مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکیشیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکیشیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکیشیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکیشیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص حسی و فیزیکیشیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف :
تعداد صفحات :۱۷
ارزش تغذیهای بالای یولاف آن را بهعنوان بخشی از رژیم غذایی سلامت بخش تبدیل کرده و محصولات حاصل از آن را در کنار مواد غذایی فراسودمند قرار داده است. این پژوهش باهدف ترکیب خواص ارزشمند تغذیهای غلات و لبنیات، تولید محصول ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن انجام گردید. در این مطالعه، اثر جایگزینی شیر یولاف با شیر نیمچرب (۵/۲%) در ۴ سطح ۰، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد (حجمی/حجمی) بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست در طی ۲۱ روز نگهداری ماست (روزهای ۱، ۷، ۱۴ و ۲۱) بررسی گردید. نتایج نشان داد که با افزایش درصد شیر یولاف بهطور معنیداری (۰۵/۰>P) pH، درصد ماده خشک و چربی کاهش و اسیدیته، سینرزیس و محتوای پروتئین و ترکیبات فنلی ماست افزایش مییابد. همچنین افزودن شیر یولاف منجر به افزایش محتوای آهن و فیبر ماستهای حاوی شیر یولاف شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.