مقاله علل پروپتوزیس یکطرفه در بیمـاران بستری در بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان قائم (عج) مشهد ۱۳۸۴ ـ ۱۳۷۴


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله علل پروپتوزیس یکطرفه در بیمـاران بستری در بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان قائم (عج) مشهد ۱۳۸۴ ـ ۱۳۷۴ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علل پروپتوزیس یکطرفه در بیمـاران بستری در بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان قائم (عج) مشهد ۱۳۸۴ ـ ۱۳۷۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علل پروپتوزیس یکطرفه در بیمـاران بستری در بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان قائم (عج) مشهد ۱۳۸۴ ـ ۱۳۷۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علل پروپتوزیس یکطرفه در بیمـاران بستری در بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان قائم (عج) مشهد ۱۳۸۴ ـ ۱۳۷۴ :

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: اگزوفتالمی عبارت است از بیرون زدگی غیرطبیعی کره چشم که پروپتوزیس نیز به آن اطلاق می شود. پروپتوزیس به هر علت می تواند باعث کاهش قدرت بینائی و به هم خوردگی ساختمان چشم شود این مطالعه با هدف بررسی عوامل اتیولوژی، یافته های بالینی، رادیولوژیکی، آسیب شناسی و پیش آگهی بیماران مبتلا به اگزوفتالمی انجام شده است. روش کار: این مطالعه توصیفی در سالهای ۱۳۸۴ – 1374 در بیماران بستری در بخش اعصاب بیمارستان قائم (عج) مشهد انجام شده است. اطلاعات مربوط به۵۰ پرونده بیمار که از نظر شرح حال و معاینات بالینی ونتایج آزمایشات و آسیب شناسی کامل بوده است در پرسشنامه جمع آوری گردید. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از آمار توصیفی و جداول توزیع فراوانی پردازش شد. نتایج: از۵۰ بیمار مورد بررسی ۲۸ نفر (۵۶%) زن و ۲۲ نفر (۴۴%) مرد و متوسط سن بیماران مطالعه، ۳۲/۹ سال و از۱۰ ماه تا ۷۰ سال، متوسط سن زنان ۳۶/۸ سال و مردان ۲۷/۸ بوده است. در ۴۸% موارد چشم راست و در ۵۲ درصد چشم چپ درگیر بوده است. شایعترین ضایعه کره چشم منجر شونده به پروپتوزیس، مننژیوم با درگیری کره چشم (۱۲% موارد) بوده است که در۱۰% موارد مننژیوم بال اسفنوئید با درگیری کره چشم و ۲% موارد مننژیوم شیت عصب اپتیک بوده است. علل شایع دیگر پروپتوز در این مطالعه، استئوم فرونتال با گسترش به کره چشم (۸%)، فیبروس دیسپلازی (۸%) سودوتومور کره چشم (۶%)، موکوسل سینوس (۶%) همانژیوم کاورنوس کره چشم (۶%)، کیست درموئید و اپیدرموئید کره چشم (۶%)، کیست هیداتیک (۶%)، فیستول کاروتید ـ کاورنوس (۶%) و گلیوم عصب اپتیک (۴%) موارد را تشکیل داده است. در ۵۲ درصد موارد ضایعه منجر شونده به پروپتوز با افت دید همراه بوده است. نتیجه گیری: شایعترین علت در اغلب پروپتوزیس در بخش جراحی مغز و اعصاب مننژیوم، و بااکتریت مننژیوم ناحیه بال کوچک اسفنوئید بوده که در اغلب موارد با کاهش دید همراه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.