مقاله تاثیر پیش تیمار بخار بر میزان جذب آب و مایع پخت خرده‌های چوب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر پیش تیمار بخار بر میزان جذب آب و مایع پخت خرده‌های چوب دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پیش تیمار بخار بر میزان جذب آب و مایع پخت خرده‌های چوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پیش تیمار بخار بر میزان جذب آب و مایع پخت خرده‌های چوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پیش تیمار بخار بر میزان جذب آب و مایع پخت خرده‌های چوب :

تعداد صفحات :۱۷

این تحقیق به منظور بررسی و ارزیابی اثر پیش تیمار بخار بر جذب آب و مایع (لیکور) پخت توسط خرده چوب‌های راش انجام گرفت. در این بررسی خرده چوب ها در آغاز با بخار با دو دمای متفاوت ۱۴۰ و ۱۱۰ درجه سلسیوس تیمار شدند و سپس درون آب و یا مایع پخت با دو دمای متفاوت ۲۵ و ۱۰۰ درجه سلسیوس اشباع شدند. از مایع پخت با دو غلظت متفاوت ۹% هیدروکسیدسدیم و ۶% سولفیت سدیم همچنین ۱۸% هیدروکسیدسدیم و ۱۲% سولفیت سدیم استفاده شد. در نهایت میزان جذب آب و یا مایع اندازه‌گیری شد. نتایج این تحقیق نشان داد که بیشترین جذب آب به میزان ۸/۹۵% مربوط به نمونه های تیمار شده با بخار oc140 به مدت یک ساعت می باشد و کمترین جذب آب به میزان ۹/۶۸% مربوط به نمونه های تیمار شده با بخار oc110 به مدت نیم ساعت می باشد. همچنین بیشترین جذب مایع مربوط به نمونه های تیمار شده با بخار oc140 به مدت یک ساعت به میزان ۶۴/۱۰۸% و کمترین جذب لیکور مربوط به نمونه های تیمار شده با بخار oc110 به مدت نیم ساعت به میزان ۸۸/۹۹% می باشد. به علاوه بیشترین مقادیر جذب آب و مایع پخت نمونه های شاهد بترتیب ۹۸/۹۴% و ۱۰۷% می باشد که نسبت به نمونه های تیمار شده کمتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.