مقاله شورزدایی با استفاده از سیستم آبیاری چگالشی، مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شورزدایی با استفاده از سیستم آبیاری چگالشی، مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شورزدایی با استفاده از سیستم آبیاری چگالشی، مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شورزدایی با استفاده از سیستم آبیاری چگالشی، مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شورزدایی با استفاده از سیستم آبیاری چگالشی، مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز :
تعداد صفحات :۱۲
آبیاری چگالشی، ترکیبی از نمک زدایی و آبیاری-تولید آب آشامیدنی بهطور همزمان است. با تبخیر آب شور در دستگاه تقطیر و انتقال هوای گرم و مرطوب به درون سیستم لولههای زیرزمینی، هوای گرم و مرطوب با دادن گرمای خود به زمین، باعث شیرین شدن آب در دیواره داخلی لوله چگالش میشود. با استفاده از لولههای زهکشی در زمین، برای انتقال هوای مرطوب بهعلت وجود سوراخهایی در لوله، آب چگالش یافته به درون خاک نفوذ میکند. در این مطالعه سیستم آبیاری چگالشی با هدف تعیین مقدار آب آشامیدنی تولید شده با استفاده از لولههای معمولی دفن شده، استفاده شد. در این پژوهش آب چگالش یافته در انتهای لوله جمعآوری و برای آشامیدن استفاده شد. پس از انجام محاسبات و مشاهده نتایج بهدست آمده، معلوم شد که متوسط ظرفیت تولید آب، ۴ لیتر در ۸ ساعت در طول ۲۵ متر طول لوله بود که در روز اول بهدلیل خیس کردن جدار داخلی لوله، کمتر از این مقدار بود. همچنین با بررسی دما در طول لوله، میتوان گفت که با دور شدن از ابتدای لوله، تولید آب آشامیدنی نیز کمتر خواهد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.