مقاله مقایسه اثرات تغذیه ای آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) غنی شده با سلکوی وارداتی و ساخت داخل بر میزان رشد، بقاء و ناهنجاری های مرحله لاروی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه اثرات تغذیه ای آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) غنی شده با سلکوی وارداتی و ساخت داخل بر میزان رشد، بقاء و ناهنجاری های مرحله لاروی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثرات تغذیه ای آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) غنی شده با سلکوی وارداتی و ساخت داخل بر میزان رشد، بقاء و ناهنجاری های مرحله لاروی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرات تغذیه ای آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) غنی شده با سلکوی وارداتی و ساخت داخل بر میزان رشد، بقاء و ناهنجاری های مرحله لاروی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثرات تغذیه ای آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) غنی شده با سلکوی وارداتی و ساخت داخل بر میزان رشد، بقاء و ناهنجاری های مرحله لاروی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات :۱۳

در این پژوهش مقایسه اثرات تغذیه‌ ای آرتمیا (Artemia urmiana) غنی شده با روغن غنی ‌ساز (سلکوی) ساخت داخل با سلکوی وارداتی در روی لاروهای تازه به تغذیه افتاده ماهی قزل‌ آلای رنگین ‌کمان با وزن ۰/۰۰۲±0/1 گرم در یک مرحله زمانی تغذیه ‌ای ۳۰ روزه در سه تیمار و هر کدام در ۳ تکرار مورد بررسی قرار گرفت. لاروها به تعداد ۵۰۰ عدد به ‌صورت تصادفی از حوضچه ‌های پرورش قزل‌ آلای رنگین‌ کمان در شهرستان ارومیه انتخاب شدند. تیمارها شامل: – ناپلیوس آرتمیای غنی شده با سلکوی وارداتی(INVE) ، – ناپلیوس آرتمیا ی غنی نشده و – ناپلیوس آرتمیای غنی شده با سلکوی ساخت داخل بودند. نتایج نشان داد که لاروهای تیمارهای ۱ و ۳ رشد سریع‌ تری نسبت به تیمار ۲ دارند و میانگین طول، وزن و ضریب چاقی به ‌دست آمده از آن تیمارها، اختلاف معنی ‌داری با تیمار ۲ دارد (۰/۰۵>p). درپایان روز سی‌ ام درصد بقاء در بین تیمارهای مختلف ۹۰ تا ۶۷ درصد بود، بیش ‌ترین درصد مربوط به تیمار ۱ با ۹۰ درصد و کم‌ ترین مقدار آن با نسبت ۶۷ درصد مربوط به تیمار ۲ بود. ناهنجاری‌ های عمومی که شامل شنای نامتعادل، ضایعات پوستی، بی اشتهایی، بیرون‌ زدگی چشم، ساییدگی باله ‌ها و دفرمه شدگی به تعداد ۵۰ عدد در تیمار ۱، ۶۷ و ۵۵ عدد به ‌ترتیب در تیمارهای ۲ و ۳ بودند که در این‌ خصوص تیمارهای ۱ و ۳ اختلاف معنی‌ داری با تیمار ۲ دارند (۰/۰۵>p). نتیجه نهایی تحقیق بیان‌ گر این است که روغن سلکوی ساخت داخل می ‌تواند جایگزین مشابه وارداتی- تجاری آن شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.