مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونیهای کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علیآبادی ، شیوا نجاتیان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونیهای کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علیآبادی ، شیوا نجاتیان دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونیهای کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علیآبادی ، شیوا نجاتیان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونیهای کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علیآبادی ، شیوا نجاتیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عوامل مؤثر بر ایجاد و حفظ سرمای? اجتماعی در بین اعضای تعاونیهای کشاورزی شهرستان زنجان. پوریا عطائی ، وحید علیآبادی ، شیوا نجاتیان :
تعداد صفحات :۲۹
هدف اصلی این پژوهش بررسی عوامل ایجاد و حفظ سرمای اجتماعی در تعاونیهای کشاورزی شهرستان زنجان بود. این پژوهش از نوع کاربردی و روش آن نیز پیمایشی بود. جامع آماری پژوهش شامل مدیر عامل، اعضای هیأت مدیره و اعضای تعاونیهای کشاورزی شهرستان زنجان بود (۱۸۰N=) که ۱۲۳ نفر بهصورت تصادفی برای حجم نمونه انتخاب شدند. ابزار پژوهش، پرسشنام محقق ساخته بود. روایی صوری ابزار پژوهش با بررسی دیدگاههای اعضای هیأت علمی دانشگاه زنجان و کارشناسان ادار تعاون تعیین و پایایی پرسشنامه با استفاده از آزمون راهنما و آلفای کرونباخ (۹۶/۰α=) تأیید شد. نتایج پژوهش نشان داد که بهترتیب معافیتهای مالیاتی، موقعیت و پایگاه اجتماعی افراد و برگزاری دورههای آموزشی قبل از تشکیل تعاونی از بالاترین اولویت برخوردار بودند. همچنین، در تحلیل عاملی متغیرهای ایجاد و حفظ سرمای اجتماعی به ۹ عامل اجتماعی ـ حمایتی، نظم و انضباط، شغلی، مدیریتی ـسازمانی، رسانهای، انعطافپذیری قوانین، حذف بروکراسی، مسئولیتپذیری و فناوریهای اطلاعاتی طبقهبندی شدند. در مجموع این ۹ عامل توانستند ۶/۶۹ درصد از کل واریانس عوامل ایجاد و حفظ سرمای اجتماعی در تعاونیهای کشاورزی را تبیین کنند که ۳۹/۳۰ درصد از واریانس باقیمانده به دیگر عاملهایی مربوط است که پیشبینی آنها در این پژوهش میسر نشده است. در پایان با توجه به نتایج بهدستآمده پیشنهادهای کاربردی ارائه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.