مقاله تعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجه‌های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۷

به­منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف جو بدون پوشینه با آنزیم و بدون آنزیم در جیره، از تعداد ۴۰۰ قطعه جوجه گوشتی در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۵ گروه آزمایشی و۴ تکرار و هر واحد آزمایشی حاوی ۲۰ قطعه جوجه گوشتی سویه آرین استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره­های حاوی سطح پایین جو (سطح۱۰ و ۱۵% به­ترتیب طی دوره آغازین و رشد) با و بدون آنزیم، جیره­های حاوی سطح بالای جو بدون پوشینه (۱۵ و ۲۰ درصد جو بدون پوشینه به­ترتیب طی دوره آغازین و رشد) با و بدون آنزیم و جیره شاهد بودند. به­طوری­که دوره آغازین از ۲۱-۱ روزگی و دوره رشد از ۴۲-۲۲ روزگی مد نظر قرار گرفتند. در این طرح شاخص­های تولیدی شامل افزایش وزن زنده، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، نسبت بازده پروتئین و نسبت بازده انرژی با وزن­کشی­های هفتگی محاسبه گردیدند. نتایج این تحقیق نشان دادند که هر دو سطح جو بدون پوشینه، باعث کاهش معنی­دار عملکرد و نسبت بازده انرژی و پروتئین شدند. در حالی­که جیره­های حاوی آنزیم به طور معنی­داری، عملکرد تولیدی بیشتری نسبت به جیره­های فاقد آنزیم ایجاد کردند (P<0.05). لذا با توجه به نتایج به­دست آمده در این تحقیق می توان عنوان کرد که استفاده از جو بدون پوشینه در جیره غذایی با استفاده از آنزیم قابل توصیه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.