مقاله مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان :
تعداد صفحات :۲۲
بیماریهای زئونوز ناشی از انتقال بیماری و عوامل مولد سم از ماهی به انسان که تاکنون به ثبت رسیده اند عمدتاً شامل باکتریها، سموم و انگلها هستند. فهرست زئونوزهای ناشی از ماهی، تقریبا بزرگ است. در این مقاله، ۲۵ عامل عفونی مورد بحث قرار گرفته اند و مسلماً عوامل دیگری با منشا ماهی نیز وجود دارد که توان بالقوهای برای آلوده کردن انسان دارد. در این خصوص وضعیت سیستم ایمنی میزبان نقش تعیین کننده ای در شدت بیماری دارد. از جمله راههای اصلی تماس با این عوامل میتوان به روش خوراکی و ورود از راه زخمهای باز یا خراشها اشاره کرد. بخصوص روش خوراکی شامل خوردن ماهی آلوده خام یا نیم پز و یا ماهی آلوده به مدفوع ماهیان بیمار اشاره کرد. در مجموع ۱۵/۶۴ درصد زئونوزهای ناشی از ماهی از راه دهان منتقل میشوند که عمدتاً شامل بیماریهای انگلی ناشی از ترماتودها، سستودها و نماتودها هستند. خوردن آب حاوی میکروارگانیسمهای بیماریزا با ۰۷/۲۳ درصد و تماس پوستی و ورود از راه زخمهای جلدی و یا انتقال از طریق حمل ماهی و یا آب آلوده با ۲۳/۱۹ درصد راههای دیگر انتقال محسوب میشوند. مهم اینکه ۳۸/۱۵ درصد از موراد بیماری ناشی از بیش از یک راه انتقال هستند. در این مقاله پراکنش، همه گیری شناسی، جنبه های بالینی و مطالعات ارزیابی خطر، مدیریت بالینی، پیشگیری و کنترل این دسته از بیماریها مورد بحث قرار خواهد گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.