مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی Sparidentex hasta جوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی Sparidentex hasta جوان دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی Sparidentex hasta جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی Sparidentex hasta جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی Sparidentex hasta جوان :

تعداد صفحات :۲۶

در این پژوهش تاثیر سطوح مختلف پروتئین (۴۵% ،۵۰% ،۵۵% و۶۰%) و سطوح مختلف انرژی (۲۰ ، ۲۲ و ۲۴ کیلوژول بر گرم غذا) بر شاخصهای رشد، بازماندگی، شاخصهای تغذیه ای و ترکیب شیمیایی لاشه ماهیان صبیتی جوان بررسی شد. دوره پرورش ۵۶ روز بوده که در تانکهای ۳۰۰ لیتری با ذخیره سازی ۱۸ قطعه بچه ماهی با متوسط وزن۱۴/۰±99/27 گرم صورت گرفت. نتایج نشان داد که جیره های مورد آزمایش و نیز سطوح مختلف پروتئین جیره بر شاخصهای رشد، تغذیه ای، بازماندگی و ترکیبات لاشه تاثیر معنی دار داشت (۰۵/۰ < P)، اما سطوح مختلف درصد پروتئین جیره بر ضریب تبدیل غذایی، بازده پروتئین، چربی و فیبر لاشه تاثیر معنی دار نداشت (۰۵/۰ > P). سطوح مختلف انرژی جیره به تنهایی تاثیر معنی دار بر شاخصهای رشد وتغذیه ای نداشت (۰۵/۰ > P) ولی بر میزان بازماندگی و ترکیبات لاشه تاثیر معنی دار داشت (۰۵/۰< P). همچنین بیشترین افزایش وزن (‌۱.۵۳±43/46) در جیره غذایی پروتئین ۶۰ درصد و انرژی ۲۴ کیلوژول بر گرم اما با بازماندگی پایین، بالاترین میانگین بازماندگی (‌۴۹/۸±74/90) در جیره غذایی پروتئین ۵۵ درصد و انرژی ۲۲ کیلوژول بر گرم، بهترین ضریب تبدیل غذایی و بازده پروتئین به ترتیب با مقادیر ۶۰/۰±01/3 و ۱۵/۰±68/0 در جیره غذایی پروتئین ۵۰ درصد و انرژی ۲۴ کیلوژول بر گرم بدست آمد. در نهایت با توجه به نتایج بدست آمده سطح پروتئین ۵۰ درصد و سطح انرژی ۲۲ کیلوژول برگرم غذا برای تامین نیازهای غذایی از نظر پروتئین و انرژی جیره این گونه در مرحله جوانی مناسب تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.