مقاله بررسی تأثیر کپسول استات‌روی بر شدت دیسمنوره اولیه: یک کارآزمایی بالینی تصادفی دوسو‌کور با کنترل دارونما


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر کپسول استات‌روی بر شدت دیسمنوره اولیه: یک کارآزمایی بالینی تصادفی دوسو‌کور با کنترل دارونما دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کپسول استات‌روی بر شدت دیسمنوره اولیه: یک کارآزمایی بالینی تصادفی دوسو‌کور با کنترل دارونما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کپسول استات‌روی بر شدت دیسمنوره اولیه: یک کارآزمایی بالینی تصادفی دوسو‌کور با کنترل دارونما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کپسول استات‌روی بر شدت دیسمنوره اولیه: یک کارآزمایی بالینی تصادفی دوسو‌کور با کنترل دارونما :

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: قاعدگی دردناک یا دیسمنوره یکی از بیماری‌های شایع زنان و یکی از دلایل مراجعه به درمانگاه‌های زنان است. با اینکه دیسمنوره اولیه تهدید کننده زندگی فرد نمی‌باشد، ولی کیفیت زندگی زنان جوان را تحت تأثیر قرار داده و در موارد شدید باعث عدم کارایی می‌شود. لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی تأثیر کپسول استات‌روی بر شدت دیسمنوره اولیه انجام شد. روش‌‌کار: این مطالعه کارآزمایی بالینی دوسوکور در سال ۱۳۹۳ بر روی ۷۸ دانشجوی ۲۵-۱۸ ساله ساکن خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان انجام شد. افراد به‌ صورت ‌تصادفی در دو گروه دریافت‌کننده استات‌روی یا دارونما قرار گرفتند و فرم ثبت وضعیت روزانه را در ۳ روز اول سیکل قاعدگی تکمیل کردند. برای افراد گروه مورد کپسول‌های حاوی ۳۰ میلی‌گرم استات‌روی، روزانه ۱ عدد به مدت دو سیکل تجویز شد. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه و به ‌صورت خود گزارش‌دهی جمع‌آوری شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۲۱) و آزمون‌های ویلکاکسون و من ویتنی انجام شد. میزان p‌ کمتر از ۰۵/۰ معنی‌دار در نظر گرفته شد. یافته‌ها: در دوره قبل از مداخله، متغیرهای فردی و همچنین میانگین شدت درد در دو گروه تجربی و شاهد، اختلاف آماری معنی‌داری نداشت (۰۵/۰<p). ولی بعد از مداخله شدت درد در هر دو گروه نسبت به قبل از درمان کاهش داشت (۰۰۱/۰>p)، ولی این کاهش در گروه تجربی بیشتر بود (۰۰۱/۰>p). نتیجه‌گیری: استات‌روی که یک مکمل غیر دارویی است که می‌تواند باعث کاهش شدت درد شود و می‌تواند برای درمان دیسمنوره اولیه مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.