مقاله اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۲۶
هدف از این پژوهش، ارزیابی اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و پروبیوتیک لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی روده در جوجههای گوشتی بود. تعداد ۲۸۰ قطعه جوجه یک روزه نر سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۷ تیمار، ۴ تکرار و ۱۰ قطعه جوجه در هر تکرار توزیع شد. تیمارهای آزمایشی شامل ۱- شاهد ۲- اسپری لاکتوفید روی پرنده ۳- آشامیدنی لاکتوفید ۴- اسپری+ آشامیدنی لاکتوفید ۵- اسپری باکتری انتروکوکوس فاسیوم دستگاه گوارش سبزقبا (SE) روی پرنده ۶- آشامیدنی SE 7- آشامیدنی + اسپری SE بودند. برای اسپری و آشامیدنی از محلول حاوی از CFU 1011×1 باکتری در روزهای اول، دهم، بیست و چهارم و سی و پنجم استفاده شد. در ۲۴ و ۴۲ روزگی دو قطعه پرنده از هر تکرار کشتار و صفات بررسی گردید و فراسنجههای خونی نیز با خونگیری در ۲۸ و ۴۲ روزگی از دو پرنده از هر تکرار مطالعه شد. لاکتوفید و SE باعث افزایش معنیدار وزن بدن پایان دوره و کاهش معنیدار ضریب تبدیل خوراک شد. عیار پادتن بر ضد SRBC در تیمارهای آزمایشی (۱۲/۸) در مقایسه با شاهد (۸۳/۵) افزایش یافت ولی عیار IgM و IgG تغییر معنیداری در مقایسه با شاهد نشان نداد. غلظت کلسترول (۱۷۶ به ۱۲۱) و تریگلیسرید (۱۰۵ به ۶۵)، با افزودن لاکتوفید و SE به طور معنیداری کاهش یافت. جمعیت میکروبی ژژنوم نیز نشان داد که با افزودن پروبیوتیک یا SE، جمعیت باکتریهای گرم مثبت افزایش (۰۵/۴ به ۳۸/۱۸) و باکتریهای گرم منفی (۶۸/۱۳ به ۹۹/۴) کاهش یافت. بنابراین استفاده از لاکتوفید یا SE به روش آشامیدنی یا توأم آشامیدنی و اسپری احتمالاً باعث بهبود عملکرد، کاهش کلسترول و تریگلیسرید خون و افزایش پاسخ ایمنی و جمعیت باکتریایی گرم مثبت مجرای گوارشی جوجههای گوشتی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.