مقاله تهیه نقشه تراکم تاج پوشش جنگل در جنگل های نیمه انبوه تا تنک با استفاده از مدل FCD (مطالعه موردی: جنگل های مریوان)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تهیه نقشه تراکم تاج پوشش جنگل در جنگل های نیمه انبوه تا تنک با استفاده از مدل FCD (مطالعه موردی: جنگل های مریوان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه نقشه تراکم تاج پوشش جنگل در جنگل های نیمه انبوه تا تنک با استفاده از مدل FCD (مطالعه موردی: جنگل های مریوان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه نقشه تراکم تاج پوشش جنگل در جنگل های نیمه انبوه تا تنک با استفاده از مدل FCD (مطالعه موردی: جنگل های مریوان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه نقشه تراکم تاج پوشش جنگل در جنگل های نیمه انبوه تا تنک با استفاده از مدل FCD (مطالعه موردی: جنگل های مریوان) :

تعداد صفحات :۱۸

هدف اصلی این تحقیق، استفاده از روش تراکم تاج­پوشش جنگل (FCD) در تهیه نقشه تراکم تاج­ پوشش جنگل­های زاگرس با استفاده از داده­های ماهواره لندست ۷ است. منطقه مورد مطالعه بخشی از جنگل­های شهرستان مریوان واقع در استان کردستان است. تصحیح هندسی داده­ها با خطای RMSe کمتر از یک پیکسل صورت گرفت. برای اجرای این روش، پردازش­های اولیه مانند نرمال­سازی دامنه داده­ها برروی ۵ باند اول صورت گرفت و چهارشاخص اصلی یعنی شاخص گیاهی پیشرفته (AVI)، شاخص خاک بدون پوشش (BI)، شاخص سایه (SI) و شاخص حرارتی (TI) محاسبه گردید. در ادامه با استفاده از شاخص­های اصلی، دو شاخص سایه پیشرفته و شاخص تراکم گیاهی محاسبه و سرانجام نقشه تراکم تاج­پوشش جنگل تهیه شد. طبقه­بندی تراکم تاج­پوشش در سه حالت ۶، ۴ و ۳ کلاسه صورت پذیرفت. جهت برآورد صحت نقشه­های تراکم حاصل از اجرای روش FCD، نقشه واقعیت زمینی از عکس­های هوایی منطقه با مقیاس ۱:۲۰۰۰۰ تهیه شد. میزان صحت کلی و ضریب کاپا در طبقه­بندی ۶ و ۴ کلاسه به ترتیب ۵۲%۰، ۲۹/۰ و ۵۳%، ۳۰/۰ بدست آمد. اختلاط طیفی پوشش گیاهی منطقه و بازتاب زیاد خاک زمینه، مخصوصاً در طبقه­های تنک، دلیل عمده کاهش صحت نقشه­های تهیه شده می­باشد. با ادغام طبقات تراکمی تنک­تر، صحت نقشه­ها افزایش یافت و بالاترین میزان صحت کلی و ضریب کاپا به ترتیب ۶۲% و ۳۹/۰ در طبقه­بندی ۳ کلاسه بدست آمد. با توجه به نتایج این تحقیق می­توان بیان داشت که این روش دارای کارایی مناسب در جنگل­های زاگرس می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.