شدت تلاطم بی‌بُعد شده در منطقه نسبت به تحقیقات صورت گرفته در سایر مناطق، ضرورت استفاده از ضرایب به‌دست آمده برای بررسی مدل‌‌های پخش در منطقه تهران را نشان می‌‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.