مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران :

تعداد صفحات :۱۷

بذر ۱۰ رقم سویا به نام­های سحر (SR)، هیل (HL)، ویلیامز (WZ)، گرگان ۳ (GN)، دیر (DR)، کلارک (KL)، هاوکی (HK)، زان (ZN) و هارکور (HR) (که در نقاط مختلف کشور کشت می­شوند)، و سیمس (SS) که مخصوص مناطق گرمسیری است و عمدتاً در خوزستان کشت می­شود، از مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر تهیه و پس از آماده­سازی، روغن آنها استحصال و از لحاظ معیارهای زیر تجزیه و تحلیل شد: نمایه شکست،‌ وزن مخصوص، رنگ، عدد یدی، عدد صابونی، عدد پراکسید، اسیدهای چرب آزاد، ترکیب اسیدهای چرب، و میزان فلزهای مس و آهن. نتایج آماری نشان ­داد که بین واریته­های سویا در بیشتر فاکتورها اختلاف معنی­دار (۰۵/۰ <P) وجود دارد. همچنین نتایج آنالیز با GC نشان داد که واریته­های زان و گرگان ۳ به­ترتیب دارای کمترین و بیشترین اسیدهای چرب لینولنیک و لینولئیک بودند. رقم زان بیشترین مقدار اسید اولییک را داشت. بنابراین از نظر ترکیب شیمیایی به­ترتیب واریته­های زان (ZN)، هارکو (HR)و ویلیامز (WZ) برای صنایع روغن مناسب هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.