مقاله بررسی تغییرات فسفر قابل دسترس خاک در واحدهای آزمایشی ثابت و اثرات آن در عملکرد چغندرقند


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تغییرات فسفر قابل دسترس خاک در واحدهای آزمایشی ثابت و اثرات آن در عملکرد چغندرقند دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات فسفر قابل دسترس خاک در واحدهای آزمایشی ثابت و اثرات آن در عملکرد چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات فسفر قابل دسترس خاک در واحدهای آزمایشی ثابت و اثرات آن در عملکرد چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات فسفر قابل دسترس خاک در واحدهای آزمایشی ثابت و اثرات آن در عملکرد چغندرقند :

تعداد صفحات :۲۲

این بررسی با هدف تعیین چگونگی تأثیر سطوح مختلف ماکروالمنتهای فسفر، ازت و اثرات باقیمانده این عناصر از محصولات قبلی بر روی خصوصیات شیمیایی خاک، همچنین کمیت و کیفیت محصول چغندرقند در تناوب گندم – چغندرقند در کرتهای ثابت از سال ۱۳۶۸ لغایت ۱۳۷۴ در ایستگاه تحقیقات چغندرقند کمال آباد (مهندس مطهری) اجرا گردید. فاکتورهای مورد بررسی شامل چهار سطح (صفر، ۶۰، ۱۲۰ و ۱۸۰) کیلوگرم ازت خالص در هکتار از منبع اوره و سه سطح فسفر (صفر، ۶۰، ۱۲۰) کیلوگرم P2O5 از منبع سوپر فسفات تریپل در هکتار بود. در طول سالهای اجرای طرح تناوب گندم – چغندرقند در طعات اعمال گردید. هر سال قبل از کاشت و بعد از برداشت محصول از دو عمق ۳۰-۰ و ۶۰-۳۰ سانتی متری خاک در تمام کرتهای آزمایشی بطور جداگانه نمونه مرکب تهیه و مقادیر فسفر و ازت و پتاسیم آن اندازه گیری شد. در این نوشتار تا حد ممکن نحوه تأثیر تیمارهای مختلف کود فسفره اعمال شده در کرتهای ثابت بر تغییرات فسفر قابل دسترس خاک و همچنین عملکرد چغندرقند مورد بررسی قرار گرفته است. سطوح مختف کود فسفره که در کرتهای ثابت به مدت ۷ سال پی در پی اعمال گردید تأثیر قابل ملاحظه ای بر باقیمانده این عنصر در خاک بر جای گذاشت بطوریکه در آخرین نمونه های تهیه شده از کرتهای آزمایشی که پس از برداشت محصول در سال ۱۳۷۴ تجزیه گردیدند سه سطح فسفری مختلف در کرتها ایجاد شده بود که به ترتیب کمترین و بیشترین آن مربوط به تیمارهای صفر و ۱۲۰کیلوگرم P2O5 مصرف شده در هکتار بود. گرچه تیمارهای مذکور بر محتوای فسفری خاک کاملا موثر بوده ولی عملکرد محصول چغندرقند تحت تأثیر مقادیر فسفر مصرف شده قرار نگرفت و تفاوت معنی داری بین عملکرد محصول تیمارهای مختلف مشاهده نگردید و به نظر می رسد که گیاه چغندرقند در این دوره از فسفر موجود در خاک استفاده نموده است و اصولا عکس العمل به مواد غذائی بویژه فسفر بطنی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.