مقاله اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی :
تعداد صفحات :۲۶
در این مطالعه، اثر نسبتهای وزنی مالتودکسترین (به عنوان حامل و عامل خشک کردن) به شیره خرما (۳۰:۷۰، ۴۰:۶۰، ۵۰:۵۰ و ۶۰:۴۰) و دمای هوای ورودی (۱۴۰، ۱۶۰ و C180) بر آزمونهای مختلف شامل: بازده تولید پودر، ویژگیهای پودرهای بدست آمده (مقدار رطوبت، فعالیت آبی، دانسیته توده و ضربه، انحلالپذیری، نمپذیری و جاذبالرطوبگی)، رفتار جریانپذیری (شاخص تراکمپذیری، نسبت هاسنر و زاویه ریپوز) و نهایتاً، ویژگیهای ریزساختاری پودرها با میکروسکوپ الکترونی مورد بررسی قرار گرفت. در همه آزمونها، دور اتمایزر، سرعت جریان خوراک، دمای خوراک و فشار هوای اتمایزر به ترتیب در rpm18000، ml/min15، C1±30 و ۱/۰±2/4 بار ثابت نگه داشته شدند. حداقل اختلاف معنیدار بین میانگینها در کمتر از (P
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.