مقاله مطالعه سینتیک آزادسازی پتاسیم از چند کانی میکایی با استفاده از عصاره‌گیرهای استات آمونیم و تترافنیل بوران سدیم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه سینتیک آزادسازی پتاسیم از چند کانی میکایی با استفاده از عصاره‌گیرهای استات آمونیم و تترافنیل بوران سدیم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه سینتیک آزادسازی پتاسیم از چند کانی میکایی با استفاده از عصاره‌گیرهای استات آمونیم و تترافنیل بوران سدیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه سینتیک آزادسازی پتاسیم از چند کانی میکایی با استفاده از عصاره‌گیرهای استات آمونیم و تترافنیل بوران سدیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه سینتیک آزادسازی پتاسیم از چند کانی میکایی با استفاده از عصاره‌گیرهای استات آمونیم و تترافنیل بوران سدیم :

تعداد صفحات :۱۷

این پژوهش با هدف مقایسه قابلیت دو عصاره‌گیر استات آمونیوم (NH4OAc) و تترا فنیل بوران سدیم (NaBPh4) در رها‌سازی پتاسیم از کانی‌های میکایی بیوتیت، فلوگوپیت و موسکویت انجام شد. در این راستا، رها‌سازی پتاسیم در کانی‌های مذکور در بازه زمانی ۵ تا ۱۱۵۲۰ دقیقه توسط هر دو عصاره‌گیر انجام شد و سینتیک رهاسازی پتاسیم توسط رگرسیون غیرخطی معادلات شبه درجه دوم، تابع توانی، ایلوویچ و پخشیدگی پارابولیک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که عصاره‌گیر NaBPh4 توانایی بیشتری در خروج پتاسیم از هر سه کانی میکایی دارا است. تترا فنیل بوران سدیم به‌ترتیب ۱۵/۵۶، ۱۴/۶۰ و ۷۸/۱۰ درصد از پتاسیم کل کانی‌های فلوگوپیت، بیوتیت و موسکویت را آزاد کرد در حالی که این مقادیر برای عصاره‌گیر NH4OAc به‌ترتیب ۸۱/۰، ۸۴/۰ و ۶۲/۰ درصد بود. روند رها‌سازی پتاسیم از کانی‌ها دارای دو فاز رها‌سازی سریع در مراحل اولیه و رها‌سازی با سرعت کمتر تا انتهای آزمایش بود. سرعت آزاد شدن پتاسیم در کانی­های بیوتیت و فلوگوپیت توسط معادله تابع توانی به‌خوبی توصیف گردید (۹۹/۰-۹۸/۰=R2 و ۴۳/۲-۲۰/۱=SE ). علاوه بر معادله تابع توانی، معادله ایلوویچ نیز دارای برازش خوبی برای کانی فلوگوپیت بود (۹۸/۰=R2 و ۲۳/۲=SE). همچنین نتایج نشان داد که معادله پخشیدگی پارابولیک دارای بهترین برازش برای کانی موسکویت بود (۸۷/۰=R2 و ۲۶/۱=SE). بنابراین، می‌توان گفت که سرعت آزاد شدن پتاسیم به‌وسیله پخشیدگی از سطح کانی‌ها کنترل می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.