مقاله بررسی تأثیر اتفن و حلقه‌برداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی میو? انگور رقم ریش‌بابا قرمز


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر اتفن و حلقه‌برداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی میو? انگور رقم ریش‌بابا قرمز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر اتفن و حلقه‌برداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی میو? انگور رقم ریش‌بابا قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر اتفن و حلقه‌برداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی میو? انگور رقم ریش‌بابا قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر اتفن و حلقه‌برداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی میو? انگور رقم ریش‌بابا قرمز :

تعداد صفحات :۱۶

یکی از عامل‌های مهم تعیین‌کنند کیفیت و بازارپسندی انگور رنگ حب آن است. عامل‌های چندی بر رنگ­گیری حبه تأثیر دارند. به‌منظور بررسی تأثیر حلقه­برداری شاخه­های سال جاری و محلول­پاشی اتفن با غلظت­های ۱۵۰ و ۳۰۰ میلی­گرم در لیتر در مرحل تغییر رنگ حبه­ها بر رنگ­گیری و کمیت و کیفیت میو­ انگور ریش‌بابا قرمز این پژوهش به‌صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در شرایط آب هوایی ارومیه در تاک­های ۲۵ ساله با تربیت کوردون دوسویه اجرا شد. در هنگام برداشت صفات کمی و کیفی میزان قند، اسید میوه، وزن حبه و خوشه، سفتی و ریزش حبه، میزان فنول کل، مواد پاداکسندگی (آنتی­اکسیدانی) و ویژگی‌های رنگ حبه اندازه­گیری شدند. حلقه­برداری و اتفن باعث بهبود میزان قند و کاهش اسید میوه شدند. وزن حبه­ها و خوشه­ها در تاک­های حلقه­برداری‌شده افزایش نشان داد، اما اتفن تأثیری نداشت. ریزش حبه در تاک­های حلقه­برداری‌شده کمتر از شاهد بود ولی اتفن باعث تشدید ریزش و کاهش میزان سفتی بافت حبه شد. هر دو تیمار باعث افزایش تولید مواد فنولی و پاداکسندگی میوه­ شدند. بیشترین میزان فنل در تاک­های حلقه­برداری‌شده و اتفن در زمان تغییر رنگ حبه­ها بود. حلقه­برداری تاک­ها در آغاز تغییر رنگ حبه­ها به همراه کاربرد اتفن باعث بهبود رنگ­گیری و قرمزتر شدن حبه­ها شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.