مقاله بررسی غلظت باقی مانده آفت کش دیازینون در منابع آب زیرزمینی دشت همدان-بهار در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی غلظت باقی مانده آفت کش دیازینون در منابع آب زیرزمینی دشت همدان-بهار در سال ۱۳۹۳ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غلظت باقی مانده آفت کش دیازینون در منابع آب زیرزمینی دشت همدان-بهار در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غلظت باقی مانده آفت کش دیازینون در منابع آب زیرزمینی دشت همدان-بهار در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غلظت باقی مانده آفت کش دیازینون در منابع آب زیرزمینی دشت همدان-بهار در سال ۱۳۹۳ :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف:رشد روزافزون جمعیت و نیاز به افزایش تولید محصولات کشاورزی، باعث توسعه کاربرد آفت ‌کش‌ها شده است. از این‌رو سلامتی بشر به‌دلیل وجود باقی‌مانده این ترکیبات در محیط از جمله منابع آب سطحی و زیرزمینی با مخاطره جدی مواجه شده است. لذا مطالعه حاضر با هدف تعیین غلظت باقی‌مانده آفت‌کش دیازینون در منابع آب زیرزمینی دشت بهار همدان در سال ۱۳۹۳ انجام گرفت.
مواد و روش‌ها:پس از بازدید میدانی و انتخاب ۲۰ ایستگاه در سطح دشت بهار، نمونه‌برداری از آب زیرزمینی در فصل تابستان انجام گرفت. نمونه‌ها با استفاده از روش استخراج فاز مایع آماده‌ و غلظت باقی‌مانده سم به‌وسیله دستگاه اسپکتروفتومتر در ۳ تکرار خوانده شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه ۲۰) و آزمون‌های Kolmogrov-Smirnov، one-way ANOVA، One Sample T Test و Pearson”s Correlation Coefficient انجام شد.
یافته‌ ها: میانگین غلظت سم دیازینون در نمونه ‌های آب زیرزمینی دشت بهار برابر با ۰/۰۶±0/23 میلی‌گرم در ‌لیتر بود. نتایج مقایسه میانگین غلظت باقی‌مانده سم دیازینون در نمونه ‌ها با رهنمود WHO نیز بیان‌گر آن بود که میانگین غلظت باقی‌مانده سم در منابع آب زیرزمینی از حد مجاز بیش‌تر است.
نتیجه‌ گیری: میانگین غلظت باقی‌مانده سم دیازینون در نمونه‌ های آب‌ زیرزمینی دشت همدان- بهار در فصل تابستان سال ۱۳۹۳ از رهنمود WHO (0/10 میلی‌گرم در لیتر) بیش‌تر است. بنابراین استحصال از منابع آب زیرزمینی این دشت به‌ منظور شرب و یا سایر کاربری‌ ها از نظر میانگین غلظت باقی‌مانده دیازینون مخاطره آمیز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.