مقاله بررسی اثرات پراکسید هیدروژن در کنترل عفونت های قارچی تخم ، درصد تخم گشایی و ناهنجاری لارو قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثرات پراکسید هیدروژن در کنترل عفونت های قارچی تخم ، درصد تخم گشایی و ناهنجاری لارو قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پراکسید هیدروژن در کنترل عفونت های قارچی تخم ، درصد تخم گشایی و ناهنجاری لارو قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پراکسید هیدروژن در کنترل عفونت های قارچی تخم ، درصد تخم گشایی و ناهنجاری لارو قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پراکسید هیدروژن در کنترل عفونت های قارچی تخم ، درصد تخم گشایی و ناهنجاری لارو قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق با هدف تعیین کارآیی پراکسید هیدروژن در کنترل ساپرولگنیازیس تخم قزل آلا در شرایط شمال ایران انجام شد. بخشی از طرح تحقیق مشابه کارهای انجام شده قبلی در سایر کشورها بوده، اما بواسطه تفاوت مناطق جغرافیایی و تفاوتهای احتمالی در جنس و گونه های قارچهای بیماریزا، نتایج متفاوت از کاربرد داروها دور از انتظار نیست. بخش عملی این تحقیق در کارگاه تکثیر و پرورش آزاد ماهیان شهید باهنر کلاردشت از آبان تا بهمن ۱۳۸۲ طی مدت ۳ ماه انجام شد. پس از تخم کشی از ۱۸ مولد، تخمها با اسپرم مولدین نر لقاح داده شدند. سپس تخمها به مدت حدوداً یک ساعت در داخل تشتک (در محیط بدون نور) قرار داده شدند تا آب جذب کنند. سپس با استفاده از پیمانه مدرج و شمارش حجمی تخمها، تعداد ۱۰۰۰ تخم قزل آلا در سینی هر تراف ریخته شد (هر تراف شامل سه سینی و هر تیمار هم شامل سه تکرار بود). ۴۸ ساعت پس از لقاح تیمار دارویی آغاز شد. تیمار دارویی پراکسید هیدروژن (۳۵ ماده فعال) با غلظت ۵۰۰، ۷۵۰و ۱۰۰۰ میکرولیتر بر لیتر به مدت ۱۵ دقیقه در روزهای متوالی (یک روز در میان) تا روز هفتم صورت گرفت و از روز هفتم تا چهاردهم (۷۰ تا ۱۴۰ درجه روز) دارو درمانی بدلیل حساسیت تخم متوقف شده و از روز پانزدهم دوباره دارو درمانی تا چهار روز قبل از تفریخ صورت گرفت. تیمار دارویی با سبز مالاشیت هم در غلظت ۵/۱ میلی گرم در لیتر (غلظت متعارف کارگاه) بصورت متوالی تا چهار روز قبل از تفریخ انجام شد. در این تحقیق، تیمار شاهد بدون بکارگیری دارو در نظر گرفته شد.در جمع بندی نتایج با در نظر گرفتن تاثیر مثبت پراکسید هیدروژن بر بازماندگی و درصد تفریخ می توان آن را داروی مناسبی برای بکارگیری در کنترل بهداشتی کارگاههای تکثیر قزل آلا دانست. هر چند اثر قارچ کشی پراکسید هیدروژن در مقایسه با سبز مالاشیت کمتر است، کم زیان بودن آن برای کاربران و محیط زیست نکته قابل توجه دیگری برای این ماده محسوب می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.