مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونی‌های کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علی‌آبادی ، شیوا نجاتیان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونی‌های کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علی‌آبادی ، شیوا نجاتیان دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونی‌های کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علی‌آبادی ، شیوا نجاتیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونی‌های کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علی‌آبادی ، شیوا نجاتیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونی‌های کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علی‌آبادی ، شیوا نجاتیان :

تعداد صفحات :۲۹

هدف اصلی این پژوهش بررسی عوامل ایجاد و حفظ سرمای اجتماعی در تعاونی­های کشاورزی شهرستان زنجان بود. این پژوهش از نوع کاربردی و روش آن نیز پیمایشی بود. جامع آماری پژوهش شامل مدیر عامل، اعضای هیأت مدیره و اعضای تعاونی­های کشاورزی شهرستان زنجان بود (۱۸۰N=) که ۱۲۳ نفر به‌صورت تصادفی برای حجم نمونه انتخاب شدند. ابزار پژوهش، پرسشنام محقق‌ ساخته بود. روایی صوری ابزار پژوهش با بررسی دیدگاه‌های اعضای هیأت علمی دانشگاه زنجان و کارشناسان ادار تعاون تعیین و پایایی پرسشنامه با استفاده از آزمون راهنما و آلفای کرونباخ (۹۶/۰α=) تأیید شد. نتایج پژوهش نشان داد که به‌ترتیب معافیت­های مالیاتی، موقعیت و پایگاه اجتماعی افراد و برگزاری دوره‌های آموزشی قبل از تشکیل تعاونی از بالاترین اولویت برخوردار بودند. همچنین، در تحلیل عاملی متغیرهای ایجاد و حفظ سرمای اجتماعی به ۹ عامل اجتماعی ـ حمایتی، نظم و انضباط، شغلی، مدیریتی ـسازمانی، رسانه­ای، انعطاف­پذیری قوانین، حذف بروکراسی، مسئولیت­پذیری و فناوری­های اطلاعاتی طبقه­بندی شدند. در مجموع این ۹ عامل توانستند ۶/۶۹ درصد از کل واریانس عوامل ایجاد و حفظ سرمای اجتماعی در تعاونی­های کشاورزی را تبیین کنند که ۳۹/۳۰ درصد از واریانس باقی­مانده به دیگر عامل­هایی مربوط است که پیش­بینی آنها در این پژوهش میسر نشده است. در پایان با توجه به نتایج به­دست‌آمده پیشنهادهای کاربردی ارائه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.