مقاله اثر اتیل‌متان‌سولفونات (EMS) بر برخی از شاخص‌های رشد و نمو در گیاهان باززائی‌شده اطلسی (Petunia hybrida Vilm.)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر اتیل‌متان‌سولفونات (EMS) بر برخی از شاخص‌های رشد و نمو در گیاهان باززائی‌شده اطلسی (Petunia hybrida Vilm.) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اتیل‌متان‌سولفونات (EMS) بر برخی از شاخص‌های رشد و نمو در گیاهان باززائی‌شده اطلسی (Petunia hybrida Vilm.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اتیل‌متان‌سولفونات (EMS) بر برخی از شاخص‌های رشد و نمو در گیاهان باززائی‌شده اطلسی (Petunia hybrida Vilm.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اتیل‌متان‌سولفونات (EMS) بر برخی از شاخص‌های رشد و نمو در گیاهان باززائی‌شده اطلسی (Petunia hybrida Vilm.) :

تعداد صفحات :۱۸

به­منظور بررسی اثر EMS بر برخی از شاخص­های رشدونمو در نمونه­های باززائی­شده گیاه اطلسی (Petunia hybrida Vilm.)، ابتدا بذر این گیاه در شیشه­های حاوی محیط­کشت (MS) کشت داده شد. سپس از یک گیاه به­تعداد زیاد واکشت­های متعددی تکثیر شد. جداکشت­هایی از قطعات برگ و ساقه آن تهیه و تحت تیمار EMS با غلظت ۱% و ۲% به­مدت ۱۵، ۳۰ و ۶۰ دقیقه قرار گرفته و به محیط کشت باززائی (MS حاوی سیتوکینین BAP (Benzyl Amino Purine) انتقال یافتند. در نهایت گیاهچه­های باززائی شده از لحاظ مقدار رنگیزه­های فتوسنتزی، قطر سیستم آوندی و ریشه­دهی مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین پروتئین گیاهچه­ها استخراج و مقدار پروتئین کل و الگوی الکتروفورزی آن­ها ارزیابی شد. نتایج نشان داد گیاهانی که تحت تیمار با مدت زمان و غلظت بیشتری از EMS قرار گرفتند تغییرات قابل­توجهی از لحاظ مقدار رنگیزه­های فتوسنتزی، قطر سیستم آوندی و زمان ریشه­دهی نسبت به گیاهان شاهد و بقیه گیاهان تیمار شده نشان دادند. این تغییرات با تغییرات حاصل از اندازه­گیری پروتئین کل و الگوی الکتروفورزی پروتئینی آن­ها نیز مطابق بود. به هرحال غلظت و مدت زمانی از تیمار EMS که منجر به تغییر در گیاه می­شود برای هر گیاه متفاوت است و بستگی به گیاه مورد مطالعه دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.