مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز :
تعداد صفحات :۲۱
هدف این پژوهش بررسی اثر جایگزینی پروتین پَر ماکیان هیدرولیز شده در هیدروکسید کلسیم با کنجاله سویا در جیره نشخوارکنندگان با روش تولید گاز بود. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: جیره ۱ یا جیره کنترل (۷۰ درصد کنسانتره و ۳۰ درصد یونجه)، در جیره ۲، پَر فرآوری نشده جایگزین کنجاله سویا شد و در جیرههای ۳، ۴ و ۵ پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم (در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد و دور همزن ۱۴۰۰ بار در دقیقه) بهترتیب به مدت ۱۰۰ (تیمار ۳) ، ۲۰۰ (تیمار۴ ) و ۳۰۰ دقیقه (تیمار۵ ) جایگزین کامل کنجاله سویا شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان فرآوری از ۱۰۰ به ۳۰۰ دقیقه، درجه محلول شدن پَر از ۸/۵۰ به ۷/۹۰ درصد افزایش یافت. جیرههای دارای پَر هیدرولیز شده در هر سه زمان، گوارشپذیری شکمبهای بیشتری (۲/۷۲، ۰/۷۹ و ۳/۶۹ درصد) در مقایسه با جیره دارای پَر فرآوری نشده (۲/۵۵ درصد) داشتند، ولی این افزایش گوارشپذیری با زمان فرآوری رابطه مستقیم نداشت. تفاوت معنیداری در غلظت نیتروژن آمونیاکی بین تیمار کنترل (mg/100 mL 82/7) و تیمار دارای پَر فرآوری شده در ۲۰۰ (mg/100 mL 64/7) دقیقه مشاهده نشد، ولی تیمار دارای پَر فرآوری نشده کاهش معنیداری (mg/100 mL 17/4) نسبت به تیمار کنترل نشان داد (۰۵/0P<). ارزیابی میکروبیولوژیک نمونههای پَر فرآوری شده نشان داد که شرایط هیدرولیز در کنترل کامل آلودگی میکروبی کارآمد بود. یافتهها نشان دادند که پَر فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم به مدت۲۰۰ دقیقه میتواند جایگزین امیدبخشی برای بخشی از پروتئین در جیره نشخوارکنندگان باشد، هر چند نتیجهگیری قطعی نیازمند انجام آزمایشهای درونتنی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.