مقاله تاثیر پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک مانان اولیگوساکارید بر مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر تنش هیپوکسی و افزایش دما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک مانان اولیگوساکارید بر مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر تنش هیپوکسی و افزایش دما دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک مانان اولیگوساکارید بر مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر تنش هیپوکسی و افزایش دما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک مانان اولیگوساکارید بر مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر تنش هیپوکسی و افزایش دما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پروبیوتیک باکتوسل و پربیوتیک مانان اولیگوساکارید بر مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر تنش هیپوکسی و افزایش دما :

تعداد صفحات :۱۶

در این مطالعه مقاومت ماهی قزل‌ آلای رنگین ‌کمان تغذیه شده با پروبیوتیک تجاری (باکتوسل) و پربیوتیک مانان اولیگوساکارید در برابر تنش هیپوکسی و افزایش دما مورد بررسی قرار گرفت. تعداد ۷۲۰ قزل‌ آلای رنگین‌ کمان با وزن اولیه (۲±10 گرم) در شش گروه تغذیه‌ ای (با سه تکرار) مورد آزمایش قرار گرفتند: ۱) تغذیه با غذای تجاری (شاهد)، ۲) تغذیه با باکتوسل (۱۰۰ میلی‌ گرم در کیلوگرم غذا)، ۳) تغذیه با مانان اولیگوساکارید (۲/۵ گرم در کیلوگرم غذا)، ۴) تغذیه با مانان اولیگوساکارید (۵ گرم در کیلوگرم غذا)، ۵) تغذیه با ۱۰۰ میلی‌ گرم باکتوسل و ۲/۵ گرم مانان اولیگوساکارید در کیلوگرم غذا) و۶) تغذیه با ۱۰۰ میلی‌ گرم باکتوسل و ۵ گرم مانان اولیگوساکارید در کیلوگرم غذا. پس از ۴۵ روز نتایج تحقیق نشان داد، روده ماهیانی که به‌ طور هم‌ زمان با پروبیوتیک و پربیوتیک تغذیه شده بودند حاوی بیش ‌ترین میزان پروبیوتیک بوده که به‌ طور معنی ‌داری بیش ‌تر از سایر تیمارها بود. حداقل تلفات آزمایش تنش افزایش دما در گروه‌ های تغذیه شده با پروبیوتیک و پربیوتیک دیده شد (۰/۰۵>P) و بیش ‌ترین مقاومت ماهیان در برابر استرس هیپوکسی، در تیمارهای ۴ و ۶ دیده شد که به ‌طور معنی ‌داری نسبت به گروه شاهد بیش ‌تر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.