مقاله تعیین تاثیر نوع فیلم نگهدار XCP و Snap-A-Ray در رادیوگرافی پری آپیکال موازی در کاهش اشکالات تکنیکی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین تاثیر نوع فیلم نگهدار XCP و Snap-A-Ray در رادیوگرافی پری آپیکال موازی در کاهش اشکالات تکنیکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین تاثیر نوع فیلم نگهدار XCP و Snap-A-Ray در رادیوگرافی پری آپیکال موازی در کاهش اشکالات تکنیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تاثیر نوع فیلم نگهدار XCP و Snap-A-Ray در رادیوگرافی پری آپیکال موازی در کاهش اشکالات تکنیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین تاثیر نوع فیلم نگهدار XCP و Snap-A-Ray در رادیوگرافی پری آپیکال موازی در کاهش اشکالات تکنیکی :

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه
رادیوگرافی دندانی از زمان اختراع دستگاه تولید اشعه ایکس، سهم بالایی در تشخیص بیماریهای دهان و دندان و همچنین بدشکلی‎های صورت داشته است. تکنیکهای مختلفی برای بدست آوردن تصویر مناسب رادیوگرافی و به حداقل رساندن تابش اشعه ایکس به بیمار بکار رفته است.
در این تحقیق تکنیکهای اصلاح شده برای رادیوگرافی داخل دهانی با استفاده از فیلم نگهداری‎های ایکس ـ سی ـ پی و اسنپ ـ اِ ـ ری مورد بررسی قرار گرفته.هدف از این مطالعه تعیین کارآئی دو نوع فیلم نگهدار برای به حداقل رساندن خطاها و اشکالات تکنیکی و تاثیر نوع فیلم نگهدار مورد مطالعه بوده است.
مواد و روشها
با استفاده از فیلم نگهداری‎های ایکس ـ سی ـ پی و اسنپ ـ اِ ـ ری تعداد ۹۶ کلیشه رادیوگرافی داخل دهانی پری‎اپیکال موازی از ۹۶ بیمار مراجعه کننده به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی اصفهان در شرایط یکسان ولتاژ (۷۰KVP) و آمپراژ (mA8) گرفته شد. فیلمهای رادیوگرافی از نوع سرعت E بودند. از تعداد ۹۶ نگاره بدست آمده ۶ کلیشه جهت مطالعه اولیه مورد بررسی قرار گرفت و ۹۰ نگاره باقی‎مانده در تحقیقات مورد نظر قرار گرفتند تمامی نگاره‎ها در دستگاه ظهور و ثبوت اتوماتیک (پروسسور) با شرایط یکسان ظاهر و ثابت شدند. نگاره‎ها توسط نگاتسکوپ مشاهده و بعد از ارزیابی یافته‎ها در چک لیست ثبت و توسط آزمون آماری Chi Square مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته‌ها
داده‎‎های‎پژوهشی نشان می‎دهند، فراوانی‎خطاهای‎تکنیکی با استفاده از فیلم‎نگهدار اسنپ ـ اِ ـ ری، کون کاتینگ (۷/۲۶ درصد)، جابجائی فیلم (۶/۱۵ درصد)، کوتاه شدن تصویر (۳/۱۳ درصد)، طویل شدن تصویر (۹/۸ درصد)، اورلپینیگ (۲/۲درصد)، محاسبه شد. ضمناً مواردی از خطا با استفاده از فیلم نگهدار ایکس ـ سی ـ پی مشاهده نشد.
نتیجه‌گیری
بطور کلی فیلم نگهدار ایکس ـ سی ـ پی از نظر کاربرد آسانتر و از نظر کیفیت نگاره‎های بدست آمده بهتر از فیلم نگهدار اسنپ ـ اِ ـ ری می‎باشد. فیلم نگهدار ایکس ـ سی ـ پی از لحاظ کاهش خطاهای تکنیکی و کیفیت تصویر به فیلم نگهدار اسنپ ـ اِ ـ ری ارجحیت دارد و این مزیت باعث شده که از تکرار نگاره‎ها جلوگیری و درنتیجه دوز اشعه ایکس به بیمار کاهش یابد.
کلید واژه‌ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.