مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خواص فیزیکو- شیمیایی و کیفی روغن ۱۰ واریته سویا کشت شده در ایران :
تعداد صفحات :۱۷
بذر ۱۰ رقم سویا به نامهای سحر (SR)، هیل (HL)، ویلیامز (WZ)، گرگان ۳ (GN)، دیر (DR)، کلارک (KL)، هاوکی (HK)، زان (ZN) و هارکور (HR) (که در نقاط مختلف کشور کشت میشوند)، و سیمس (SS) که مخصوص مناطق گرمسیری است و عمدتاً در خوزستان کشت میشود، از مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر تهیه و پس از آمادهسازی، روغن آنها استحصال و از لحاظ معیارهای زیر تجزیه و تحلیل شد: نمایه شکست، وزن مخصوص، رنگ، عدد یدی، عدد صابونی، عدد پراکسید، اسیدهای چرب آزاد، ترکیب اسیدهای چرب، و میزان فلزهای مس و آهن. نتایج آماری نشان داد که بین واریتههای سویا در بیشتر فاکتورها اختلاف معنیدار (۰۵/۰ <P) وجود دارد. همچنین نتایج آنالیز با GC نشان داد که واریتههای زان و گرگان ۳ بهترتیب دارای کمترین و بیشترین اسیدهای چرب لینولنیک و لینولئیک بودند. رقم زان بیشترین مقدار اسید اولییک را داشت. بنابراین از نظر ترکیب شیمیایی بهترتیب واریتههای زان (ZN)، هارکو (HR)و ویلیامز (WZ) برای صنایع روغن مناسب هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.