مقاله تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجههای خونی، باکتریهای روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجههای خونی، باکتریهای روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجههای خونی، باکتریهای روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجههای خونی، باکتریهای روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجههای خونی، باکتریهای روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۱۷
به منظور بررسی مقایسه اثرات اسانس گیاه دارویی مورت با آنتیبیوتیک محرک رشد بر عملکرد، فراسنجههای خونی، میزان باکتریهای سکومی و ریخت شناسی ایلئوم در جوجههای گوشتی مطالعهایی در قالب طرح پایه کاملا” تصادفی با ۳۰۰ قطعه جوجه گوشتی از سویه تجاری راس ۳۰۸ با ۵ گروه آزمایشی و ۳ تکرار با ۲۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه مخلوط نر و ماده، در هر واحد آزمایشی انجام گرفت. گروه های آزمایشی شامل: اول (شاهد دریافت کننده جیره پایه بدون اسانس و آنتیبیوتیک)، دوم: جیره پایه به همراه آنتیبیوتیک محرک رشد فلاوومایسین (۰۴۵/۰ گرم در کیلوگرم جیره)، سوم، چهارم و پنجم: جیره پایه به همراه ۱۰۰، ۳۰۰ و ۵۰۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره از اسانس اتری مورت می باشند. نتایج این بررسی اثر معنیدار آنتیبیوتیک محرک رشد را در افزایش خوراک مصرفی، افزایش وزن بدن و کاهش ضریب تبدیل غذایی را بیان داشته است. گروه آزمایشی دریافت کننده اسانس مورت ۵۰۰ میلی گرم در کیلوگرم اثر معنیداری در کاهش تری گلیسرید، کلسترول و LDL و افزایش HDL داشته و در کاهش باکتریهای سکومی گروه های آزمایشی اسانس مورت ۵۰۰ و ۱۰۰ میلی گرم در کیلوگرم به ترتیب در کاهش معنیدار شمارش اشرشیاکولی و سالمونلا موثر بوده و در بررسی ریخت شناسی ایلئوم افزایش معنیدار نسبت ارتفاع پرز روده به عمق کریپت در گروه آزمایشی دریافت کننده اسانس مورت ۵۰۰ میلی گرم در کیلوگرم دیده شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.