مقاله لزوم ارزیابی مقاومت اندامهای مختلف گردو به منظور انتخاب ارقام مقاوم به بلایت باکتریایی *
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله لزوم ارزیابی مقاومت اندامهای مختلف گردو به منظور انتخاب ارقام مقاوم به بلایت باکتریایی * دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله لزوم ارزیابی مقاومت اندامهای مختلف گردو به منظور انتخاب ارقام مقاوم به بلایت باکتریایی * کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله لزوم ارزیابی مقاومت اندامهای مختلف گردو به منظور انتخاب ارقام مقاوم به بلایت باکتریایی *،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله لزوم ارزیابی مقاومت اندامهای مختلف گردو به منظور انتخاب ارقام مقاوم به بلایت باکتریایی * :
تعداد صفحات :۸
کاشت ارقام مقاوم یکی از مهمترین روشهای کنترل بیماری بلایت باکتریایی گردو با عامل Xanthomonas arboricola pv. juglandis است. با توجه به حساسیت کلیه بافت های سبز درخت گردو به بیماری بلایت، هدف از این تحقیق بررسی میزان مقاومت نسبی اندامهای برگ، میوه نارس و میوه رسیده ارقام جدید داخلی جمال و دماوند، ژنوتیپ برتر داخلی Z67 و ارقام تجاری Pedro, Serr, Chandler, Franquette, Hartley به منظور تعیین روش مناسب در ارزیابی مقاومت به این بیماری بود. جدایههای باکتری عامل از میوههای آلوده باغات قزوین، کرج، زنجان و ارومیه جداسازی شده و پس از شناسایی، مخلوط چهار جدایه به عنوان مایه تلقیح به کار برده شد. نهالهای پیوندی ارقام در سن یک سالگی مورد ارزیابی مقاومت برگ در شرایط گلخانه قرار گرفتند. مقاومت میوههای نارس در شرایط آزمایشگاه و میوههای رسیده در شرایط باغ ارزیابی شد. بر اساس نتایج، میزان مقاومت اندامهای مختلف در ارقام مختلف متفاوت بود (۰۱/۰ P). با توجه به عدم همبستگی بین میزان مقاومت برگ و میوه، تعیین میزان حساسیت هر دو اندام در ارزیابی مقاومت ارقام گردو به بیماری بلایت ضروری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.