مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز :

تعداد صفحات :۲۱

هدف این پژوهش بررسی اثر جایگزینی پروتین پَر ماکیان هیدرولیز شده در هیدروکسید کلسیم با کنجاله سویا در جیره نشخوارکنندگان با روش تولید گاز بود. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: جیره ۱ یا جیره کنترل (۷۰ درصد کنسانتره و ۳۰ درصد یونجه)، در جیره ۲، پَر فرآوری نشده جایگزین کنجاله سویا شد و در جیره‏های ۳، ۴ و ۵ پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم (در دمای ۱۰۰ درجه سانتی­گراد و دور همزن ۱۴۰۰ بار در دقیقه) به­ترتیب به مدت ۱۰۰ (تیمار ۳) ، ۲۰۰ (تیمار۴ ) و ۳۰۰ دقیقه (تیمار۵ ) جایگزین کامل کنجاله سویا شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان فرآوری از ۱۰۰ به ۳۰۰ دقیقه، درجه محلول شدن پَر از ۸/۵۰ به ۷/۹۰ درصد افزایش یافت. جیره­های دارای پَر هیدرولیز شده در هر سه زمان، گوارش‏پذیری شکمبه­ای بیشتری (۲/۷۲، ۰/۷۹ و ۳/۶۹ درصد) در مقایسه با جیره دارای پَر فرآوری نشده (۲/۵۵ درصد) داشتند، ولی این افزایش گوارش‏پذیری با زمان فرآوری رابطه مستقیم نداشت. تفاوت معنی‏داری در غلظت نیتروژن آمونیاکی بین تیمار کنترل (mg/100 mL 82/7) و تیمار دارای پَر فرآوری شده در ۲۰۰ (mg/100 mL 64/7) دقیقه مشاهده نشد، ولی تیمار دارای پَر فرآوری نشده کاهش معنی‏داری (mg/100 mL 17/4) نسبت به تیمار کنترل نشان داد (۰۵/0P<). ارزیابی میکروبیولوژیک نمونه­های پَر فرآوری شده نشان داد که شرایط هیدرولیز در کنترل کامل آلودگی میکروبی کارآمد بود. یافته‏ها نشان دادند که پَر فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم به مدت۲۰۰ دقیقه می­تواند جایگزین امیدبخشی برای بخشی از پروتئین در جیره نشخوارکنندگان باشد، هر چند نتیجه­گیری قطعی نیازمند انجام آزمایش‏های درون­تنی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.