مقاله بررسی اثر تلفیقی روغن و حشره کش‌های مختلف برای کنترل پشه گالزای برگ انبه Procontarinia matteiana (Dip:Cecidomyiidae)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر تلفیقی روغن و حشره کش‌های مختلف برای کنترل پشه گالزای برگ انبه Procontarinia matteiana (Dip:Cecidomyiidae) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تلفیقی روغن و حشره کش‌های مختلف برای کنترل پشه گالزای برگ انبه Procontarinia matteiana (Dip:Cecidomyiidae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تلفیقی روغن و حشره کش‌های مختلف برای کنترل پشه گالزای برگ انبه Procontarinia matteiana (Dip:Cecidomyiidae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تلفیقی روغن و حشره کش‌های مختلف برای کنترل پشه گالزای برگ انبه Procontarinia matteiana (Dip:Cecidomyiidae) :

تعداد صفحات :۱۲

پشه گال‌زای برگ انبه از آفات مهم انبه در بلوچستان محسوب می‌شود. پشه-های گال‌زا تولید گال‌های زگیل مانندی روی برگ درختان انبه نموده و باعث کاهش فتوسنتز، ریزش برگها و کاهش تولید محصول می‌شوند. درختان جوان ممکن است در اثر حمله آفت از بین بروند و درختان مسن‌تر نیز در اثر حملات مکرر آفت رشد طبیعی ندارند. در روستای کهیر، اثر پنج حشره‌کش به تنهایی و همراه با روغن ولک یک درصد در مقایسه با تیمار شاهد برای کنترل آفت، هنگام ظهور برگ‌های جوان انبه بررسی شدند. حشره کش‌ها شامل آبامکتین(EC 1.8%) ، دیمتوات(EC40%)، مالاتیون(EC57%)، سیرمایزین(WP75%) و استامی‌پراید(SP20%) . این آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با یازده تیمار و چهار تکرار در دو سال انجام شد. برای ارزیابی تاثیر هر کدام از تیمارها در کنترل آفت، تعداد گال‌های روی برگ یک روز قبل از سمپاشی، ۵ و ۱۴ روز پس از سمپاشی شمارش شدند. نتایج بررسی نشان داد که بین تیمارها در دو سال اختلاف معنی‌داری در سطح احتمال ۵ درصد وجود دارد. در سال اول مالاتیون به تنهایی و همراه باروغن و سیرومایزین همراه روغن به ترتیب با ۹۳.۷۶، ۹۸.۷۵و ۹۱.۴۸ درصد تلفات در چهارده روز پس از سمپاشی موثرترین ترکیبات در کنترل آفت بودند. در سال دوم مالاتیون به تنهایی و همراه باروغن و سیرومایزین، دیمتوات و استامی‌پراید همراه روغن به ترتیب با ۹۴.۹۳، ۹۴.۹۰، ۸۲.۴۲، ۸۳.۶۵ و ۸۳.۱۲ درصد تلفات در چهارده روز پس از سمپاشی ایجاد کردند. روغن ولک یک درصد بدون استفاده با حشره‌کش‌ها کمترین تاثیر را در کنترل آفت داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.