مقاله تاتیر تغذیه پنبه دانه کامل برجمعیت پروتوزوآ، اسیدیته وغلظت ازت آمونیاکی شکمبه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاتیر تغذیه پنبه دانه کامل برجمعیت پروتوزوآ، اسیدیته وغلظت ازت آمونیاکی شکمبه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاتیر تغذیه پنبه دانه کامل برجمعیت پروتوزوآ، اسیدیته وغلظت ازت آمونیاکی شکمبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاتیر تغذیه پنبه دانه کامل برجمعیت پروتوزوآ، اسیدیته وغلظت ازت آمونیاکی شکمبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاتیر تغذیه پنبه دانه کامل برجمعیت پروتوزوآ، اسیدیته وغلظت ازت آمونیاکی شکمبه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

دراین مطالعه اثر تغذیه پنبه دانه کامل بر جمعیت پروتوزوآ، اسیدیته و غلظت نیتروژن آمونیاکی مورد بررسی قرار گرفت. تیمارها عبارت بودند از یک تیمار شاهد و دو تیمار دارای ۲۰% پنبه دانه کامل از ۸ گوسفند نایینی در قالب یک طرح کاملاً تصادفی به مدت ۲۸ روز استفاده گردید. تغذیه پنبه دانه کامل جمعیت پروتوزوآی شکمبه را از ۴۵۰۰۰۰ به ۲۴۰۰۰۰ در میلی لیتر مایع شکمبه کاهش ( p< 0/05) داد، پروتوزوآ های holotrichو cellulolytic در نمونه های مایع شکمبه ناپدید شدند و تنها گونه entodinium sp باقی ماند. این تغییرات در جمعیت پروتوزوآ با غلظت های کمتر نیتروژن آمونیاکی (p< 0/01) در مایع شکمبه گوسفندان تغذیه شده با تیمار دارای پنبه دانه کامل، همراه بود. نتایج این مطالعه نشان داد که تغذیه پنبه دانه کامل، جمعیت پروتوزوآ و نیتروژن آمونیاکی را افزایش داد ولی تأثیری بر اسیدیته مایع شکمبه نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.