مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره جو زراعی بر جوانه زنی، رشد رویشی و فعالیت برخی آنزیم های حیاتی گیاهچه سوروف ) )Echinocloa colonu


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره جو زراعی بر جوانه زنی، رشد رویشی و فعالیت برخی آنزیم های حیاتی گیاهچه سوروف ) )Echinocloa colonu دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره جو زراعی بر جوانه زنی، رشد رویشی و فعالیت برخی آنزیم های حیاتی گیاهچه سوروف ) )Echinocloa colonu  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره جو زراعی بر جوانه زنی، رشد رویشی و فعالیت برخی آنزیم های حیاتی گیاهچه سوروف ) )Echinocloa colonu،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره جو زراعی بر جوانه زنی، رشد رویشی و فعالیت برخی آنزیم های حیاتی گیاهچه سوروف ) )Echinocloa colonu :

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق به منظور بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره اندامهای هوایی جو بر رشد گیاهچه سوروف در مراحل جوانه زنی و رشد رویشی در دانشگاهآزاد اسلامی واحد شوشتر در دو آزمایش جداگانه انجام شد. هر دو آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. تیمارهایآزمایش شامل عصاره های ۲۵،۵۰ و ۷۵ درصد جو و شاهد )آب مقطر( بود. نتایج آزمایش جوانه زنی نشان داد که افزایش غلظت عصاره جو، غلظتمالون دی آلدهید بافت گیاهچه سوروف را افزایش و فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و درصد جوانه زنی سوروف را کاهش داد. کمترین فعالیت آنزیم آلفاآمیلاز سوروف در عصاره ۷۵ درصد جو به میزان ۰۹ / ۲ نانومول در بذر در دقیقه مشاهده شد. نتایج نشان داد افزایش غلظت عصاره جو سبب کاهشوزن گیاهچه، فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت و فعالیت آنزیم ساکاروز سنتتاز در سوروف شد، اما غلظت مالون دی آلدهید بافت گیاهچه سوروف راافزایش داد. کمترین فعالیت ساکاروز سنتتاز ) ۲/ ۱ نانومول بر میلی گرم پروتئین در دقیقه( و بیشترین میزان غلظت مالون دی آلدهید ) ۷۴ / ۰ نانومولبر گرم وزن تر( گیاهچه سوروف تحت تاثیر تیمار محلول پاشی با عصاره ۷۵ درصد جو مشاهده شد. نتایج نشان داد افزایش غلظت عصاره جو سببافزایش تخریب غشا سلولی و کاهش فعالیت آنزیم های حیاتی مانند آلفا آمیلاز و ساکاروز سنتتاز در گیاهچه سوروف شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.