مقاله بررسی نقش واریته گندم در تولید نشاسته و گلوتن از آرد در روش مارتین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی نقش واریته گندم در تولید نشاسته و گلوتن از آرد در روش مارتین دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نقش واریته گندم در تولید نشاسته و گلوتن از آرد در روش مارتین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش واریته گندم در تولید نشاسته و گلوتن از آرد در روش مارتین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نقش واریته گندم در تولید نشاسته و گلوتن از آرد در روش مارتین :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
دو نمونه گندم در واریته های مختلف کرج ۱ و آذر با کیفیت نانواییضعیف تا متوسط برای آرد کرج ۱ ومتوسط تا خوب برای آرد آذر جهت استحصال نشاسته و گلوتن با استفاده از روش مارتین مورد فرآوری قرار گرفت. آرد حاصل از کرج (بر مبنای ۷/۶۴%) شامل ۱۱/۵۶%پروتئین و ۷۱/۸۵% نشاسته بود. میزان بازیابی نشاسته و گلوتن از آرد کرج ۱ به ترتیب حدود ۶۸% و ۷۵% بود.این در حالی است که بازیابی نشاسته و گلوتن برای آرد آذر حدود ۸۸% و ۸۵% بود. خمیر حاصل از آرد یک سریعا با شروع ورز دادن خمیر و شستشوی آن زیر جریان آب خاصیت الاستیک و پیوستگی خود را از دست داد و به تکه های کوچکی تقسیم شد در نتیجه بیشتر روزنه های صافی مسدود و عمل شستشو با مشکل مواجه شد. در مقابل خمیر حاصل از آرد آذر خاصیت الاستیک و ساختار منسجم خود را حفظ کرد. نتایج حاصل از این تحقیق تاثیر واریته گندم را در جداسازی نشاسته و گلوتن را تایید کرد. همچنین مشخص شد که کیفیت نانوایی آرد و نحوه عملکرد آرد و جداسازی نشاسته و گلوتن از آن با یکدیگر ارتباط مستقیم دارند و هرچه کیفیت ارد در تولید نان بیشتر باشد، میزان بازیابی نشاسته و گلوتن از آن بیشتر خواهد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.